BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Ehhh, evo novog dozivljaja za komentarisanje... Pre neki dan upoznam neko obezbedjenje u jednom klubu. Delovao je kao ok momak. Zasto to kazem? Razmenili smo brojeve, nasli se sutradan na picu u centru grada. Pocne on da prica o politici, pa o Mladicu, pa o ustancima, bitkama, klanju itd...kao, nozevima treba resavati probleme. Ja tu skapiram da se definitivno razlikujemo sto se tice politickog opredeljenja i kazem "Ok, ja sam demokrata, ali nemam nista protiv drugih. Svako treba da ima pravo na svoje misljenje. Pa ljudi se razlikuju i to je normalno" i zapalim cigaru. E, tu krece problem, svadja itd. Ja kazem "U redu, razlikuju nam se misljenja ali je glupo da se oko toga svadjamo, ajde da menjamo temu". Promenimo mi temu, ali i dalje napeta atmosfera. Predlozim da krenemo kuci i on mi dodaje cigare i upaljac sa stola...zagleda se u upaljac, a na njemu "Boris Tadic" , krece da se mrsti. Ja iskuliram samo da sto pre odem kuci. Na putu prema taxiju mi trazi upaljac, ja mu dam. On ga baci na pod, zgazi, uhvati me za misic i kaze "Vi ste demokratska stoka i demokratske droljetine koje hoce da se karaju sa Amerima i camugama. Mi iz Obraza se borimo protiv takvig sljama. Sklanjaj mi se sa ociju dok nisam zaboravio da si zensko, pa napravim fleku od tebe ovde na sred ulice". I tako ja otrcim do taxija pa kuci...
Zamolila bih "gospodu" iz Obraza (citaj : sekte) da mi objasne ponasanje svog clana....
Ако је обезбеђење са доње лагуне још си добро прошла...:lol: Мада доста из Образа даје обезбеђење... Мораш имати у виду да су то већином ил бивши (ил садашњи)припадници војске који су екстремно нетолерантни према издајицама. Видим реално имаш среће јер ниси свесна шта је такав човек способан да уради кад га неко изнервира... Мој ти је савет да не показујеш политичку припадност (без обзира које странке) јер ти то може само зло нанети, а ништа ти добро сигурно неће донети...
да ли га има на овом снимку? Ја нпр ретко кад се свађам због тога а често сам био у вези са неистомишљеницима и увек сам покушао да их убедим да промене мишљење аргументовано ненасилним путем...

Ако је обезбеђење са доње лагуне још си добро прошла...:lol: Мада доста из Образа даје обезбеђење... Мораш имати у виду да су то већином ил бивши (ил садашњи)припадници војске који су екстремно нетолерантни према издајицама. Видим реално имаш среће јер ниси свесна шта је такав човек способан да уради кад га неко изнервира... Мој ти је савет да не показујеш политичку припадност (без обзира које странке) јер ти то може само зло нанети, а ништа ти добро сигурно неће донети...
да ли га има на овом снимку? Ја нпр ретко кад се свађам због тога а често сам био у вези са неистомишљеницима и увек сам покушао да их убедим да промене мишљење аргументовано ненасилним путем...

Koje vojske?Mislis JSO?

Искрено по мени је САЈ и ЈСО пре војска него полција ал добро припадају министрарству унутрашњих послова после расформирања војске...

Ti mesas ovde vojsku i policiju, SAJ I JSO nikad nisu bili pod vojskom,i vojska se nije rasformirala, jedino ako ti nisi bio u vojsci pa si otiso iz nje:?:

JSO je najpre zločinačka organizacija.
JSO je najpre bila specijalna jedinica ciji su pojedini clanovi obavljali prljave poslove za Cobeta, ali se kao celina hrabro borila na Kosmetu i izasla iz tog rata cista obraza (njih niko, pa ni Albanci, ne optuzuje za ratni zlocin), a odradili su i svoj deo posla u Presevu. Njeni bivsi pripadnici su kicma Zandarmerije i PTJ-a.

Dakle, iako nema dvojbe da su ljudi poput Legije i Zvezdana Jovanovica kriminalci i ubice, nemas pravo da blatis one iz te jedinice (ogromna vecina) koji su se casno borili za svoju zemlju.

JSO je najpre bila specijalna jedinica ciji su pojedini clanovi obavljali prljave poslove za Cobeta, ali se kao celina hrabro borila na Kosmetu i izasla iz tog rata cista obraza (njih niko, pa ni Albanci, ne optuzuje za ratni zlocin), a odradili su i svoj deo posla u Presevu. Njeni bivsi pripadnici su kicma Zandarmerije i PTJ-a.

Dakle, iako nema dvojbe da su ljudi poput Legije i Zvezdana Jovanovica kriminalci i ubice, nemas pravo da blatis one iz te jedinice (ogromna vecina) koji su se casno borili za svoju zemlju.

Кога је то Легија убио? А Звездан Јовановић сигурно никад никога није убио из снајпера јер човек снајпер уопште не зна да користи, дрхте му руке, не може да смири откуцаје срца, о томе да задржи ваздух ни говора...а и тад се налазио у Кули;)
Свугде има и добрих и лоших...
На твојој слици се јасно види ко је пуцао:mrgreen:

Кога је то Легија убио?
Pa tesko mi je da zamislim da u svojoj karijeri, sto vojnoj, sto kriminalnoj nikoga nije lisio zivota.

А Звездан Јовановић сигурно никад никога није убио из снајпера јер човек снајпер уопште не зна да користи, дрхте му руке, не може да смири откуцаје срца, о томе да задржи ваздух ни говора...а и тад се налазио у Кули;)
Pa kad je tako nesposoban sta je on radio u JSO? Bio kafe kuvarica?

На твојој слици се јасно види ко је пуцао:mrgreen:
A ne, Cica je skenyala Anu Lind.

J.S.O nema tako puno clanova i svi su medjusobno prijatelji i kumovi, tako da da uglavnom su svi kriminalci, znali su ko sta radi...nisu radili u bolnici ili vrticu...
i da legija je ubica, pustali su koliko se secam snimke kao legja na polozaju dovode mu zarobljenika i on kaze radite sa njim sta hocete,nisam siguran sada, eto mozda je bio i ratko mladic alu u svakom slucaju to nemenja na stvari da je on ubica. verovatno neki od vas bolje od mene znaju da li je bio legija ili mladic.
a sigurno kako je napredovao na hijerarhiji da je sve manje ubijao i prljao ruke za to je imao svoje podredjene.

izvinjavam se ako postoji neko posten ali neverujem....

Poslednja izmena:
@Беретка - taj splav jos radi??? Auuu, ala sam neupucena....ccc... Dobro si mi rekao da su takvi tamo da mi ni ne padne na pamet da idem na takva mesta.U pitanju je klub Teatro, ali zar je bitno koji je klub? Ahh, pogledah ja onaj snimak, lose se vidi ali nije niko od onih sto skacu na protestima i onih sto se mrste u nekoj prostoriji.

Izvinjavam se sto sam malo otisla u off

sve u svemu zabraniti, i staviti tacku na to.
a oni posle neka nas tuze strazburu pa nek strazbur kaze da su zabranjeni zbog neceg drugog a ne velicanja zla. mislim da njima ne treba gledati u citap demokratije. jer oni je narusavaju. ko sto je i u svetu uradjeno - jednostavno nemas pravo da budes nacista, pa ti vidi sta ces.

da danarusavaju da se slika najveceg decoubice srpskog naroda izlozi u bg,a ko napada ldp to je veoma normalan covek i po tom pitanju su veoma blagi(blazi od mene) jer to nije stvar misljenja nego napad na teritorijalni integritet srbije iznutra-sve ldp-ovce treba uhapsiti,i zna se na neki novi goli otok-a za fasizam ih ne podrzavam naravno ako se ne laze o tome

Јопа нису сви у јединици снајперисти! Фатал Ерор ЈСО има много чланова да би сви били међусобно повезани! Цици ниси ни ти мутава него одма скочила на обезбеђење:mrgreen: Ма у много клубова у Бгд момци из Образа раде;)

ne treba biti nikakav snajperista pogoditi djindjica sa te razdaljinice iz puske sa optikom koju je prethodno probao i upucao u sumi.
Ма да, извини да ли знаш колика је раздаљина? Да ли си икад пуцао из снајпера? Да ли ти мислиш да је то тек тако узмеш пушку испалиш један метак и мислиш да знаш да пуцаш?

J.S.O nema tako puno clanova i svi su medjusobno prijatelji i kumovi, tako da da uglavnom su svi kriminalci, znali su ko sta radi...nisu radili u bolnici ili vrticu...
i da legija je ubica, pustali su koliko se secam snimke kao legja na polozaju dovode mu zarobljenika i on kaze radite sa njim sta hocete,nisam siguran sada, eto mozda je bio i ratko mladic alu u svakom slucaju to nemenja na stvari da je on ubica. verovatno neki od vas bolje od mene znaju da li je bio legija ili mladic.
a sigurno kako je napredovao na hijerarhiji da je sve manje ubijao i prljao ruke za to je imao svoje podredjene.

izvinjavam se ako postoji neko posten ali neverujem....

Ni jedan pojedinac u JSO-u nije imao kriminalni dosije i ni jedan nikada nije osudjivan. Vecina tih momaka sada radi u policiji (vecinom u SAJ , PTJ , Zandarmeriji ) neki su otisli u Irak preko jedne privatne Americke agencije za obezbedjenje rade na obezbedenju busotina dobra je para . Da tacno je da su svi medjusobno prijatelji (to je posebno izrazeno kod svih specijalnih jedinica na svetu :Legija stranaca i Marinci su idealan primer) ti odes na demonstracije popijes dva pendreka upoznas nekoga i on ti postane najbolji prijatelj a ovamo kritikujes ljude kojima je od medjusobnog poverenja zavisio zivot . Pa moto svake spec. jedinice je da ne ostavis ranjenog saborca , to samo govori o tome kakvi su to ljudi. Drugo i sam kazes da su vecinom kumovi , JSO je od svojih clanova trazio da budu porodicni ljudi i to je bilo prvo sto se gledalo kada neko od njih treba da napreduje u sluzbi.

A sta da ti kaze o tvom pogledu i merilu kvaliteta ljudi kada glasas za Cedu Jovanovica ili bi galasao za nekoga ko bi usao u koaliciju sa njim.
Thumb_04ceda-legija-arhiva.jpg

Treba da ispitas prvo kosi ti , sta si ti , sta si ti ucinio za svoju zemlju , ma pre svega sta si uradio za sebe.

Back