bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.595
Ti bi vazda da probas svasta 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па на Сваштари смо, зар не?Ti bi vazda da probas svasta![]()
Samo dobro da me cuvas
Ko ja temu![]()
Па на Сваштари смо, зар не?N
Valjda svaki
Вала сачувала си јој кеву, свака ти дала!![]()
Е па ништа, онда се опусти.Ne, jesi lud
Ti si otvorio temu
mislim da je na Opusti se![]()
Јбт ал си избирљива! Послије ти Шредингер крив.Valjda svaki![]()
Огледалце, огледалце моје...Zakrivljeno ogledalo![]()
NIje on kriv on je nesto drugoЈбт ал си избирљива! Послије ти Шредингер крив.![]()
Imam jedno sto 10x uvecavaОгледалце, огледалце моје...![]()
А ко те слагао да мораш узети све што ти дају?NIje on kriv on je nesto drugo
Nego apropo onoga svaki ti dao, moram neki kriterijum da postavim![]()
Која ли је стрна нормлна, дет из д квешчн!Imam jedno sto 10x uvecavajedna strana normalna jedna ovako
![]()
Baba sto me cuvalaА ко те слагао да мораш узети све што ти дају?![]()
Mislim da su me opasno presli trgovciКоја ли је стрна нормлна, дет из д квешчн!![]()
Лик код Кинеза, овај му нуди неко као стакло кроз које све види голе. Узе лик, погледа пар риба кроз то, стварно голе. Проба опет, ради! Одушевљено купи и све улицом загледа како која риба прође и само се смјешка... Уђе у кућу, види жена и комшија у ходнику голи, он погледа кроз стакло, опет голи, без стакла – голи.Mislim da su me opasno presli trgovci![]()
Све ми је било јасно док не помену огледало...Svaki put kad ga uzmem u ruke (ogledalo)
Razmislim na tren o tome 10x
Ode Kutija da kaze da su Kinezi zli.Лик код Кинеза, овај му нуди неко као стакло кроз које све види голе. Узе лик, погледа пар риба кроз то, стварно голе. Проба опет, ради! Одушевљено купи и све улицом загледа како која риба прође и само се смјешка... Уђе у кућу, види жена и комшија у ходнику голи, он погледа кроз стакло, опет голи, без стакла – голи.
– Пих, маму им кинеску, кад се брже поквари!![]()
Stvarno ne znam ko je prvi spomenuo zakrivljena ogledalaСве ми је било јасно док не помену огледало...![]()
Не знам за првог, ал ја сам сигурно други!Ode Kutija da kaze da su Kinezi zli.
Stvarno ne znam ko je prvi spomenuo zakrivljena ogledala![]()
Ti ni ne znas da je tema tvoja viseНе знам за првог, ал ја сам сигурно други!![]()