Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.442
Ja se slažem da BiH treba srušit.Neodrživa je.napravili da bi srusili...kako ne kontas...sta je tito uradio na neretvi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se slažem da BiH treba srušit.Neodrživa je.napravili da bi srusili...kako ne kontas...sta je tito uradio na neretvi?

Rusi su napravili berlinski zid.sts su uradili ameri sa nemackom...prvo napravili granicu posle ww2 i stavili zid...pa ga posle pola veka srusili, jer im je cilj da rasloje evropu i pretvore u smetliste znajuci koji su nemci ludaci sto su pokazali osnivajuci eu...posmatraj siroko stvari, nikako usko... jednu nemacku mogu da ebu kako zele, a nece bosnu jer im dodara njihov ker pokazao kao zube![]()
Možda se održi kada se sruši vlast.Ja se slažem da BiH treba srušit.Neodrživa je.

Nisu Rusi Simo, nego Ameri. Neka mu neko pročita nešto, on bi forumašio malo izgleda.Rusi su napravili berlinski zid.

U Federaciji.Možda se održi kada se sruši vlast.![]()
Isto kao u Srba ,pun zapad a vole Rusiju ,u cemu je razlika izmedju Turaka i Srba ?Koji je to rat u Turskoj? A koliko je Turaka u Nemačkoj? Ja mogu razumjeti da iz kojekakvih azijsko/afričkih zabiti bježe za boljim životom. Samo zar nije zanimljivo da ne odlaze u bogate arapske zemlje? Koje su im mnogo bliže i geografski i po mentalitetu.

Vazi i za nase itekako ,nikakve razlike ,daleko smo blizi Turcima i istoku nego zapadu,pun ti forum onih koji pljuju zapad i hvale Rusiju a zive i rade na zapadu.Veruj mi. Jesu Turci.
Za naše to važi, već drugo koleno je Nemac srcem i dušom, treće nema pojma o čemu pričaš kada pomeneš Srbiju.
Kod Turaka tako ne funkcioniše.
Pa sta cekas Simo, proslo 30 godina od rata ?Ja se slažem da BiH treba srušit.Neodrživa je.
Frakcija Zelene stranke u berlinskom Predstavničkom domu zahtijeva da glavne ulice i trgovi u glavnom gradu budu svečano osvijetljeni tokom islamskog mjeseca posta Ramazana.
Prošle sedmice, Zeleni su podnijeli prijedlog kojim se poziva na početak 2026. godine - ramazansko paljenje "analogno božićnom paljenju". Razlog koji se navodi je taj što, u apsolutnim brojkama, većina muslimana u Njemačkoj živi u Berlinu. Islam pripada Berlinu i mnogi Berlinčani ga praktikuju. Rasvjeta ima za cilj izraziti "prihvatanje i zahvalnost" i ojačati osjećaj pripadnosti među muslimanskim Berlincima.
Zabava također direktno predlaže lokacije: Kurfürstendamm, veličanstveni bulevar Unter den Linden, Friedrichstraße i Potsdamer Platz. Važno im je da se „prirodna vidljivost muslimanskog života“ ne ograniči na „mjesta u kojima dominiraju migranti“, već da „pronađe mjesta u širem društvu“.
Na nekim mjestima već je bilo nešto rasvjete, na primjer kod gradske vijećnice u Tiergartenu. Na početku mjeseca posta, neonskim slovima je ispisao natpis "Ramadan Kareem" (Blagoslovljeni Ramazan). Slična svjetla već postoje u drugim gradovima. Uključeno: Köln, München i Frankfurt na Majni.
Potonji grad je već bio ukrašen polumjesecima, zvijezdama i lampionima 2023. godine. Grad je platio 50.000 eura za kupovinu i 15.000 eura za njegovu instalaciju.
Šta ti imaš protiv Švaba ? Đed ti se s njima sliko 41.

Ja se slažem da BiH treba srušit.Neodrživa je.

Sigzrno hoćeMožda se održi kada se sruši vlast.![]()
sts su uradili ameri sa nemackom...prvo napravili granicu posle ww2 i stavili zid...pa ga posle pola veka srusili, jer im je cilj da rasloje evropu i pretvore u smetliste znajuci koji su nemci ludaci sto su pokazali osnivajuci eu...posmatraj siroko stvari, nikako usko... jednu nemacku mogu da ebu kako zele, a nece bosnu jer im dodara njihov ker pokazao kao zube![]()

Rusi su napravili berlinski zid.

Sigzrno hoće
Ako narod sazri i oćera lopove koji lopovluk prikrivaju tenzijom međunacionalnom decenijama bacajuci hejt među narodima, tad je i te kako moguce
Moze svajcarska? Moze i bosna.
Samo se resiti hobotnice bakir dodik covic...

Pored takvog zaštitnika evropljani treba da spavaju sa sjekirom ispod jastuka. Ne prodaji meni muda pod bubrege, svega ti. Mnogo zujiš malo meda daješ, bacam vrijeme čitajući tvoje budalaštine a vrijeme je novac!Drago mi je da si priznala, sreca pa si za vreme korone dopisno zavrsila fakultet i gle to na prestiznom Sarajevskom univerzitetu koji je jos za vreme ex SFRJ vazio za poslednju priliku u prevodu ko nije mogao da ga zavrsi to mu je bila sigurna destinacija.
Poznata nam je vasa briljantnost. Da vam vratimo vase diplomce,a?
E, da ne zaboravim vi iz ex SFRJ pre pojave alijine gluposti ste bili....., ma znas i sama
Zelim ti puno uspeha i srece u radu i da nam napredujes kako u znanju tako i u karijeri, samo bih te zamolio da izbegavas Njemacku.
Nadam se da se ne ljutis meni si simpaticna mala drska cirkuska atrakcija.
S' postovanjem
sv Benedikt zastitnik Evrope
Ajd nešto pametno i od tebe.Sigzrno hoće
Ako narod sazri i oćera lopove koji lopovluk prikrivaju tenzijom međunacionalnom decenijama bacajuci hejt među narodima, tad je i te kako moguce
Moze svajcarska? Moze i bosna.
Samo se resiti hobotnice bakir dodik covic...

Nema problema, samo traže da se ramazan obilježi na taj način.A u cemu je problem?
Please explain
Thank you

uvjek sam ja takav bona.Ajd nešto pametno i od tebe.![]()
...а Вучић, Тадић, Дубајић ??? и сл.... све хоботница деришта и порекла комунизма
А, када ти враћаш стан што ти је ћале добио од вашег Тите...
Покајање, покајање... ниси ти хришћанин, још си црвенкаст
prvo treba svi iz nje da platite dug evropi zbog klanja, pa nek se onda rusi.Ja se slažem da BiH treba srušit.Neodrživa je.
Rusi su napravili berlinski zid.

Ko je sagradio berlinski zid 1961 ? Amerikanci ?