bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.596
Trazi drugi konacКутијо јбт, како ме ти то чуваш?!![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trazi drugi konacКутијо јбт, како ме ти то чуваш?!![]()
Сутра ћеш нам испричати детаље с тим зубаром...Znas sta zubar najvise mrzi da cuje: Nista nisam osetils![]()
Свилен конац, србијански кроооооооооој...Trazi drugi konac![]()
Umesto ja da odem da spavam, ode Kutija da lepo sanjaСвилен конац, србијански кроооооооооој...![]()
Сјебале те грешне мисли.Umesto ja da odem da spavam, ode Kutija da lepo sanja![]()
Па и мен су тако чували.Кутијо јбт, како ме ти то чуваш?!![]()
У закривљеном простор-времену, сваки објект је и прав и крив. Тек кад га узмеш у руку постаје или прав или крив. Чиста наука!Kad ne znam ko mI kriv![]()
Koji je to zakon ?У закривљеном простор-времену, сваки објект је и прав и крив. Тек кад га узмеш у руку постаје или прав или крив. Чиста наука!![]()
Kao draguljПа и мен су тако чували.![]()
Закон се односи само на малољетне објекте.Koji je to zakon ?
Dobro jeЗакон се односи само на малољетне објекте.![]()
Такозвани контроверзан објекат.У закривљеном простор-времену, сваки објект је и прав и крив. Тек кад га узмеш у руку постаје или прав или крив. Чиста наука!![]()
Лакнуло ти, а? Сад можеш мирније заспати.Dobro je![]()
Zvuci kao da ga baba cuvalaТакозвани контроверзан објекат.![]()
Боље контроверзан објект у руци, него контроверзни бизМисмен на грани...Такозвани контроверзан објекат.![]()
Nema nista od toga sadaЛакнуло ти, а? Сад можеш мирније заспати.![]()
Zvuci kao da ga baba cuvala![]()
Звони у ушима, а?Valjda cu muziku da slusam![]()
Стара мудра кинеска пословица. Камо среће да су је знали ови кинези што су градили железничке станице.Боље контроверзан објект у руци, него контроверзни бизМисмен на грани...![]()
Aha, iЗвони у ушима, а?![]()