Bezanje sa chasova....

Не бежим са часова ! :-) Није ми проблем да добијем кеца ако нисам стиго да научим, него да бежим . . ;)
Тај фазон, ја те кечеве не ј.ебем, нпр. ове године из психологије профанка ми да 1 и ја попиздео нешто и натерао је да ми да још једног кеца :mrgreen: И онда сам се дерао дајте ми још једног, хоћу опет да одговарам ал није хтела :p
Иначе не бежим али доста изостајем кад нпр. имам неке обавезе, утакмицу неку или тако нешто па питам разредну да ме пусти са задњих 2-3 часа и тако...

U osnovnoj skoli nisam nikada bezala iz prostog razloga sto nije postojao razlog za bezanje! E, u srednjoj je sve pocelo. Posto sam odlican djak nikada ne bezim jer mi je frka. Cesto kidnemo, par nas, sa 1. casa, kao, kasnio nam bus, bla, bla.. Jednom niko iz odeljenja nije dosao u skolicu. Posto idem u skolu u Kosovskoj Mitrovici, a gore je sad frka, tog jutra smo se skupili ispred skole i otisli u grad, kao bojkotujemo nezavisnost. Xexe..... I tako to...

U osnovnoj skoli nisam nikada bezala iz prostog razloga sto nije postojao razlog za bezanje! E, u srednjoj je sve pocelo. Posto sam odlican djak nikada ne bezim jer mi je frka. Cesto kidnemo, par nas, sa 1. casa, kao, kasnio nam bus, bla, bla.. Jednom niko iz odeljenja nije dosao u skolicu. Posto idem u skolu u Kosovskoj Mitrovici, a gore je sad frka, tog jutra smo se skupili ispred skole i otisli u grad, kao bojkotujemo nezavisnost. Xexe..... I tako to...

Kako lepo koristite situaciju, inache ja sam zivela u Peci sve do 1999, onda sam se preselila u Kraljevo, i tu krenula u shkolu....

ПОЗДРАВ ЗА БРАЋУ СА КОСОВА! :D :bye:

eeee tako je i meni bilo lepo y osnovnoj...chak nisam morala da kazem ni da sam bolesna ;)
blax.

xexe...:D
moja drugarica imala saobratjajnu nesretju i kreten od razrednog joj trazhio opravdanje....:roll:

mi imamo neke glupe pedchase iz veronauke, i na to skoro niko ne dolazi...(od na 20 dolazi mozhda 5 devojchica), ali uvek se kod razrednog izvuchemo i kazhemo da taj nastavnik skoro nikad ne dolazi na chas, pa mi ne znamo dal imamo ili ne... ja na taj predchas uvek idem, ali onda sretnem nekoga u shkolskom i ne odem na chas, ali kod razrednog uvek imam opravdanje,,,,,:mrgreen:

Mene mrzi još više. :lol: Generalno kasnim ako idem prevozom.
Dešavalo mi se još u drugoj ili trećoj godini da mi dune i pobegnem zbog propitivanja/kontrolnog. Ali nikad nisam bežao iz dosade. To samo ljudi nesposobni da prihvate odgovornost i obaveze mogu da urade.

Pa tu smo...Ja uglavnom kasnim na Nemacki,jer ako na nemacki zakasnim 5 min. ona me istera napolje,a ja onda imam opravdanje....:lol:

drzim se politike : ako beze svi bezim i ja. sama da pobegnem mi je glupo mnogo

da, i ja isto... ali to krenu da bezhe dvojca-trojca, pa njihovi naj drugari, pa drug od druga.... i sve tako, i sqpi se skoro celo odeljenje.... ali vetjina bezhi samo da bi ispala ql, i da ne bi ispali shtreberi koji ne smeju da bezhe...
ja i moja drugarica izmislimo da nju boli stomak, a ja je vodim kutji (te fore verovatno prolaze samo u osnovnoj), i to samo iz dosade... kad imamo puno chasova, pa nas mrzi da budemo na zadnjem i onda kao odemo...

Back