- Poruka
- 4.922
PObegla sam sa francuskog ali posto je zadnji cas u godini ne racuna se...![]()
vi imate i francuski?
blago vama...mi imamo samo engleski a za to mi ni ne treba skola sve sam naucio preko tv-a.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PObegla sam sa francuskog ali posto je zadnji cas u godini ne racuna se...![]()
vi imate i francuski?
blago vama...mi imamo samo engleski a za to mi ni ne treba skola sve sam naucio preko tv-a.....![]()
Imam najjacu doktoricu na svetu, a ni razredna nije losa pusta me da sam donosim opravdanja, tako da mi se desilo ove godine da sam poceo prolecni raspust nedelju dana pre ostalih!Ali kibam samo kad mije smor u skoli, ne volim da kibam kad je gusto!
![]()
Bezim kada drugovi kazu sebi da nisu p**ke... uvek sam za!
veruj mi u osnovnoj mozes i da ne ides u skolu,niko nece primetiti...srednja je nesto ozbiljnije
axa... malo sutra...![]()
veoma....veruj mi u osnovnoj mozes i da ne ides u skolu,niko nece primetiti...srednja je nesto ozbiljnije
veoma....pf,ne dipr....
ozbiljno je tako
kad dodjesh u srednju, videcesh razliku
to je fora da bi se smirili,zamalo da ih izbace...
treba znat' bjezat' ... j.b.g....
Da u skoli ucimo i francuski i engleski, a mladje generacije mogu da biraju izmedju spanskog, italijanskog, nemackog i ruskog, a engleski je obavezan....
Ja sam sa mnogim uchenicima iz svog odeljenja bezhala sa biologije.Biologicharka je
trebala da nas pita, ali neki djaci nisu ni otvorili knjigu, pa su se uplashili.Mislila sam da
tje celo moje odeljenje da pobegne, pa sam i ja pobegla.Medjutim, nisam ni znala da je
nekoliko djaka ostalo u uchionici.Posle nas je psiholog izgrdio, pa nismo vishe smeli da
uchinimo takvu glupost.
Inache ne bih nikada pobegla, niti sam ikada sama bezhala sa chasova![]()
Prichekaj dok ne krene srednja/gimnazija!![]()
bezim kada mi da mama![]()
![]()
da! a pogotovo kad pocnu one demonstracije, onda nema ne mogu ili necu i sl. mi smo par strebera iznosili i lupali im macole zato sto nisu hteli da idu jer su mamine maze!!!![]()