Bezanje sa chasova....

Pa prvi put sam pobegla sa casa nedavno. .Tj u prvoj godini srednje. Trebaloje da imamo test iz fizike, koju ja uzgred mrzim i onda ja nisam naucila sve i tako sam kibnula sa prvog casa. Posle se ispostavilo da mi nismo ni imali i da je odlozila za sledeci cas. Eto tako.. To je moje jedino iskustvo sto se bezanja sa casova tice..

Mrzim bežanje sa časova tipa ide celo odeljenje moraš i ti....ok je to ako njih 20 nije naučilo pa što da zeznem ljude....ali ne nauči pet takozvanih faca pa svi da beže....e pa nema šanse...lepo bežite sami kada ste već takve face i zezate ljude koji znaju kako su štreberi....Tada naravno uvek ostanem...i čim jedan ostane na kraju ostane celo odeljenje....Ja kada ne naučim i hoću da odem, odem, a ne treba mi cela rulja.....Inače nikada ne bežim sa časova, samo se ponekad elegantno ne pojavim....

Mrzim bežanje sa časova tipa ide celo odeljenje moraš i ti....ok je to ako njih 20 nije naučilo pa što da zeznem ljude....ali ne nauči pet takozvanih faca pa svi da beže....e pa nema šanse...lepo bežite sami kada ste već takve face i zezate ljude koji znaju kako su štreberi....Tada naravno uvek ostanem...i čim jedan ostane na kraju ostane celo odeljenje....Ja kada ne naučim i hoću da odem, odem, a ne treba mi cela rulja.....Inače nikada ne bežim sa časova, samo se ponekad elegantno ne pojavim....

i kod mene isto...
samo je glupo shto ako netjesh da odesh prozivaju te da si pi*ka, i shtreber i ne smesh da idesh....:roll:

ja spadam u tih 5:heart:, kad neko bezi uvek i ja, mada mi ne bezimo cesto , svi ovi ostali ne smeju. i stvarno sam popularna u skoli od 5-og pa sve do 8-og razreda. :heart:

dakle, redovno poshizim kad neko od profesora treba da pita, a onda vidim da svi oni koji treba da odgovaraju nisu tu......to me izludjuje jer onda svaki profesor kao -ajde sad da pitam ove koji su tu.......

i onda taj neko ko je bezao sa odredjenih chasova vishe od mesec dana dodje posle,nabuba i dobije dobru ocenu......i kad se zakljuchuju ocene boli njih( profesore) uvo ko je bezao,ko nije......:roll: strashno......
inache, kod mene u odeljenju redovna situacija da nemaju dovoljno mesta u dnevniku da upishu sve odsutne....najgori smo po pitanju izostanaka......samo u prvom u polugodju smo imali preko 1000 izostanaka........:rtfm:

Najnoviji statisticki podaci: 176 neopravdanih (a verovatno ce biti os kohi, nije jos uvek kraj godine), prosek neopravdanih po uceniku 5,5. Od 32 ucenika, 28 ima najmanje 1 neopravdani. Ovaj broj bi sigurno trebalo pomnoziti sa 5, ali imamo dobru razrednu.

28 ucenika ima smanjenu ocenu iz vladanja zbog neopravdanih, kolektivno bezanje sa casa - propast. Opravdanih im sigurno oko 4000-5000. Jos se ne zna.

Najnoviji statisticki podaci: 176 neopravdanih (a verovatno ce biti os kohi, nije jos uvek kraj godine), prosek neopravdanih po uceniku 5,5. Od 32 ucenika, 28 ima najmanje 1 neopravdani. Ovaj broj bi sigurno trebalo pomnoziti sa 5, ali imamo dobru razrednu.

28 ucenika ima smanjenu ocenu iz vladanja zbog neopravdanih, kolektivno bezanje sa casa - propast. Opravdanih im sigurno oko 4000-5000. Jos se ne zna.

A dobri ste, dobri...:rotf:

a ja sa muzickog ili sa tehnickog, jednom sam pobegla sa matematike. na geografiju nemamo obavezu ni da dolazimo. imamo extra nastavnika!!! to je onaj sto je izaso u novine jer je u pijanom stanju udario mog druga iz odeljenja (verovanto ste to procitali u novinama). stvarno je extra lik!!!!:heart:

tako je...
:super:

dakle, redovno poshizim kad neko od profesora treba da pita, a onda vidim da svi oni koji treba da odgovaraju nisu tu......to me izludjuje jer onda svaki profesor kao -ajde sad da pitam ove koji su tu.......

i onda taj neko ko je bezao sa odredjenih chasova vishe od mesec dana dodje posle,nabuba i dobije dobru ocenu......i kad se zakljuchuju ocene boli njih( profesore) uvo ko je bezao,ko nije......:roll: strashno......

inache, kod mene u odeljenju redovna situacija da nemaju dovoljno mesta u dnevniku da upishu sve odsutne....najgori smo po pitanju izostanaka......samo u prvom u polugodju smo imali preko 1000 izostanaka........:rtfm:

pa oni su izvukli bulju ko je vama kriv....

pa daa,alt0 je kukawicki!
ali izvukli su se....mogli su i ovi....e sad ako bi u kojem slucaju dobili keca mogu da odg sledeci cas i da dobiju bolju i da poprave bez problema tako da dodju na isto.....*** ovi su se snasli.....mozda su se na neki podliji nacin izvukli ali nemaju pravo da im bilo sta kazu jer su i ovi mogli.....nastavnik ima osnovu da te pita samo ako nemas ocenu iz te oblasti a tu si....ne vidim razlog zasto bi te pitao ako imas.....ili moze *** kao neko obnavljanje sta ti ja znam i ti ne znas i da ti 1....

a ja sa muzickog ili sa tehnickog, jednom sam pobegla sa matematike. na geografiju nemamo obavezu ni da dolazimo. imamo extra nastavnika!!! to je onaj sto je izaso u novine jer je u pijanom stanju udario mog druga iz odeljenja (verovanto ste to procitali u novinama). stvarno je extra lik!!!!:heart:

XAXAXAXAAXAXX...koja je to skola da i ja dojem tamo...

P.S. i moja skola je bila u novinama i na vestima...onda kad su tukli onog policajca jer je xteo da privede jednog lika na informativni razgovor...

Ja i drug smo pobegli sa 4, 5 casova a imamo samo jedan neopravdani. Razlog - pismena vezba pa profesori i ne stignu da upisu ili zaborave da upisu odsutne, u ovom slucaju mene i mog druga, a upisu one koji su pobegli sa nama takodje pa ih posle pitaju. Verovatno imamo srece ili jednostavno nece da nas upisu, hehe,.

Pobegla sam sa Geosa zadnji dan (: Ona zakljucivala ocene, ja ustanem uzmem
torbu i odem...ovi iz razreda me gledali...mene zabole ;)

tako sam i ja na jednom na casu...
nastavnik poceo da me smara i nesto mi ***** zato sto sam nemiran a oni likovi do mene su 100 puta nemirniji i on mi nesto prica kao kako bi bilo da te ja isamaram bla bla bla i ja kazem ajde me pipni i prebicu te...svi likovi u ucionici se otkinuli od smeha oni mislili da se ja zezam i na kraju kad nisam mogao vise da podnesem onog glavonju od nastavnika ja izasao iz ucionice i zalupim vrata...nije smeo ni da me upise....:mrgreen:

Back