BETANIJA

storm cloud:
Е па овако, синоћ сам се прошверала у белом мантилу директно у порођајну салу и имала сам ретку прилику да видим своју куму и њену бебицу пола сата после порођаја! :)
И наравно да сликам! ;)
А што се саме сале тиче, богами, није пријатан призор, не бих се скоро тамо враћала! :mrgreen:
O, Booože, samo da ovo ne pročita Saša - bas, jer može dopuniti u njegovom stilu ... :shock:

Interesuje me ima li nekog ko se porodio pod epiduralnom anestezijom ili poznaje nekog ko se porodio pod epiduralnom anestezijom, a sve se to odigravalo u Betaniji, i ako ima zamolila bih da iznese svoje utiske ili prenese utiske onog drugog, kao i ko od doktora i anesteziologa je bio prisutan.
Unapred hvala!

zauzeto:
Interesuje me ima li nekog ko se porodio pod epiduralnom anestezijom ili poznaje nekog ko se porodio pod epiduralnom anestezijom, a sve se to odigravalo u Betaniji, i ako ima zamolila bih da iznese svoje utiske ili prenese utiske onog drugog, kao i ko od doktora i anesteziologa je bio prisutan.
Unapred hvala!
'Ajde jos jednom da pokusam sa ovim pitanjem, mozda se javi neko...

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]"Voda u porodilištu, i posle pola godine dezinfikovanja, ponovo je neispravna u celoj zgradi Betanije i ne može da se koristi ni za piće, niti za tuširanje, a cisterna sa vodom opet je parkirana u dvorištu Betanije." Kompletna vest.

No comment. :(
[/font]

Aleksej_BASO:
Ne vredi... Osudjena si na mene! :P

Salim se!

Ajde ljudi, javljajte se! A mozda i da pitas na podforumu zdavlje?

Vidim ja da meni nema nista bez tebe ;)
Sta ja znam, padalo mi i to na pamet, da otvaram temu na zdravlju, ali sad kad sam videla ovo za vodu, bas sam se izbedacila. Mada, vec sam i ranije nacula da je cela frka oko toga da je voda u Betaniji sad ok u stvari bila iscenirana....
Idem da se oprobam na zdravlju.
Inace, sve manje me privlaci taj epidural, a kako se puno oslanjam na svoju intuiciju, mislim da cu ici na old way....

Evo me opet.
Zatvorise mi temu na Zdravlju.
Elem, meni trebaju konkretni odgovori koji se odnose na izvdjenje epidurala u Betaniji....
Mislim da tako necega nema na ponudjenim mi temama...
Jos jedan pokusaj...
Pozdrav svima.

Aleksej_BASO:
Pera nesto zabrljao!

Takio to ide kada se ne radi posao nego se visi na netu! :P:P
O ebo vas Pera da vas ebo. :lol: Ni ne posecujem ovde a palamudite o meni.
Inace nemam nikakve veze sa vodom i vodovodom. Nedavno je bio sastanak na kome se pricalo o toj situaciji i naravno sta sad ciniti. A koliko sam ja obavesten, glavni problem je bakterija po imenu pseudomonas koja inace zivi samo u zemlji. A koliko sam nacuo mozda ce sve oko Betanije da raskopavaju i vade te cevi i stavljaju nove.
I mene nervira ta voda vise....

Pa to je syebo onaj ko je izvodio radove pa sada mora ponovo... :lol:

E tako to ide kada se dobijaju poslovi po politickoj liniji.

Inace s obzirom na to da ne posecujes ovde, bas si se brzo odazvao! :)

Petar_Pan:
O ebo vas Pera da vas ebo. :lol: Ni ne posecujem ovde a palamudite o meni.
Inace nemam nikakve veze sa vodom i vodovodom. Nedavno je bio sastanak na kome se pricalo o toj situaciji i naravno sta sad ciniti. A koliko sam ja obavesten, glavni problem je bakterija po imenu pseudomonas koja inace zivi samo u zemlji. A koliko sam nacuo mozda ce sve oko Betanije da raskopavaju i vade te cevi i stavljaju nove.
I mene nervira ta voda vise....
Kratka i sažeta naučna analiza !!! :lol:

u svim medicinskim ustanovama prave problem,ne mogu se pravdati troskovi (lecenja/porodjaja) bez njega...............
moras ga nabaviti,a od njihove dobre volje zavisi da li ce te primiti ili ne dok ga neko ne donese.................

Back