Bezanje od kuce moze neko da me savetuje

Ako imas 19 godina, verujem da imas i neku skolu zavrsenu.
Ako imas problema u porodici, bez obzira sto si punoletan, u svom gradu mozes da se javis u najblizi Jugendamt i da potrazis pomoc i savetovanje.
Ako zelis, mozes da mi se javis privatno.
Na ulici nije sigurno, i nemoj da pravis gluposti. Iskoristi mogucnost koju imas tu.
Mozes da mi
se javis da bih te pitao par pitanja ako moze

19 год.

Боље крени полако сам, него да те избаце из стана, јер имају пуно право на то.

Договором и са подршком изађи
Ako je njegov stan, naprimer baba mu ga prepisala, moze on komotno njih.

Ako se pobegne ne vraca se nikad, jer ako se vrati bice mu jos gore posto ce imati psihodril koji do tad nije iskusio.

А где живети ако си незапослен и не можеш или не знаш да нађеш посао? Нема ни сигурног посла, добијеш отказ, газде се за све питају, и шта онда? А кирија чини највећи део плате. Мора да се нађе неко алтернативно решење осим посла и станодавца. Послодавци исто могу да се понашају насилно, како побећи и од њих?

Poslednja izmena:
Мене занима када ће родитељи почети да плаћају одштету за васпитање и диктатуру за које дете није ни питано нити је то тражило, ако је дете тиме незадовољно? Замисли имаш неког диктатора 18 година којем си цео подређен а да не знаш чак ни да се браниш јер ти је крајње празан мозак обликован на начин на који су диктатори хтели, које ниси бирао нити тражио. Родитељи су одговорни за нечије рођење и за то што је неко у животу чак иако је тај живот тешко ср*ање, деца ништа нису тражила да се роде нити су питана шта желе. Нема те суме којом родитељи то могу надокнадити али би била бар толико довољна да свако дете може да буде стамбено обезбеђено и да оде од свих бу*ала са којима не жели никакву интеракцију.

Back