BETANIJA

Petar_Pan:
Ova recenica se danas cula hodnicima Betanije: Cestitamo i srecan rad.

Pa drage Novosadjanke uslovno receno muskarci su odradili njihov deo posla, sad je red na Vas. Sto bi se reklo bude nam lepe i "debele" pa da se vidimo u zdravlju i veselju. :wink:

Hej!!! Odakle ti sve one slike porodilista???
Ja sam u osmom,,jos malo ulazim u deveti mesec trudnoce. Hocu da se porodim u NS inace sam iz Srbobrana,u stvari tu sam udata,ja sam iz Panceva i bas me je zanimalo kako izgleda porodiliste i kakvi su doktori...sreca te sam nasla tvoje slike i zahvaljujem ti se!!!
Ovo mi je inace prva trudnoca pa bih volela nesto vise jos da saznam o doktorima,sestrama,porodjaju....neznam nista a beba raste sve brze i brze... I da li uopse mogu da se porodim u NS sobzirom da sam sada u Srbobranu???
Unapred zahvalna mini trudnica...Vesna!!!

kekalo:
Hej!!! Odakle ti sve one slike porodilista???
Ja sam u osmom,,jos malo ulazim u deveti mesec trudnoce. Hocu da se porodim u NS inace sam iz Srbobrana,u stvari tu sam udata,ja sam iz Panceva i bas me je zanimalo kako izgleda porodiliste i kakvi su doktori...sreca te sam nasla tvoje slike i zahvaljujem ti se!!!
Ovo mi je inace prva trudnoca pa bih volela nesto vise jos da saznam o doktorima,sestrama,porodjaju....neznam nista a beba raste sve brze i brze... I da li uopse mogu da se porodim u NS sobzirom da sam sada u Srbobranu???
Unapred zahvalna mini trudnica...Vesna!!!

Ne goji se prase uoci Bozic! :lol:

Ne goji se prase uoci Bozic!
xaxaxax
Hvala na informaciji....
Zaista nisam odavde i neznam nista gde je sta je kako je,a porodjaj se priblizava,nije mi sve jedno....
Pancevo i Beograd znam ali NS..
U Pancevu se ne desavaju ovakve stvari,da moras da das mito i td...a i sto se lekara tice svi su tamo skroz super,skoro mi se snajka tamo porodila i ja sam htela ali morala sam da se prebacim ovde zbog puta,nije bas blizu..

U pravu si da se covek uci dok je ziv ali dosta njih su imali iskustva sa porodjajem pa sam pitala cisto da znam bar nesto.A inace ja sam skroz informisana sto se tice Pancevackog porodilista ali sam se u poslednjem trenutku prebacila ovde,a nigde nije isto...
Nadam se da me razumes!!!

Ma meni treba Petar-Pan,koliko se dalo primetiti covek je upucen u mnoge stvari sto se tice te ustanove tj. porodilista ja sam u Novom Sadu bila svega jednom,dok se nisam udala i drago mi je sto sam kraj meni omiljenog grada ali neznam jos uvek nista po gradu i okolini...Nije sve jedno doci u nepoznati kraj jos pred sam porodjaj,a neznas ni gde se nalazi ta ustanova a kamoli kakvi su doktori u njoj...

kekalo:
Ma meni treba Petar-Pan,koliko se dalo primetiti covek je upucen u mnoge stvari sto se tice te ustanove tj. porodilista ja sam u Novom Sadu bila svega jednom,dok se nisam udala i drago mi je sto sam kraj meni omiljenog grada ali neznam jos uvek nista po gradu i okolini...Nije sve jedno doci u nepoznati kraj jos pred sam porodjaj,a neznas ni gde se nalazi ta ustanova a kamoli kakvi su doktori u njoj...
Jel' da ga PODMITIŠ, kako bi rodila MUŠKE BLIZANCE, preko veze ?!? :lol: :lol: :lol:

kekalo:
E caos...
Izvinjavam se sto nisam video ranije... ali nisam ni bio na netu neko vreme a i imao sam druga posla...

Ako mogu nesto da pomognem sto da ne.... nadam se da nije kasno...

@Mackica
Zar ti nije palo na pamet da mozda i mene zanima koja si ti?

Nisam sad citao sve komentare nego samo preleteo... mozda kasnije bolje procitam...

Inace primecujem da svi pljuju po Betaniji... retko ko da kaze nesto pohvalno... ali i pored svega toga mislim da je Betanije najopremljenije i najbolje prodiliste u Srbiji i sire... sto potvrdjuju i dolasci iz raznih krajeva cak do Banjaluke.... A bice jos i bolje... :wink:

Back