BETANIJA

Hopkirk:
Ja sam sigurna da je bolje, ali problem ce biti u daljim administrativnim stvarima oko bebe i mene. Za jedan izvod iz matichne knjige bih dalje trebala ici lichno, dete ne bi moglo da izadje iz drzhave nekih 5-6 meseci, i tamo se mora vaditi poseban pasosh za dete...gore od goreg! Previshe je komplikovano, i da je blizhe otishla bih, ovako...ne riskira mi se sve!
Pisala sam ti poruku!

Odgovorila sam ti na poruku ;)

Meni je dr Petrovic radio carski rez.On ti inace radi privatno u Maric ordinaciji, a dr Radeka u Perinatalu.Videla sam ga pre porodjaja na CT-u i u operacionoj sali.Zadovoljna sam s njim.Nisam bila njegov pacijent tokom trudnoce,tako da nemam neki "dublji" utisak o njemu.

MOJE DAME, VI DEFINITIVNO NISTE NORMALNE !!! :evil:
Za svaki lučaj, poslaću i limara Peru, vodoinstalatera Lazu i poštara Đuru, uoči vašeg porođaja, oni TAKOĐE vrlo vole pare, a biće prisutni, bitni i nezaobilazni isto kao i te sestre i lekari koje, tako zdušno, nameravate da podmitite !!! :evil:

Krvolok, kad bi znao da bi takvim podmicivanjem "kupio" nekakvu sigurnost-a ni to nije neka 100% potvrda, mislim da ne bi tako razmishljao.
Shto se mene lichno tiche, nikad, ali NIKAD ne bih platila nekome kome je posao da radi ono shto je izabrao, ali naslushala sam se svakakvih pricha, a evo, ima ih i tu po forumu. Chula sam i druge priche, koje nisu tako negativne, ali kako da ti kazhem: ne znam, od kuda bih ja znala kako ce se prema meni bash ophoditi. Ja samo zhelim normalan tretman, normalan odnos, koji se za pare mozhe kupiti ako ga nema. U to sam sigurna.
U svim gradovima gde ima privatnih ginekoloshkih bolnica, za odredjenu sumu novca se ide u privatnu bolnicu, ali znam kako je ici privatno: placash i moraju biti dobri! I moraju te tretirati kako treba, ipak je njima stalo da imaju vishe pacijenata, zar ne? Zar bi riskirali svoj ugled da im platish a da ne dobijesh ono shto si zasluzhio?! Verujem da je svugde gde placash tako. Zato i razmishljamo o podmicivanju...ne zatoshto ja imam vishka novca da bih ga dala nekome ko uzima platu za to...
Posebno ne u rodilishtima. Zar ne beshe to najhumaniji posao na svetu!?

Ja imam ovog majstor Pufketa što mi je radio pločice u hodniku. . . on bi bio prisutan za 50 evra mada ne znam ni sam koliko bi tu pomogao keramičar ... mada zna da fuguje kao da je u italijanskom zatvoru prošao školu :-)

e sad.................totalno sam zbunjena ;)..................
a015.gif
....................sa onim ko sta daje,rasprodaje,......................

a jel dajes i savete?:)

pa sto mu nisi rekla...DJES PERO PUSKA TE UBLA !?...:lol:

( aj Mackice malo prosvrljaj i drugim temama, ako si postala zena i porodila se ne znaci da sad nemas blage ni sa cim drugim ? ;) - zasto je to situacija sa svim novopecenim supruznicima- odcepljenje, kuca, mislis da si mator ,...:| )

nesons:
pa sto mu nisi rekla...DJES PERO PUSKA TE UBLA !?...:lol:

( aj Mackice malo prosvrljaj i drugim temama, ako si postala zena i porodila se ne znaci da sad nemas blage ni sa cim drugim ? ;) - zasto je to situacija sa svim novopecenim supruznicima- odcepljenje, kuca, mislis da si mator ,...:| )
Ju daleko bilo da sam matora:razz: Nego neće da me zovu ove moje druge naŠtrand:-?
Nemam sad vremena, kad zahladi pa ne budemo mogli napolje onda ću se razbijati pred monitorom... I ne zaboravi da sam i ranije najviše vremena bila na netu sa posla, a sad ne radim:-D

Sve koje ih cheka Betanija nek se spreme za najgora sra**a. Posebno one koje bi trebalo da lezhe na patologiju. Imala sam tu "chast" dve noci, i ne zhelim ni da pomislim shta sam sve videla i chula i dozhivela!!! :?

Hopkirk:
Sve koje ih cheka Betanija nek se spreme za najgora sra**a. Posebno one koje bi trebalo da lezhe na patologiju. Imala sam tu "chast" dve noci, i ne zhelim ni da pomislim shta sam sve videla i chula i dozhivela!!! :?

eeee DA si lezala sa 4x4 DVE noci, tek bi onda SHVATILA koju si CAST IMALA

Back