gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
sramota kako zloupotrebljavate kult svetosavlja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajd' da su oni pravi verujući pravoslavci...Crkvenjacka gamad klerofasisticka.Moje skromno misljenje!!!

Ma, pazi JA sam više extremna desnica od svih njih...Jer se zalažem da se KRIMINAL sasječe u korenu...dok god ne povrijedjuju druge...boli me uvo.
Ma, pazi JA sam više extremna desnica od svih njih...Jer se zalažem da se KRIMINAL sasječe u korenu...
Najbrutalnijim mjerama ako je potrebno...Nešto nisam vidjeo mlade junoše iz obraza i sličnih ''udruženja građana'' da je uhvate u koštac i pobiju sa ološem kojeg je npr.moj grad Zemun PUN.Idu tuku gejeve, junačine..Nažalost, oni su češće deo ološa nego mač koje će ga sasjeći8)
molim??Ustaše su ,uzimajući u obzir, nažalost vrlo brutalne metode, ipak uspjele da očiste jedan deo Hrvatske od četničkih terorističko-kriminalnih bandi...Govorim o Drugom Svjetskom Ratu, ne o ovom poslednjem...
treba ih na k...c!!!
Ustaše su ,uzimajući u obzir, nažalost vrlo brutalne metode, ipak uspjele da očiste jedan deo Hrvatske od četničkih terorističko-kriminalnih bandi...Govorim o Drugom Svjetskom Ratu, ne o ovom poslednjem...
sloboda govora...Ma, pazi JA sam više extremna desnica od svih njih...Jer se zalažem da se KRIMINAL sasječe u korenu...
Najbrutalnijim mjerama ako je potrebno...Nešto nisam vidjeo mlade junoše iz obraza i sličnih ''udruženja građana'' da je uhvate u koštac i pobiju sa ološem kojeg je npr.moj grad Zemun PUN.Idu tuku gejeve, junačine..Nažalost, oni su češće deo ološa nego mač koje će ga sasjeći8)
Јел си чуо за војводу Ђујића и четничку динарску дивизију?Četnici nisu kročili na tle NDH u drugom svstskom ratu
Па у законоправилу Светог Саве се педерлук, педофилија и сличне болести кажњавају смрћу. Ми смо још и благи...sramota kako zloupotrebljavate kult svetosavlja
"Otimate" se podobro na fašizam.b.brdo - Чланови Образа нису фашисти.
Па у законоправилу Светог Саве се педерлук, педофилија и сличне болести кажњавају смрћу. Ми смо још и благи...
Zaposleni znači? Pa ko ih plaća i koliko? Najpre će biti da su neprijatelji Srbije kojima je u interesu da Srbija bude na lošem glasu. Eh Jerry, još nisi shvatio...c,c,c...vidim boli vas obraz srbomrzci. ako neka, bolece vas jos vise...
to je znak da momci obavljaju odlican posao.
Ne govorim naravno o Jasenocu i sličnim užasima, već o borbi protiv bandi formiranih od '41.-e...Da makar malo pratiš hrvatsko gledište istorije provalio bi da sam u pravu...Istina je uvek između...molim??
Četnici u HvatskojČetnici nisu kročili na tle NDH u drugom svstskom ratu, a što su za budale svi srbi četnici, to je njihova sramota.
Ne govorim naravno o Jasenocu i sličnim užasima, već o borbi protiv bandi formiranih od '41.-e...Da makar malo pratiš hrvatsko gledište istorije provalio bi da sam u pravu...Istina je uvek između...