storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
И ја. Био је Пера.
Шaaaaaалим се!
Шaaaaaалим се!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

O, Booože, samo da ovo ne pročita Saša - bas, jer može dopuniti u njegovom stilu ... :shock:storm cloud:Е па овако, синоћ сам се прошверала у белом мантилу директно у порођајну салу и имала сам ретку прилику да видим своју куму и њену бебицу пола сата после порођаја!
И наравно да сликам!
А што се саме сале тиче, богами, није пријатан призор, не бих се скоро тамо враћала!![]()
kakvom?krvolok:O, Booože, samo da ovo ne pročita Saša - bas, jer može dopuniti u njegovom stilu ... :shock:
'Ajde jos jednom da pokusam sa ovim pitanjem, mozda se javi neko...zauzeto:Interesuje me ima li nekog ko se porodio pod epiduralnom anestezijom ili poznaje nekog ko se porodio pod epiduralnom anestezijom, a sve se to odigravalo u Betaniji, i ako ima zamolila bih da iznese svoje utiske ili prenese utiske onog drugog, kao i ko od doktora i anesteziologa je bio prisutan.
Unapred hvala!

Aleksej_BASO:Ne vredi... Osudjena si na mene!
Salim se!
Ajde ljudi, javljajte se! A mozda i da pitas na podforumu zdavlje?
zauzeto:Vidim ja da meni nema nista bez tebe![]()
Pa dogovoricemo se kako da mi se oduzis! Oduvek mi je zelja da opipam stomak trudnici, da vidim kakav je!zauzeto:Evo me opet.
Zatvorise mi temu na Zdravlju.
Aleksej_BASO:Pa dogovoricemo se kako da mi se oduzis! Oduvek mi je zelja da opipam stomak trudnici, da vidim kakav je!
![]()
O ebo vas Pera da vas ebo.Aleksej_BASO:Pera nesto zabrljao!
Takio to ide kada se ne radi posao nego se visi na netu!![]()
Ni ne posecujem ovde a palamudite o meni.

Kratka i sažeta naučna analiza !!!Petar_Pan:O ebo vas Pera da vas ebo.Ni ne posecujem ovde a palamudite o meni.
Inace nemam nikakve veze sa vodom i vodovodom. Nedavno je bio sastanak na kome se pricalo o toj situaciji i naravno sta sad ciniti. A koliko sam ja obavesten, glavni problem je bakterija po imenu pseudomonas koja inace zivi samo u zemlji. A koliko sam nacuo mozda ce sve oko Betanije da raskopavaju i vade te cevi i stavljaju nove.
I mene nervira ta voda vise....