lillymoon
Iskusan
- Poruka
- 6.607
ma dovoljno je znati da nema tehnicki ispravne vode,pa da ne smem ni da pomislim na betaniju,a kamoli da se poradjam.......................makar dobila ulogu i u Radovan III
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

svaka mu cast 
Koliko sam razgovarao sa prijateljima, sugradjanima itd.. Pokrajinska bolnica je ozloglashena po neljubaznosti i inim deshavanjima. Razumem, da lekari nemaju uslove za rad, nisu finansijski motivisani itd..., ali nisu im za to krivi pacijenti.GoldenLady:banda pokvarena
eeeeebo te, pa kakav smo mi to narod, od koga smo to pliša pravljeni ?!?!? :shock:Orvel:Koliko sam razgovarao sa prijateljima, sugradjanima itd.. Pokrajinska bolnica je ozloglashena po neljubaznosti i inim deshavanjima. Razumem, da lekari nemaju uslove za rad, nisu finansijski motivisani itd..., ali nisu im za to krivi pacijenti.
krvolok:g - đa Krvolok

krvolok:eeeeebo te, pa kakav smo mi to narod, od koga smo to pliša pravljeni ?!?!? :shock:
Par puta u mome životu, kada je bilo nekih med. problema, sluteći 'alavost osoblja, prioritet mi je bilo da OLUPAM O PATOS prvo lice u belom ( makar to bio i zalutali SLADOLEDžIJA ! ), i onda stvari počinju da dobijaju svoj PRIRODNI TOK, naime svi, ali BAŠ SVI postanu naprasno ljubazni i uslužni, korektni, itd. !!!
Ko ne veruje, neka dođe u tu prokletu Betaniju, za koji dan ( jer se g - đa Krvolok PORAĐA ! ), pa neka, sa bezbedne daljine, posmatra UVODNO ponašanje moje ekipe, kada zavedemo RED, RAD, MIR, DISCIPLINU i ( indukovanu ! ) LJUBAZNOST i BESKRAJNU PAŽNJU !!!![]()
oni su im smrt 
Znam !!! A još kada se pročuje da sam kolumnista " Škorpion news - a ", sa redakcijom na Manjači, urednikom u Keratermu, a o AUTOMATIZOVANOJ ŠTAMPARIJI da i ne govorim ....GoldenLady:samo im reci da si novinar..oni su im smrt
![]()
Da se pokupim i da idem da radjam u mojem gradu u drugoj drzhavi? Shta mi preporuchujete...tamo bar znam sve kako je....za ovo dvoje doktora ne znam,ali mogu da pohvalim doktorku Z.Grujic,spada u mladje i veoma savesne lekare,jos ne ordinira privatno,te se posveti svojim pacijentima potpunosimona_26:Da li bi neko mogao da mi preporuci nekog dobrog doktora u Betaniji radi porodjaja? Da li je neko imao iskustva pri porodjaju sa doktorkom Gordanom Radekom i Djordjem Petrovicem?
Unapred hvala,
Pozdrav
Aleksej_BASO:MA samo pocirkaj neku zestinu i neces da se sekiras.
Stara "anestezija" za sve!![]()
Hopkirk:Da je tako lako, pocirkala bi ja zhestinu...ali s obzirom da je ipak ozbiljnija stvar od "jedne zhestine" ne bi da rizikujem
Ajde, bar da mi neko kazhe kakve to veze treba da nadjem i koliko treba da se iskeshira da me ne bi tretirali kao stoku (kako sam dosta pricha chula)?
Hmm....a da suptilno kazhem da sam novinar i u ovoj i u jednoj drugoj drzhavi? To jeste istina, ali mozhda se vishe iznerviraju![]()