BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
jeste sivkasta ovde medju obicnim ljudima, ali nije sivkasta na nekom visem nivou gde se zna koja grupa je za cega ratovala. ustase su bili banda, a za njihov izgled je zasluzna nemacka koja ih je opremila, izgled samo govori o finansijama i ni o cemu drugom. a finansije je vatikan sredio to se zna.
ne kazem ja da nisu cetnici isli pa klali sve redom a nije trebalo, u nekim mestima,
ali oni u svom "statutu" se zna sta su.
a sta su neke jedinice radile pod okriljem noci, to ne mozes kontrolisati.
a to sto su neke cetnicke jedinice radile pod okriljem noci, to su ustase radile danonocno jer je to u njihovom "statutu" jedan od zadataka po difoltu

Образ и Национални строј су за разлику од покрета 64 жупаније за Србију. Покрет 64 жупаније је колико знам за мађаризацију Војводине и припајање Војводине Мађарској. Толико о упућености постављача теме у како он сам каже "фашистичке организације".
Истина је да је строј мало екстремнији од Образа, али ... Није ни Образ за бацање. У сваком случају, напред до слободе.

sve u svemu zabraniti, i staviti tacku na to.
a oni posle neka nas tuze strazburu pa nek strazbur kaze da su zabranjeni zbog neceg drugog a ne velicanja zla. mislim da njima ne treba gledati u citap demokratije. jer oni je narusavaju. ko sto je i u svetu uradjeno - jednostavno nemas pravo da budes nacista, pa ti vidi sta ces.
Треба забранити жуте фашисте..
Ова твоја изјава..тачно ствара слику да су вама жутима, узор хитлер и мусолини, па пребацујете кривицу на друге, мислите тако да себе оперете..

Треба забранити жуте фашисте..
Ова твоја изјава..тачно ствара слику да су вама жутима, узор хитлер и мусолини, па пребацујете кривицу на друге, мислите тако да себе оперете..

oni nemaju po cemu da mi budu uzori, i za razliku od njih nemam od cega da se perem.
i ta moja izjava samo povlaci jasnu crtu izmedju demokratije i anarhije, na koju se protivnici demokratije pozivaju. logicki problem indukcije od demokratije stvara anarhiju i oni vecito udaraju u taj dobos,
ali to moze da prodje samo kod isto tako mentalno ne sposobnih osoba i nase cuvene malogradjanstine ciji su i sam deo

Dali time aludiras da sam ***** koj propagira svoju bolest?Koj je vas stav po pitanju skinheadsa?

Clanovi obreza su sektasi neprijatelji srpskog naroda-krvozedni i bratoubilacki nastrojene kukavice koje povladjuju jacem a napadaju slabije sramoteci srpski rod.prekinite da brukate srbiju.Reci ko kaze da si ti normalan i da nisi homoseksualac.Budala si koja treba da ubrza svoj internet-besplatno.Nemas ni svo j identitet pretstavljas se kao cela opstina,mani se politike ovde ima tema o samoubistvu.Zbogom!

Clanovi obreza su sektasi neprijatelji srpskog naroda-krvozedni i bratoubilacki nastrojene kukavice koje povladjuju jacem a napadaju slabije sramoteci srpski rod.prekinite da brukate srbiju.Reci ko kaze da si ti normalan i da nisi homoseksualac.Budala si koja treba da ubrza svoj internet-besplatno.Nemas ni svo j identitet pretstavljas se kao cela opstina,mani se politike ovde ima tema o samoubistvu.Zbogom!

A sta je to "obrEz"?
Kome to dgovaras, ja vidim kao da samom sebi...
Sta su to ucinili da ih smatras sektasima, koliko vidim? Zaista me interesuje.

Образ и Национални строј су за разлику од покрета 64 жупаније за Србију. Покрет 64 жупаније је колико знам за мађаризацију Војводине и припајање Војводине Мађарској. Толико о упућености постављача теме у како он сам каже "фашистичке организације".
Citirao sam saopštenje MUP-a. Toliko o tvom pažljivom čitanju postova

Истина је да је строј мало екстремнији од Образа, али ... Није ни Образ за бацање. У сваком случају, напред до слободе.
Takvi nikome slobodu nisu doneli.

Ehhh, evo novog dozivljaja za komentarisanje... Pre neki dan upoznam neko obezbedjenje u jednom klubu. Delovao je kao ok momak. Zasto to kazem? Razmenili smo brojeve, nasli se sutradan na picu u centru grada. Pocne on da prica o politici, pa o Mladicu, pa o ustancima, bitkama, klanju itd...kao, nozevima treba resavati probleme. Ja tu skapiram da se definitivno razlikujemo sto se tice politickog opredeljenja i kazem "Ok, ja sam demokrata, ali nemam nista protiv drugih. Svako treba da ima pravo na svoje misljenje. Pa ljudi se razlikuju i to je normalno" i zapalim cigaru. E, tu krece problem, svadja itd. Ja kazem "U redu, razlikuju nam se misljenja ali je glupo da se oko toga svadjamo, ajde da menjamo temu". Promenimo mi temu, ali i dalje napeta atmosfera. Predlozim da krenemo kuci i on mi dodaje cigare i upaljac sa stola...zagleda se u upaljac, a na njemu "Boris Tadic" , krece da se mrsti. Ja iskuliram samo da sto pre odem kuci. Na putu prema taxiju mi trazi upaljac, ja mu dam. On ga baci na pod, zgazi, uhvati me za misic i kaze "Vi ste demokratska stoka i demokratske droljetine koje hoce da se karaju sa Amerima i camugama. Mi iz Obraza se borimo protiv takvig sljama. Sklanjaj mi se sa ociju dok nisam zaboravio da si zensko, pa napravim fleku od tebe ovde na sred ulice". I tako ja otrcim do taxija pa kuci...
Zamolila bih "gospodu" iz Obraza (citaj : sekte) da mi objasne ponasanje svog clana....

To je bio neki provokator.
Sve je to smišljeno da bi se "Obraz" ocrnio.:mrgreen:

apsolutno se slazem, pa oni kako je neko rekao u nekom od gornjih postova su ''hrabre patriote koji se bore protiv izdajnika'' koji samo ugrozavaju fizicki ljude koji nezasluzuju da zive zar to nije ocigledno?

a najhrabrije se osecaju kada su onako u grupi pa napadnu onako zajednickim ''patriotskim'' snagama one koji nezele fizicke obracune [neki prolaznik, koji im se nesvidja,ili neki mirni protestant na nekom skupu,neistomisljenik]

''a naravno kako je u ''svetoj srpskoj tradiciji'' koju oni zastupaju dozvoljeno, cak pohvalno i preporucljivo, napasti coveka a da njega predhodno taj isti nije napao, i fizicki ugrozio, jos ako je sam a njih vise to je jos veca cast i hrabrost, a tek ako on nema kamenicu ili stanglu a oni imaju, svi bi trebali da dobiju ordenje jer boze moji pa oni stite svete ciljeve,zar nevidite da tako oni stite sve nas od svih losih uticaja?''

sva sreca pa ste bili 1 vs 1 inace bi videla da ih je bilo barem 2-3:D
i treba ih zabraniti jer je to jedna agresivna zivotinja koju treba uspavati. [mislim na organizaciju]

Back