BezOBRAZno nas lažu! Zabrana Obraza i sličnih!

Da li ste za zabranu fašističkih organizacija Obraz, Nacionalni stroj, 64 županije

• Ukupno glasova
    292
  • Anketa je zatvorena .
Па само у Србији земљи има да се гласачки листићи штампају и на мађарском језику ?! Па то нигде нема, само код нас. То значи да они не признају нашу државу, не третирају се да су део Србије, него класично - Мађари из Мађарске.

U,y*bo te,a gde si ti to bila pa videla :?:

Da li si bila nekada u Americi, pa videla, koliko natpisa-upozorenja... pishe na shpanskom, bash zbog meksikanaca kojih ima puno u Americi

To, shto se glasachki listici shtampaju i na jeziku, nacionalnih manjina, nisu "izmislile" nove vlasti, oni ta prava imaju josh iz vremena Titove vladavine, za kojim vi,(podrzavajuciradikalsko-spsovsku politiku)toliko zalite, pa se svim srcemzalazete da se,zlochinachkoj porodici Miloshevic-Markovic omoguci povratak u Srbiju i njihovoj "legalno" stechenoj imovini

I kakve veze sad imaju Madjari sa svim ovim stvarima o kojima ovdje pises? Jos mi jednom ponovi redoslijed misli koje dovode do zakljucka da Madjari u Srbiji ne dozivljavaju Srbiju kao svoju drzavu, to mi se sad potpuno gubi nakon sto si relatizovala veci dio svoje predhodne izjave.
I da, Srbija nije moja drzava, ja sam tek zapadni susjed sa izvjesnim korjenima u Srbiji.

Policijska analiza pokazala je podudarnost delova programa političkog pokreta "Obraz" i skinheda, uprkos tome što postoji animozitet između hrišćanske desničarske omladine koje okupljaju 'Obraz' i 'Dveri' s jedne i skinheda, koje vide kao nevernike, s druge strane.
skinhede i obrazovce na jednu livadu, pa neka "izglade" te animozitete...:lol:
slusala sam neke likove iz obraza na tv-u, deluju kao potpuni idioti... klinci bez trunke predstave o realnosti (i odgovornosti). od njih bi pre svega pravoslavna crkva trebalo da se ogradi...
i da, mislim da bi ih trebalo zabraniti.

какве везе имају Образ,1389, видовдан и остала удружења са фашизмом.:shock::shock:
и одакле некоме идеја да су то фашистичка удружења?:dontunderstand::think::
забрани НВО секте па после све остало.:thumbdown:;)

П.С. изгледа да се синоћ код jomini-ја на рођенданском весељу баш пило много:mrgreen::super::whistling:

какве везе имају Образ,1389, видовдан и остала удружења са фашизмом.:shock::shock:
и одакле некоме идеја да су то фашистичка удружења?:dontunderstand::think::
забрани НВО секте па после све остало.:thumbdown:;)

П.С. изгледа да се синоћ код jomini-ја на рођенданском весељу баш пило много:mrgreen::super::whistling:

Lichno prisustvovao na Novosadskom antifashashistichkom mitingu...video "Ponashanje" dushebrizhnih OBRAZ-ovaca i ostalih...a ista dogadjanja su bila na svim TV stanicama tih dana...svako, ko je hteo da VIDI...mogao je...

ето видиш сакрили сте се иза три полицијска кордона
није било на ферку,,

Једно питање ; што нисте одржали антифа протест у БудимПешти две недеље после тога?

za tvoju info...
...Jocicevi kordoni su shtitili G. Davidovica i njegove...a ne nas od njih...mnogo puta razglabano ...o tome...

kakve veze mi ovde imamo sa Madjarima..hmmm, pa Davidovic je uvozio fashiste iz Slovachke...i josh nekih drugih zemalja...zar ne?

za tvoju info...
...Jocicevi kordoni su shtitili G. Davidovica i njegove...a ne nas od njih...mnogo puta razglabano ...o tome...

kakve veze mi ovde imamo sa Madjarima..hmmm, pa Davidovic je uvozio fashiste iz Slovachke...i josh nekih drugih zemalja...zar ne?

колико ја знам они штитили Вас :roll:

ко шта увози нећу да улазим у то.
међутим ти "увежени" се у својим земљамна противе независности Косова.

колико ја знам они штитили Вас :roll:

ко шта увози нећу да улазим у то.
међутим ти "увежени" се у својим земљамна противе независности Косова.

Loshe znash...po pitanju shticenja...
kakve veze ima kosovo sada...kad god ostanete bez argumenata...Kosovo ...
ajd'...da ukljuchimo i kosovo ...
evo..taj isti Mloha...koji deli "milijarde bedzeva Kosovo je Srbija...sada je zadovoljan i sa podelom...postoji li deadline vasheg licemerja...?

Loshe znash...po pitanju shticenja...
kakve veze ima kosovo sada...kad god ostanete bez argumenata...Kosovo ...
ajd'...da ukljuchimo i kosovo ...
evo..taj isti Mloha...koji deli "milijarde bedzeva Kosovo je Srbija...sada je zadovoljan i sa podelom...postoji li deadline vasheg licemerja...?

нема нашег.

Навео сам то као пример јер се прича као да је увежено хиљаду људи у НС
а у ствари 99% тих људи су одавде.а можда и 100%.

немој више ВИ да бринете за Косово молим те:evil:

беџеве остави:arrow:не шаљу се честитке за рођендан (осим члановима странке) људима на кућне адресе.случај мод.

ухватили сте се за те беџеве,патике као да је то највеће светско чудо,

нема нашег.

1.Навео сам то као пример јер се прича као да је увежено хиљаду људи у НС
а у ствари 99% тих људи су одавде.а можда и 100%.

2.немој више ВИ да бринете за Косово молим те:evil:

3.беџеве остави:arrow:не шаљу се честитке за рођендан (осим члановима странке) људима на кућне адресе.случај мод.

ухватили сте се за те беџеве,патике као да је то највеће светско чудо,

1.Kurir news...
2.Mi bar govorimo narodu istinu...ne mazhemo mu ochi o celovitosti...pa posle 2 nedelje...mozhe i severni deo...a kad ni toga ne bude...Eto DS je kriv...hoce u EU...
3. sami ste krivi...za neuspeshnu propagandu...prvo se Moleban pretvori u Kradodan...a onda milijardu bedzeva o "celovitom" kosovu ...sutra idu novi bedzevi...Severno Kosovo je Srbija...kakvi ce biti sledece nedelje...:lol:
a tikepa...:wink:

pa i OBRAZ i DUSHAN SILNI se tretiraju kao sekte...maloumnika...tako da ...napravicemo "sobicu" za njih...:lol:
"...Rece El Muerte II i ostade ziv..."

A ko ih to tretira kao sekte, pa jos daje sebi za pravo da ih naziva maloumnicima?
Da li to znaci da su svi koji su protiv EU maloumnici?
Da li su svi oni koji preziru gomilu (sumnjivih) NVO maloumni?
Ili je maloumnik onaj koji pravi takve podele?

Mislim da je odgovor vise nego logican.

1.Kurir news...
2.Mi bar govorimo narodu istinu...ne mazhemo mu ochi o celovitosti...pa posle 2 nedelje...mozhe i severni deo...a kad ni toga ne bude...Eto DS je kriv...hoce u EU...
3. sami ste krivi...za neuspeshnu propagandu...prvo se Moleban pretvori u Kradodan...a onda milijardu bedzeva o "celovitom" kosovu ...sutra idu novi bedzevi...Severno Kosovo je Srbija...kakvi ce biti sledece nedelje...:lol:

zasto se trudis???

"...Rece El Muerte II i ostade ziv..."

A ko ih to tretira kao sekte, pa jos daje sebi za pravo da ih naziva maloumnicima?
Da li to znaci da su svi koji su protiv EU maloumnici?
Da li su svi oni koji preziru gomilu (sumnjivih) NVO maloumni?
Ili je maloumnik onaj koji pravi takve podele?

Mislim da je odgovor vise nego logican.

"Grofe Visconti",
maloumnici cu zhedni krvi...
maloumnici pozivaju i hvataju se za oruzhje, protiv svih neistomishljenika, nacionalnih manjina...
maloumnici postavljaju ovakve teze...
maloumnici SrBstva...koriste neke "pro-zapadne" nickove...( e to mi jedino nije jasno...ali niko nije savrshen):lol:

Mislim da je odgovor konkretan...

1.Kurir news...

koji МИ или ВИ нисам ни ДСС а ни СРС ако ти је то у глави :razz:
тема је била о неким организацијама у Србији које их неко прозва фашистичким а знам да нису .

оно што је заједничко вама (ко сте ђаво би знао) и овима што ме много "воле" :arrow:је то да све сводите на политику или глупе одговоре који немају смисла.

Зашто је Образ фашистичка странка :evil::evil::evil::evil:

Back