BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Crkvenjacka gamad klerofasisticka.Moje skromno misljenje!!!
Ajd' da su oni pravi verujući pravoslavci...
Po mom mišljneju to je neka vrsta sekte u kojoj su i laici i prava crkvena lica...
Niko, ali niko ne može tumačiti Bibliju po svom nahođenju i naređivati drugima da takvo učenje slede, osim predstavnika crkve.Ti možeš da se složiš, ne složiš, kritikuješ ali njihov je primat u ''tumačenju vere''..Sve drugo je čist fanatizam koji postoji i u nekih katolika:cool:

dzaba provocirate, to sto mi ukazujemo na poremecenost i bolesti ovog drustva ne znaci da "momci obavljaju odlican posao..."

smesni su mi kako sa primesama nekih staroslovenskih dijalekata i crkvenoslovenskih izraza zele da dobiju na autenticnosti, pritom seru po crkvi sve u 16 a toga nisu ni svesni.
ko kada vam glavni mafijasi u drzavi i kriminalci nose krstove oko vrata puni su religije ubilo se,
a nijednu od 10 zapovesti ne uvazavaju krse ih samo tako, a posle se pozivaju na nekakvo srpstvo i spomenu svetog savu o kome ne bi znali da vam kazu 2 recenice, i eto oni su sada srbi pravoslavci.

sramota

dok god ne povrijedjuju druge...boli me uvo.
Ma, pazi JA sam više extremna desnica od svih njih...Jer se zalažem da se KRIMINAL sasječe u korenu...
Najbrutalnijim mjerama ako je potrebno...Nešto nisam vidjeo mlade junoše iz obraza i sličnih ''udruženja građana'' da je uhvate u koštac i pobiju sa ološem kojeg je npr.moj grad Zemun PUN.Idu tuku gejeve, junačine..Nažalost, oni su češće deo ološa nego mač koje će ga sasjeći8)

Ma, pazi JA sam više extremna desnica od svih njih...Jer se zalažem da se KRIMINAL sasječe u korenu...
Najbrutalnijim mjerama ako je potrebno...Nešto nisam vidjeo mlade junoše iz obraza i sličnih ''udruženja građana'' da je uhvate u koštac i pobiju sa ološem kojeg je npr.moj grad Zemun PUN.Idu tuku gejeve, junačine..Nažalost, oni su češće deo ološa nego mač koje će ga sasjeći8)

ajde hrvat otkaci se . zabrani ti prvo thompsona i stotine hiljada ustasa u rodnoj endehaziji pa onda dodji da uredjujes srbiju.

sloboda govora...
iskreno,ne slažem se sa fašističkim stavovima uopšte, ali ako hoće da imaju svoju organizaciju,debate i slično neka ih imaju.
ako hoće da se reklamiraju,neka se reklamiraju u umjerenim mjerama.
ali kad dođe do nasilja i pozivanja na nasilje...ahem...tad se mora reagovati.

Чланови Образа нису фашисти. Ту кованицу клеро-фашисти нам је доделио Љубиша Рајић, а полиција је
то после узела из Блица где је тај Рајић имао интервју. То пише у полицијском извештају. Дакле, никакав "експертски" закључак полиције није у питању већ су људи једноставно отишли до киоска и купили Сорошеве новине - врло професионално, зар не? Уосталом имате наш сајт па сами просудите: www.srb-obraz.org

Četnici nisu kročili na tle NDH u drugom svstskom ratu, a što su za budale svi srbi četnici, to je njihova sramota.
Četnici u Hvatskoj
449.jpg

Ovo mora da nije ćetnik...Mora da je bilo teško tom ustaši da '41.-e par mjeseci ne brije bradu...
210px-Voivoda_Momcilo_Djujic.jpg

Ne govorim naravno o Jasenocu i sličnim užasima, već o borbi protiv bandi formiranih od '41.-e...Da makar malo pratiš hrvatsko gledište istorije provalio bi da sam u pravu...Istina je uvek između...

ako je neko 41 u banovini hrvatskoj odlucio da se odupre fasistima i njihovim kvislinzima, u cilju opstanka kraljevine jugoslavije,
ne znaci da je on "banda formirana 41"

Back