Beogradske pekare

• Začetnik teme Začetnik teme proka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala ti. Ja zivim na NBG a posao mi i nije bas blizu Nemanjine, ali cu jednom svratiti kad budem u gradu da probam nesto iz te cuvene pekare. Jel rade non-stop?

Ne znam koje im je radno vreme, ali znam da su po danu veliki redovi. U neposrednoj blizini ima još jedna pekara naizgled dobra, ali nema pojma da ima promet kao Trpković :)

kolicko ti to jedes? :eek:
kod njih meni i bez jogurta stotka nije dovoljna :)

po mom misljenju H&K je preskup za ono sta pruza.
sto rece george te rol virsle.. kao na kazanu da ih daju ... malo vece od decijih kurcica :lol:

Ja mislim da jedem normalno. :lol:

Obično kupim 3 kukuruzne ili integralne štanglice i jogurt za doručak i kiflu od heljde za užinu..tamo negde oko 13h. I meni je to dosta .Pojedem i neku voćku između, popijem kafu..

E, da kad bi ti znao koliko devojaka i žena ne doručkuje uopšte, već samo popije kafu.Onda ja jedem sasvim normalno.

Poslednja izmena:
a jel ima neki hleb i kifle na nbg?ipak je ovo centar..tesko se opstaje gde je manji promet..samo pored prometnih ulica i autobuskih stanica..skola eventualno..evo recimo vojvode stepe je jako nezahvalna a prometna..slabo se pesaci tuda i ide po nesto kokretno..a nemanjina razbija

Mislim da svako ko ima vise od 10g moze ladno da pojede 2 kifle sa sunkom koje su cini mi se 60 ili 70... Meni realno za dorucak kod njih treba 350din :D
Po meni najbolja pekara u centru grada je ona kod prolaza na zelenjaku odnosno 2 s leve od one u prolazu gde se kupuje parce pice za 65din koje ne vredi ni 50 ali im zato pirosko objasnjava :lol:

Ljudi, ne znam, kad god prođem tamo, gužva.
Jednom sam čekala sa koleginicom da ona kupi pirošku i ono što sam videla je ostavilo "aaa, ne, neka, hvala" utisak na mene.

Uh, a skoro prolazim pored "Poncha" i lik pošizeo jer je radnica pipala novac kada se raskusuravala sa drugom mušterijom, pa neopranih ruku njemu savila palačinku.

I posle stvarno ideš na to da veruješ samo sebi što se tiče svih tih stvari, jeste da te košta vremena, al' barem ne moraš da misliš.

Sad me sve nešto vuče da o raznim iskustvima koje sam čula pišem, al' bolje ne, posle niko nikada više neće ništa vani kupiti. :lol:
Paranoja će da nastane, razmera megalomanije.

Moguće da je to samo trip-fiks ideja, al' meni je nešto duša mirna kada kupim nešto u H&K. :)
Imam isti utisak kao da sam lično sendvič spravila, a i ambijent je prijatan i osoblje ljubazno, pravi mi je gušt tamo popiti kafu sa koleginicom, ne mora se ništa gricnuti.

Леба&Кифле и Трпко су г. жива од пекара.
Анђелко, Јаковљевић и Чарли су већ нешто бољи, али незнатно.
Хм, да, и бурек у Мутаповој, помињали смо већ :намиг:
И то би углавном било то на оволики народ који ждере по пекарама.

Poslednja izmena:
Леба&Кифле и Трпко су г. жива од пекара.
Анђелко, Јаковљевић и Чарли су већ нешто бољи, али незнатно.
Хм, да, и бурек у Мутаповој, помињали смо већ :намиг:
И то би углавном било то на оволики народ који ждере по пекарама.
pokvario se Trpko?Nisam odavno jela po pekarama,ali mi je on ostao u veoma lepom secanju

kod Jakovljevica jednom kupih burek,bio je odlican,a kod Tome u Beogradskoj jednom smrdeo na uzeglu mast...ali je kod Tome savijaca perfektna.
i dalje,nemam reci koliko su mi @hleb i kifle odvratna kao objekat da udjem kod njih...a videla sam im i transportne kamioncice...ma,kao Topalovici.Pitam se ko je bio `pametnjakovic` koji je dizajnirao to

Back