Bezanje sa chasova....

Šta je tu toliko strašno u vezi "bežanja" sa časova? Pa niko te ne juri da bi bežao. Lepo imaš zakonsko pravo da ne odeš na neki čas a da pritom to ne obrazložiš, popiješ zato jedan neopravdani i ćao zdravo. Ukoliko ti u prosek ulazi ocena iz vladanja, paziš da ne nakarikaš toliko neopravdanih da bi se ona smanjila.

Prosle nedelje smo bezali od engleskog zbog utakmice...stvarno smo otkaceni.A na utakmici je nasa ekipa izgubila...mi smo izgubili glas od tolikog vikanja,tako da nam to bezanje i nije bilo dobro doslo...sutradan smo dobili neopravdane,i cetvorke iz muzickog za pevanje:D

Mi imamo muzicarku koja svima deli petice ozbiljan sam celo odeljenje kod nje dobija petice za citanje iz knjige i ona to odobrava .(tako da sam ja tamo najbolji iz muzickog)
Ne isplati se da bezish samo ne dodjes ceo dan kad neshto neznash.
(to je kod nas tako jer razredni opravdava cim mu kazesh da si bio bolestan)

Moj ortak je najbolji...... Imali mi neku zamenu za biologicarku, debil zena, mogu se kladiti da se drogira.....
Kaze njoj moj drug: Natavnice zaboravio sam jaknu (laze naravno), mogu da je donesem. i lik baci svoju jaknu i ranac na sto najblizi vratima.... Kaze ona: Moze. A ovaj lik samo pokupi stvari i ode sa casa, ova uopste nije primetila.... Posle smo svi izlazili jedan po jedan cim se ona okrene na drugu stranu :D

najvishe mrzim kada imamo nemachki- 6. chas, petkom.... proshle nedelje od nas 20-ak,samo petoro ostalo na chasu... j i moja drugarica otishle, jer je nju ''boleo stomak'', i oni shto ne uche nemachki videli nas kako se u parku zajebavamo na nekoj klupi, i kazhe ona meni ''ako neko kazhe razrednom, mi tjemo retji da sam ja dobila proliv, i da smo zato sedele na klupi, jer ja nisam mogla da ustanem...'' , ja reko gde joj je mozak....

Back