Bezanje sa chasova....

Ma ja i kad zelim da zbog kontrolnog ne odem u skolu,moji nikako nece da mi pravdaju.

A i razredna me ne gotivi bas.

Tako da onda moram da odem samo s tog casa,i eto,ubrzo se nakupi 7 neopravdanih...:dash::neutral:

I uvek bezim sama,lakse mi.
Nisu ni meni moji, ustvari, nikad nisam bila dovoljno glupa da tražim. Niti ću biti dovoljno blesava da pravdam svom detetu. Moje učenje, moje ocene, moje znanje, roditelji nema šta da se mešaju.

ja sam jednom uspeo da nateram moje da me puste da ostanem tako ceo dan kuci, jer sam imao neopravdanih tako da bezanje sa jednog casa nije dolazilo u obzir,a trebala mi je ocena.. i ja ostanem kuci i profesorka divna kakva jeste odlozi kontrolni :lol:

Jedan Decak iz moje skole ima 400 neopravdanih,a prolazi...[/QUOTE
u mojoj skoli ima dosta takvih slucajeva, jedan cak i ne ide u skolu, dodje jednom mesecno, neznam koliko ima neopravdana. takodje svaki dan ima neka tuca, danas se tukla moja drugarica, pa ju je policija privela kod direktora zajedno sa jos 2 devojcice iz susednog odelenja i niko ne leti iz skole nego svi imaju 3 iz vladanja. sto se mene tice bezim sa casova, ali ne ono preterano.:heart:

kod mene sa 24, ali to uopste i ne vazi, kad kod nekog izbace iz neke druge skole u gradu taj neko uvek dodje u nasu skolu, jer nigde drugde nece da ga prime. dolazimo u skolu nasminkani, majce do pupka, na bratele, a neki ludaci idu u papuce za plazu. dok u drugim skolama na ulazu vracaju takve. (kod nas ne:heart::heart:) :heart:

kod mene sa 24, ali to uopste i ne vazi, kad kod nekog izbace iz neke druge skole u gradu taj neko uvek dodje u nasu skolu, jer nigde drugde nece da ga prime. dolazimo u skolu nasminkani, majce do pupka, na bratele, a neki ludaci idu u papuce za plazu. dok u drugim skolama na ulazu vracaju takve. (kod nas ne:heart::heart:) :heart:
Iz osnovne škole ne može da se izbaci. Može samo da se prebaci. Osnovno obrazovanje je obavezno, što, nažalost, znači da se budalama ne može ništa, moraju da se trpe do kraja osmog.
Inače, ne vidim potrebu za bežanjem u osnovnoj školi. To mi je po sistemu 'videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu', ništa drugo.
Niti mi je jasno zašto se curice od 13-14 šminkaju, a ni da li imaju roditelje koji ih vide pre nego što tako našminkane i gole izađu iz kuće, al to je neka druga priča.

I da...
vladanje ide 5 3 2 1, nema 4...
Zabranjeno dolaziti u šorcevima, papučama, majicama na bretele, majicama koje ne pokrivaju pupak, i moj razredni zabranjuje uske trenerke sa čime se potpuno slažem...
Jednu moju drugaricu su vratili kući jer je došla u martinkama u školu, pitam ja direktoricu smijem li doći ja i da mi potvrdan odgovor :lol:
Ali ne smijem da me profesori uzmu za zub, i ovako imam dugu kosu, još čizme samo fale...
a možda i bude :mrgreen:

I da...
Zabranjeno dolaziti u šorcevima, papučama, majicama na bretele, majicama koje ne pokrivaju pupak, i moj razredni zabranjuje uske trenerke sa čime se potpuno slažem...
Jednu moju drugaricu su vratili kući jer je došla u martinkama u školu, pitam ja direktoricu smijem li doći ja i da mi potvrdan odgovor :lol:
Ali ne smijem da me profesori uzmu za zub, i ovako imam dugu kosu, još čizme samo fale...

nama nastavnica muzichkog rekla da devojchice moraju da imaju zavezanu kosu i shishke ne smeju da im padaju u ochi, a dechaci ne smeju da prave frizure i ne smeju da imaju dugu kosu.... al to naravno niko ne poshtuje....
meni pre neki dan istorichar reko da sam neprimerno obuchena zato shto imam majcu na bretele, a jedna nastvanica nosi one moajce bez bretela.... koja je fora da nastavnici smeju, a mi ne....:roll:

I da...

kod mene ima i 4
isto je zabranjeno dolaziti u sorcevima papucama itd.....uske trenerke mogu(to nose i neke "dobre"nastavnice)
a to sa martinkama je glupost to ustvari moze ali se nastavnicima ne svidja neko da se tako oblaci pa se njima cefne da im zabrane....

takodje svaki dan ima neka tuca, danas se tukla moja drugarica, pa ju je policija privela kod direktora zajedno sa jos 2 devojcice iz susednog odelenja i niko ne leti iz skole nego svi imaju 3 iz vladanja.
Xaxa,jooo...Odavno se nisam bolje nasmejao!:rotf:Kod nas se ništa ne prigovara dok se ne potegnu"utoke"koje penali nose prazne!:dash:J**em ti budale!Šta će im pištolji bez papira i municije koji služe onako kao ukras?:think:***,živim u takvom kraju gde se to prodaje kao lebac.
Internet%2012721l.JPG

Back