- Poruka
- 4.922
Ja sam sto puta bezao sa casova ali meni je dobro sto su nastavnici re.ardi i zato sto imam dobre drugove u skoli pa me retko kad neki nastavnik upise....8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тај фазон, ја те кечеве не ј.ебем, нпр. ове године из психологије профанка ми да 1 и ја попиздео нешто и натерао је да ми да још једног кецаНе бежим са часова ! :-) Није ми проблем да добијем кеца ако нисам стиго да научим, него да бежим . .![]()
U osnovnoj skoli nisam nikada bezala iz prostog razloga sto nije postojao razlog za bezanje! E, u srednjoj je sve pocelo. Posto sam odlican djak nikada ne bezim jer mi je frka. Cesto kidnemo, par nas, sa 1. casa, kao, kasnio nam bus, bla, bla.. Jednom niko iz odeljenja nije dosao u skolicu. Posto idem u skolu u Kosovskoj Mitrovici, a gore je sad frka, tog jutra smo se skupili ispred skole i otisli u grad, kao bojkotujemo nezavisnost. Xexe..... I tako to...
Kako lepo koristite situaciju, inache ja sam zivela u Peci sve do 1999, onda sam se preselila u Kraljevo, i tu krenula u shkolu....
Pa baš im i nije neka situacija da bi izvlačili korist iz nje.![]()
U osnovnoj skoli nisam nikada bezala iz prostog razloga sto nije postojao razlog za bezanje! E, u srednjoj je sve pocelo. Posto sam odlican djak nikada ne bezim jer mi je frka. Cesto kidnemo, par nas, sa 1. casa, kao, kasnio nam bus, bla, bla.. Jednom niko iz odeljenja nije dosao u skolicu. Posto idem u skolu u Kosovskoj Mitrovici, a gore je sad frka, tog jutra smo se skupili ispred skole i otisli u grad, kao bojkotujemo nezavisnost. Xexe..... I tako to...
eeee tako je i meni bilo lepo y osnovnoj...chak nisam morala da kazem ni da sam bolesna
blax.
Mene mrzi još više.Ne bezim sa casova,ali kad me mrzi malo zakasnim...![]()
Mene mrzi još više.Generalno kasnim ako idem prevozom.
Dešavalo mi se još u drugoj ili trećoj godini da mi dune i pobegnem zbog propitivanja/kontrolnog. Ali nikad nisam bežao iz dosade. To samo ljudi nesposobni da prihvate odgovornost i obaveze mogu da urade.
drzim se politike : ako beze svi bezim i ja. sama da pobegnem mi je glupo mnogo
Nikad ne bezim, ali me ponekad mrzi da dodjem na prvi cas (spava mi se i tako to). Posto sam vukovac, razredna sve to pravda ni ne pitajuci me.![]()