Bezanje sa chasova....

ovi moji drugari krenu da bezhe njih petorica i poneli rancheve i mentoli pitaju nastavnicu da ih pusti sa chasa, (izmislili neki glup izgovor) i ona im nije dala naravno... i samo oni za 5 min. se vratjaju u uchionicu sa nastavnicom i drzhe rancheve na ledjima....

to je fora da bi se smirili,zamalo da ih izbace... :roll:
treba znat' bjezat' ... j.b.g.... :cool:

da....da
ja kazem nekoj retardiranoj babi sto predaje hemiju da idem u wc-e i odem napolje i zezam se...a sta sam sve radio u srednjoj:roll:mnogo gore stvari nego u osnovnoj...skorom...
u osnovnoj sam se jednom kladio sa drugom u ne znam ni ja sta da cu smeti da uzmem dasku od stola i da izadjem u hodnik i da "kao" surfujem sa njom...i ja se zaletim i taman pocnem da se zezam kad nailazi nastavnica i pravac kod direktora:lol: ja kod direktora on me posluzi kafom i kolacima i kaze mi da nije to lepo raditi itd itd...
PS:radio sam i mnogo gore stvari pa mi nisu nista uradili(u osnovnoj);):mrgreen:

Da u skoli ucimo i francuski i engleski, a mladje generacije mogu da biraju izmedju spanskog, italijanskog, nemackog i ruskog, a engleski je obavezan....

Ja bih izabrao shpanski, francuski mi se bash i ne svidja... ;)
Pobegao sam sa pismenog iz nemachkog ove godine i uhvatila me direktorka... Ma ja sam ljudi zhivi primer baksuza, chak sam i u dnevniku 13.! Strahota...

Ja sam sa mnogim uchenicima iz svog odeljenja bezhala sa biologije.Biologicharka je
trebala da nas pita, ali neki djaci nisu ni otvorili knjigu, pa su se uplashili.Mislila sam da
tje celo moje odeljenje da pobegne, pa sam i ja pobegla.Medjutim, nisam ni znala da je
nekoliko djaka ostalo u uchionici.Posle nas je psiholog izgrdio, pa nismo vishe smeli da
uchinimo takvu glupost.
Inache ne bih nikada pobegla, niti sam ikada sama bezhala sa chasova;)

Ja sam sa mnogim uchenicima iz svog odeljenja bezhala sa biologije.Biologicharka je
trebala da nas pita, ali neki djaci nisu ni otvorili knjigu, pa su se uplashili.Mislila sam da
tje celo moje odeljenje da pobegne, pa sam i ja pobegla.Medjutim, nisam ni znala da je
nekoliko djaka ostalo u uchionici.Posle nas je psiholog izgrdio, pa nismo vishe smeli da
uchinimo takvu glupost.
Inache ne bih nikada pobegla, niti sam ikada sama bezhala sa chasova;)

Prichekaj dok ne krene srednja/gimnazija!:evil:

bezim kada mi da mama :sad2: :sad2:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

e, pa i ja na takvu neku foru...ali retkooooooooooooooo, vrlo retko....mozda dva puta u godini...to samo kad je ona frka oko ocena i ne stignem da bas svaki predmet savrseno spremim, pa unapred najavim mami da necu jedan dan otici u skolu i ona ako smatra da vredi izostajati, opravdace...ako ne - mrs u skolu.....ali inace ovako nikad nisam sturnula...sta ce mi to u zivotu, umem da se snadjem i izmolim kod profe, malo glumim da mi nije dobro i sve se da resiti u cetiri oka...

da! a pogotovo kad pocnu one demonstracije, onda nema ne mogu ili necu i sl. mi smo par strebera iznosili i lupali im macole zato sto nisu hteli da idu jer su mamine maze!!!:evil:

Blago tebi meni je jedno 25% odeljenja ostalo, tako da nismo mogli da ih izvuchemo!

Sve shtreberijada najstrashnija, onda doshla razredna i rekla ko ode ima 2 iz vladanja bez shanse za pomilovanje! Tako da smo verovatno bili jedino odeljenje koje je bilo u shkoli taj dan!:dash::dash::dash::dash:

Back