Bezanje sa chasova....

jbm ti zivot ja ne smem vishe ni da pomislim na bezanje a kamoli stvarno da pobegnem...imam 11neopravdanih a 12 je trojka(mada izgleda da mi je taj 12-i moja hymana razredna zaboravila..ah.)...inache to sam saznla pre jedno 2 nedelje kad sam slychajno pitala razredny koliko neopravdanih imam iz prvog polygodishta kao na fory da vidim koliko josh mogy da napravim a da mi ostane 5...kad sam saznala koje glyposti mi ona nije opravdala sledila sam se...i tako.be ql.

Jaoo ajde cutite, bolje da neko bude streber, i da sutra postane neko i nesto, a ne da beyi s casova i sutra da zavrsi kako komunalac!
E majke mi stvarno, da li ima nesto gore od skolovanja, citiram Marchela, e pa ima a to je ne skolovati se!!!
Ako celo odeljenje bezi, bezim i ja, ali ovako nemam razloga.... ne znam cemu sad toliko da se pravite s tim bezanjem :roll:

mi se ne pravimo, mi jedostavno uzivamo,ima jedan samnom sto uci,ni na veliki odmor ne izlazi iz ucionice nego u 1. srednje nosi burek u torbi........ja svaki put jednostavno pobegnem,nikad se ne javljam nastavnicima,al necu da radim u komunalnom,nadam se jer sam odlicna...............8)8)8)

Не бежим са часова ! :-) Ове школске године само једном са целим одељењем. Није ми проблем да добијем кеца ако нисам стиго да научим, него да бежим . . ;)

Back