- Poruka
- 20.614
Odatle je već pobegao. Uspešno.
Građanin EU je.
Sad još i od kuće, da pobegne..
Samo treba odvajanje....
Треба му нови мотив. Зашто то не би била Србија која можда ових дана поново почиње да проналази себе.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odatle je već pobegao. Uspešno.
Građanin EU je.
Sad još i od kuće, da pobegne..
Samo treba odvajanje....
Ako je lud
Što reko gazda Zamfir, "Sas ludu Sofiju li će ga orodiš"?
Ako si vec odlucio onda na more negde krajem maja sezonski posao
bolje izbaciš njih iz kuće. i eto rešio si problem.
nadji neki posao koji bi ti omogucio da zivis sam
19 год.
Боље крени полако сам, него да те избаце из стана, јер имају пуно право на то.
Договором и са подршком изађи
Bezis zato sto te teraju da radis jer imas 19 godina?
Mislim da ti je, kao odrasloj osobi, jedini nacin da pobegn3s od kuce, da se zaposlis i radis.
Niko nece da tw trazi ako sa 19 godina odes od kuce, tako dq, tehnicki, ti nikako ne bezis od kuce, vec odlazis.
čovek hoće da se rastocilja roditelja tako što će da pobegne. roditelji mu nemaju istu plemenitu zamisao pa neka ih edukuje.Домаћица фазон аа?
Sta je to idА можда да се пријави у ИД. Нуде занимљив пос'о, нађу ти жену, добијеш половну Дачију бесплатно и шатор бедуински као свадбени поклон..
I kako ce meni da pomogne JugendamtAko imas 19 godina, verujem da imas i neku skolu zavrsenu.
Ako imas problema u porodici, bez obzira sto si punoletan, u svom gradu mozes da se javis u najblizi Jugendamt i da potrazis pomoc i savetovanje.
Ako zelis, mozes da mi se javis privatno.
Na ulici nije sigurno, i nemoj da pravis gluposti. Iskoristi mogucnost koju imas tu.
1. Traži posao na Malti, ima našeg naroda koliko hoćeš, ali engleski je bitan.Cao imam 19 godina i zelim da pobegnem od kuce zbog ne slaganja sa porodicom.bez para bez smestaja bez iceg samo da spakujem jedan ranac i da odem bolje na ulicu nego sa njima da zivim inace zivim u jednom nemackom gradu pa otisao bi po evropi pa ako moze neko da me savetuje kako sta da radim jer puca mi glava ima li neki privremeni prihvatni centar dok se ne zaposlim i dok ne stanem na svoje noge u nemackoj holandiji ili belgiji.ako neko ima dodatna pitanja slobodno nek pita .. Nisam troll
Imam eu papire planiram da se zaposlim u nemackoj ili po evropi hvala na predlogu1. Traži posao na Malti, ima našeg naroda koliko hoćeš, ali engleski je bitan.
2. Nađi samog nekog majstora za nešto, starijeg čoveka, pitaj za sobu i da učiš zanat kao Beban iz Porodičnog blaga.
3. Prijavi se da bereš maline, borovnice, nešto kod nekog seljaka poljoprivrednika.
4. Nađi bolje-stojeću devojku ali da ne živi sa mamom i tatom, pa se ženi.
Ima rešenja, sklanjaj se iz pakla da sačuvaš glavu i sebi i njima.
I ne reče, što bježiš?Imam eu papire planiram da se zaposlim u nemackoj ili po evropi hvala na predlogu
Loš internet?I ne reče, što bježiš?
Zbog, citiraću "ne slaganja" sa porodicomI ne reče, što bježiš?
Da. Ali šta tačno?Zbog, citiraću "ne slaganja" sa porodicom
Sta je to id
Hvala to je super ideja ali planiram da radim u nemackoj ili evropiAko si vec odlucio onda na more negde krajem maja sezonski posao
Da tako je kao sto si rekao ali Problem je sto ne zelim da zivim sa mojima ni dana tako sto si rekao je najboljeO kakvom "bežanju od kuće" pričaš?
nadji posao, iznajmi sobu, osamostali se... posla u Nemačkoj ima koliko hoćeš, možeš 3 posla u isto vreme da radiš ako imaš volje.
brzi begovicА кад тамо нека швапска Јована закука у дневнику.. ''Нестао Брзи Беговић. Ако ово гледаш јави се у ''Задругу'' младићу!''