Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 13.865
Само је ти чувај...Sram te bilo, jedina dama na temi jos I cuvar teme![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само је ти чувај...Sram te bilo, jedina dama na temi jos I cuvar teme![]()
Чува је за правог. Тему, наравно, немој случајно да си помислио оно што сам ја помислио.Само је ти чувај...![]()
Само је ти чувај...![]()
Чува је за правог. Тему, наравно, немој случајно да си помислио оно што сам ја помислио.![]()
Ни на крај памети ми није било да помислим што си ти помислио, а помислио си да си прави сметнувши с ума да она можда више воли кривог?Чува је за правог. Тему, наравно, немој случајно да си помислио оно што сам ја помислио.![]()
Ја сам увек за све крив.Ни на крај памети ми није било да помислим што си ти помислио, а помислио си да си прави сметнувши с ума да она можда више воли кривог?![]()
И увијек други... Одакле ли ми је то познато?Ја сам увек за све крив.![]()
Сви су увек други... сем првог.И увијек други... Одакле ли ми је то познато?![]()
Не скрећи тему на мисионарку...![]()
Кoји је такође други.Сви су увек други... сем првог.![]()
Zna li se ko je prviСви су увек други... сем првог.![]()
На маратону?Zna li se ko je prvi![]()
U najboljem slucaju![]()
Cuvam li ja temu ili neНа маратону?![]()
OdlicanПопиздила жена на мужа и осула паљбу:
– Јбт, какав си ти неспособњаковић па то је страшно! Боже драги, за кога сам се ја удала... Сви твоји су неспособни, и отац ти је неспособан, и оба брата... али ТИ?! Па ти си посебна прича! Толико си неспособан да би на свјетском првенству неспособних био други!
– Што други?
– Па зато што си неспособан!!!
![]()
Нема везе ни са чим, али тако налетело.Izgubi se Kutija trazi muziku![]()
Задаткињо је одговорињо,Болињо Курињо ми тему спамињо, а оној што чува се приспавањињо...![]()
Болињо Курињо ми тему спамињо, а оној што чува се приспавањињо...![]()
Чувар нам најави фајронтињо...Задаткињо је одговорињо,
па сада можињо да се спамињо...![]()