Ehhh, evo novog dozivljaja za komentarisanje... Pre neki dan upoznam neko obezbedjenje u jednom klubu. Delovao je kao ok momak. Zasto to kazem? Razmenili smo brojeve, nasli se sutradan na picu u centru grada. Pocne on da prica o politici, pa o Mladicu, pa o ustancima, bitkama, klanju itd...kao, nozevima treba resavati probleme. Ja tu skapiram da se definitivno razlikujemo sto se tice politickog opredeljenja i kazem "Ok, ja sam demokrata, ali nemam nista protiv drugih. Svako treba da ima pravo na svoje misljenje. Pa ljudi se razlikuju i to je normalno" i zapalim cigaru. E, tu krece problem, svadja itd. Ja kazem "U redu, razlikuju nam se misljenja ali je glupo da se oko toga svadjamo, ajde da menjamo temu". Promenimo mi temu, ali i dalje napeta atmosfera. Predlozim da krenemo kuci i on mi dodaje cigare i upaljac sa stola...zagleda se u upaljac, a na njemu "Boris Tadic" , krece da se mrsti. Ja iskuliram samo da sto pre odem kuci. Na putu prema taxiju mi trazi upaljac, ja mu dam. On ga baci na pod, zgazi, uhvati me za misic i kaze "Vi ste demokratska stoka i demokratske droljetine koje hoce da se karaju sa Amerima i camugama. Mi iz Obraza se borimo protiv takvig sljama. Sklanjaj mi se sa ociju dok nisam zaboravio da si zensko, pa napravim fleku od tebe ovde na sred ulice". I tako ja otrcim do taxija pa kuci... 
Zamolila bih "gospodu" iz Obraza (citaj : sekte) da mi objasne ponasanje svog clana....