Безбедоносне снаге Косова 21 јануар

Nemojte da lupate kao prvo.Kakvu smo mi vojsku imali za vreme slobodana milosevica?Uh jea mozhda 5-10 puta veca nego danas,ali to su sve bila mobilisana deca od 18 godina pa nadalje.Pojma nisu imala kako pusku da drzhe nego im daju pa rokaj.
Nije bitan kvantitet vec kvalitet vojske.
Ne kazhem da je u danasnje vreme VS jaka ali bi sigurno razbucala onu staru vojsku jugoslavije koja je bila za vreme slobodana milosevica.
To sto smo oborili par NATO aviona i slavimo kao velik uspeh,a stim sto smo mi imali gubitke od 4000 ljudi tokom NATO agresije to niko ne pominje.I to kada gledamo kao brojku nije mnogo,ali kada razmislite malo koliko porodica je unesreceno?Koliko ljudi osakaceno?Koliko industrija drzave unistena?
I vi opet hocete rat?I to sada kada je NATO nikad jaci?Samo im treba neko da se kurci da mogu da testiraju svu svoju moc!

Твоје речи су речи Нато пропагандне машинерије који је дејствовао сво време и имао за циљ уништавање морала српском народу. Твоја порука је „Срби подигните белу заставу“.

Сви ми то знамо „ај чик пођи на Косово, добићеш по њушци“. Нико није луд да крене у рат ако нема неку подршку са стране

Наравно нико није хтео рат, ми смо на овим изборима хтели да добијемо подршку да вас шиптаре и жуте ставимо под тепих и да решимо питање Косова са нашим савезницима. Али никад није касно, пре или касније, решићемо питање.

Да, НАТО може да уништи Србију за 1 секунд, али неће више свет бити исти. Понекад је част умрети за своју земљу више пута а не само једном!!!

Лако ти је причати сад кад је Тадић отворио врата ЕУЛЕКСУ, па сад паламудиш овде.

Znash kako lako je pricati ovakve stvari.Ali kada trebamo podici pusku i ici boriti se,nigde te nece biti,u to sam siguran.
A ova poslednja recenica,ako ti tako zaista mislish ti si jedna veoma blago glupo retardirana osoba.I to nije vredjanje vec stvarno tako mislim.Ti bi zrtvovao celu srpsku populaciju da bi Srbija bila slobodna?Pa ko ce onda ziveti u njoj?Ne bih zrtvovao ni 0.1% populacije za neshto sto ne mozemo da osvojimo.Sto bih bzvz trosio nesto,ako nista time ne mogu da dobijem?
Za ovakve stvari treba vremena,a ne sila.

Poslednja izmena od moderatora:
Gledaj zamisli da nas ponovo napadnu Siptari,a Ameri nam kazu da ne smemo da ulazimo na Kosovo a oni sa Kosova sibaju raketama, sta trebamo da radimo?? Bolje biti mrtav nego biti rob! Skoro svaka zemlja bi sledila nas primer,to je najveci cin hrabrosti i ludosti!

Tako je. Управо сам то хтела да кажем. Замисли да нас неко нападне. Чиме ћемо се бранити ? Није да сад ја сад нешто страхујем, него просто видим да је војска расформирана, оружја нема или га има јако мало, што је било тенкова то је продато или истопљено, официри отишли у пензије или се преквалификовали, нема авиона, нема стратегије одбране. Једноставно, нисмо у повољној позицији не што се тиче "напада на друге", него што се тиче сопствене одбране земље, јер шта ако нас сутра неко нападне. Држава је просто у опасности. Или замислите да сутра Албанци почну да пале руше наше светиње, да силују, убијају Србе, и све најгоре раде и хоће ли Србија да седи скрштених руку, јер то је ето "косово" где су амери прогласили независност.....

Tako je. Управо сам то хтела да кажем. Замисли да нас неко нападне. Чиме ћемо се бранити ? Није да сад ја сад нешто страхујем, него просто видим да је војска расформирана, оружја нема или га има јако мало, што је било тенкова то је продато или истопљено, официри отишли у пензије или се преквалификовали, нема авиона, нема стратегије одбране. Једноставно, нисмо у повољној позицији не што се тиче "напада на друге", него што се тиче сопствене одбране земље, јер шта ако нас сутра неко нападне. Држава је просто у опасности. Или замислите да сутра Албанци почну да пале руше наше светиње, да силују, убијају Србе, и све најгоре раде и хоће ли Србија да седи скрштених руку, јер то је ето "косово" где су амери прогласили независност.....

Eh sta bi bilo kad bi bilo.Zamisli da Srbija dobije letece tanjire?
Ne mozhesh brate moj tako da pricash.Morash prvo da se odlucish sta ce biti,a ne da lupetash napamet.Realno mozhe i indija da nas napadne ako hoce ne vidim poentu tvoje price?Srbija ima vojsku,ne toliko jaku koliko ti hocesh kao NATO i RUSIJA zajedno,ali ima solidnu vojsku kojom ce moci da se brani.
Ako ne verujesh idi malo procitaj sta sve posedujemo.Vishe naoruzanja od siptara.

Znash kako lako je pricati ovakve stvari.Ali kada trebamo podici pusku i ici boriti se,nigde te nece biti,u to sam siguran.
A ova poslednja recenica,ako ti tako zaista mislish ti si jedna veoma blago glupo retardirana osoba.I to nije vredjanje vec stvarno tako mislim.Ti bi zrtvovao celu srpsku populaciju da bi Srbija bila slobodna?Pa ko ce onda ziveti u njoj?Ne bih zrtvovao ni 0.1% populacije za neshto sto ne mozemo da osvojimo.Sto bih bzvz trosio nesto,ako nista time ne mogu da dobijem?
Za ovakve stvari treba vremena,a ne sila.

Tи си ENCEPHALOCASTRAT

Није битно за шта се гине него која се светиња брани. У животу је важнија слобода и правда него живот.

Tи си ENCEPHALOCASTRAT

Није битно за шта се гине него која се светиња брани. У животу је важнија слобода и правда него живот.

Pa idi onda odmah na Kosovo i kreni da pucash po civilima.Posto ti nisi slobodan,covece,ti to ne kapirash izgleda?A i ako je Kosovo tolika svetinja da si spreman da poginesh za nju ucini nam veliku uslugu stavi bombu na vreme oko sebe i zaleti se na bondstil sa puskom.
Hvala!

Pa idi onda odmah na Kosovo i kreni da pucash po civilima.Posto ti nisi slobodan,covece,ti to ne kapirash izgleda?A i ako je Kosovo tolika svetinja da si spreman da poginesh za nju ucini nam veliku uslugu stavi bombu na vreme oko sebe i zaleti se na bondstil sa puskom.
Hvala!

Нема потребе да пуцам по цивилима, нисам терориста. Али ако ме нападају и мој народ, наравно да ћу се бранити.

А ти иди онда у земљу "вечног мира" тамо ћеш бити жив.

A ja mislim da posto se ujedini crnogorsa vojska sa KZK,NATO moze da se razidje jer ce oni biti faktor mira u svetu.Ovaj se ponosi sto im se pridruzuje vojska od 2000 pripadnika sa sve kuvarima,sekretaricamas i tetkicama.Svet je stvarno otisao u ****.

nije u tom stvar.stfvar je u tom sto se crnogorac osvescuje.
ovaj savez znaci da ako srbin napadne kosovo crnogorci ce ga brane sa kosovari od srba.

nije u tom stvar.stfvar je u tom sto se crnogorac osvescuje.
ovaj savez znaci da ako srbin napadne kosovo crnogorci ce ga brane sa kosovari od srba.

Аљбанац, немој да ме засмејаваш z:mrgreen:
У Црној гори ће онда избити грађански рат, ти рачунаш на црногорце који су у ствари СРБИ z:mrgreen:

Само се ви уздајте у Црногорце, знате ви, напуштају Амери ускоро Косово, славина пресушује, треба вам други ослонац, цврц мало сте се зезнули

Аљбанац, немој да ме засмејаваш z:mrgreen:
У Црној гори ће онда избити грађански рат, ти рачунаш на црногорце који су у ствари СРБИ z:mrgreen:

Само се ви уздајте у Црногорце, знате ви, напуштају Амери ускоро вашу земљу, славина пресушује, треба вам други ослонац, цврц мало сте се зезнули

na koji srbi?mislite na oni posrbljeni albanci?

a zeno ja nisam na kosva ni ne zivim tamo kako to ja tebi objasnit?

i to nisu srbi!!!!!!!!

Од Србије, су сви очекивали, да ће делује када су аљбанци напали Србе на КиМ-у, у неколико наврата...и наравно, Србија је ћутала....сада нас нико не бенда, док не уопаднемо, и разбуцамо арбанасе...тада ће нас поново поштују!
И откуд, да немамо међународну подршку, имамо Русију, Индију и Кину, ти нуклеарне силе....
Имамо Грке, Шпанце итд...а запад, је у великој кризи, да би ратовао са нама, сада или никада!

hbt koliko gluposti na samo jednoj stranici :hahaha:
izdvojicu dve samo:

1-VS bi "razbucala" VJ
2-KZK i "armija" CG prave pakt te tako situacija u regionu dobija na obrtu :zima:,

Srbija ce morati da se povuce pred tolikom silom i da osnuje drzavu tamo negde na kavkazu :D

Вала баш, а цела паника зато што због шаке јаде слинавих шиптара са пушкама. Легализована ОВК.

Back