Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.492
Е и нашао си чувараЛијепо ти мени чуваш тему, шарају по њој којекакве музичке кутијице...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е и нашао си чувараЛијепо ти мени чуваш тему, шарају по њој којекакве музичке кутијице...![]()
Ja bez njega ne mogu u potpunosti na ovaj nacin da funkcionisemЛијепо ти мени чуваш тему, шарају по њој којекакве музичке кутијице...![]()
Nije on mene, ja sam njegaЕ и нашао си чувара![]()
Јбг, сама се понудила, а да одбијем даму не иде...Е и нашао си чувара![]()
Јбт, остаћу страшно малобројан овако сам...Ja bez njega ne mogu u potpunosti na ovaj nacin da funkcionisem![]()
Не вреди, онда ћеш остати на 3км/ч. Можда ако трчиш ко ови што пешаче са Косова па део пута пређеш аутобусом.Све је ствар воље, дакле само се на половини снагом воље предомислим и у том бесконачно малом трену одлучим да ипак не трчим маратом него полумаратон... и ето решениииииииија!![]()
Пу! Претече ме за дјелић секунде!Nije on mene, ja sam njega![]()
Јес, ако се сама нуди, нема смисла одбити.Јбг, сама се понудила, а да одбијем даму не иде...![]()
Их, па не мислиш ваљда да ћу предати на циљ оригинал записника с трке? Изгланцаћемо ми то у папирима да све сија!Не вреди, онда ћеш остати на 3км/ч. Можда ако трчиш ко ови што пешаче са Косова па део пута пређеш аутобусом.![]()
Ja sam vise baraba no dama.Јбг, сама се понудила, а да одбијем даму не иде...![]()
U autobus kao i ostaliПу! Претече ме за дјелић секунде!![]()
Као страствени пушач не волим аутобусе, поготово не оне у којима су сви већ попушили...U autobus kao i ostali![]()
Ja sam vise baraba no dama.![]()
У јбт... Ово нисам чуо има оквирно 100 година.
Шредингерова кутија, тек кад отвориш видиш шта има унутра, јал мачка, јал бараба.Sta ti je Kutija![]()
![]()
Ne spominji tog tipa molim teШредингерова кутија, тек кад отвориш видиш шта има унутра, јал мачка, јал бараба.![]()
Кад ти се већ испружио на кауч, удри!To mnogo sta o njemu kaze![]()
Али ако отвориш, онда не можеш да видиш. Можеш да гледаш само док је затворено.Шредингерова кутија, тек кад отвориш видиш шта има унутра, јал мачка, јал бараба.![]()
Што, он ти крив што не знаш је л’ ти маца жива?Ne spominji tog tipa molim te![]()
Јер пјесма је лијепа само док се чека, док од себе само наговјештај да...Али ако отвориш, онда не можеш да видиш. Можеш да гледаш само док је затворено.![]()
Sram te bilo, jedina dama na temi jos I cuvar temeШто, он ти крив што не знаш је л’ ти маца жива?
Банујте ме, али било је јаче од мене!![]()
Stvoren si za komplikaciju samoАли ако отвориш, онда не можеш да видиш. Можеш да гледаш само док је затворено.![]()
Срам да му уђе!Sram te bilo, jedina dama na temi jos I cuvar teme![]()