gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
pokvario se Trpko?Nisam odavno jela po pekarama,ali mi je on ostao u veoma lepom secanju
kod Jakovljevica jednom kupih burek,bio je odlican,a kod Tome u Beogradskoj jednom smrdeo na uzeglu mast...ali je kod Tome savijaca perfektna.
i dalje,nemam reci koliko su mi @hleb i kifle odvratna kao objekat da udjem kod njih...a videla sam im i transportne kamioncice...ma,kao Topalovici.Pitam se ko je bio `pametnjakovic` koji je dizajnirao to
Хахха, Топаловић, елегантно црно. Ма, мени се Трпко никад није ни допадао нешто, ал скоро сам се мувао нешто послом око Д. Туцовића, па сам заложио и опет-ништа, бре, барем мени. Анђелко је био једно време најбољи са буреком, али већ годинама му се омакне тона соли, па то је страшно; углавном, бићете сити тамо до тога да ће да вам се згади да једете цео дан ишта лол...
Леба је без премца у негативном, једно време сам јео тамо салате, баш кад сам у очају, скоро све сам пробао и баш ми је драго што кад год прођ. нема живе душе :зли патуљак: Орао исто има тај поменути ђачки сендвич са подригушом и маргарином, мислим децо, боље за те паре да купите 50г. нечег пристојог и печену кифлу, ал ајде....свако зна шта воли.
Шта још вреди ту да се помене, онај Јаковљевић прекопута Каленца, са покретним вратима.
Одлични кроасани са качк. и шунком, то је иначе врло проблематично свуда, а они праве сасвим добро.
И добар им је бурек. То није ланац Јаковљевић, ово су неки други са истим презименом.
Poslednja izmena: