Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.647
Е и нашао си чувараЛијепо ти мени чуваш тему, шарају по њој којекакве музичке кутијице...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е и нашао си чувараЛијепо ти мени чуваш тему, шарају по њој којекакве музичке кутијице...

Ja bez njega ne mogu u potpunosti na ovaj nacin da funkcionisemЛијепо ти мени чуваш тему, шарају по њој којекакве музичке кутијице...

Nije on mene, ja sam njegaЕ и нашао си чувара

Јбг, сама се понудила, а да одбијем даму не иде...Е и нашао си чувара

Јбт, остаћу страшно малобројан овако сам...Ja bez njega ne mogu u potpunosti na ovaj nacin da funkcionisem

Не вреди, онда ћеш остати на 3км/ч. Можда ако трчиш ко ови што пешаче са Косова па део пута пређеш аутобусом.Све је ствар воље, дакле само се на половини снагом воље предомислим и у том бесконачно малом трену одлучим да ипак не трчим маратом него полумаратон... и ето решениииииииија!

Пу! Претече ме за дјелић секунде!Nije on mene, ja sam njega

Јес, ако се сама нуди, нема смисла одбити.Јбг, сама се понудила, а да одбијем даму не иде...

Их, па не мислиш ваљда да ћу предати на циљ оригинал записника с трке? Изгланцаћемо ми то у папирима да све сија!Не вреди, онда ћеш остати на 3км/ч. Можда ако трчиш ко ови што пешаче са Косова па део пута пређеш аутобусом.

Ja sam vise baraba no dama.Јбг, сама се понудила, а да одбијем даму не иде...

U autobus kao i ostaliПу! Претече ме за дјелић секунде!

Као страствени пушач не волим аутобусе, поготово не оне у којима су сви већ попушили...U autobus kao i ostali

Ja sam vise baraba no dama.

У јбт... Ово нисам чуо има оквирно 100 година.

Шредингерова кутија, тек кад отвориш видиш шта има унутра, јал мачка, јал бараба.Sta ti je Kutija

Ne spominji tog tipa molim teШредингерова кутија, тек кад отвориш видиш шта има унутра, јал мачка, јал бараба.

Кад ти се већ испружио на кауч, удри!To mnogo sta o njemu kaze

Али ако отвориш, онда не можеш да видиш. Можеш да гледаш само док је затворено.Шредингерова кутија, тек кад отвориш видиш шта има унутра, јал мачка, јал бараба.

Што, он ти крив што не знаш је л’ ти маца жива?Ne spominji tog tipa molim te

Јер пјесма је лијепа само док се чека, док од себе само наговјештај да...Али ако отвориш, онда не можеш да видиш. Можеш да гледаш само док је затворено.

Sram te bilo, jedina dama na temi jos I cuvar temeШто, он ти крив што не знаш је л’ ти маца жива?
Банујте ме, али било је јаче од мене!

Stvoren si za komplikaciju samoАли ако отвориш, онда не можеш да видиш. Можеш да гледаш само док је затворено.

Срам да му уђе!Sram te bilo, jedina dama na temi jos I cuvar teme