- Poruka
- 49.927
....nooooollleeeeeeeeeeeeeee.....majstore......
....![]()
NOLE
NOLE
NOLEDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....nooooollleeeeeeeeeeeeeee.....majstore......
....![]()
NOLE
NOLEVucjake obozavam,mislim da su pravi pogotovu sto slusaju samo vlasnika...bio u dvoristu do nas vucjak,mnogo lep,usi na gotovs,kao malog sam ga mazila...i posle viser nikad nekako nije bio za to svejedno sebi bi pozelela bas tu rasu.Pudlica nije los izbor one su slatke al opet nekako u stanu a mi na spratu...misli da je za psa neophodno licno dvoriste a pudla doduse moze ona je salonski pasAko se odlucis za vucjaka u stanu onda jeste okrutno
ali ako se odlucis za ..maltezera..pinca..pudlu i slicno
onda nije..onda je to obostrano uzivanje

Cakano kucence...ja bi je udavila od mazenja,a ivezala bi joj masnice oko ovih kikica,ma posasavila bi sa njom garant...Dobro vece...
kako god u njenom drustvu na primer..bice mnogo lepsa i ..
ispunjena iskrenom ljubavlju....ja je imam i znam sta to znaci..
![]()

...aha,pošašavila ja i sa macorom iako bas nisam bila za,i sa papagajima i kornjacom...a macor nam je puno stvari izgrebao i jos nesto bezobrazno uradio...smeh,ali ja nisam bila za to da ga osakatimo da bi ostao kod nas,pa smo kao sto znas nasli drugo resenje...Dobro vece..
Oranz...1000 posto bi posasavila ...![]()
dobro veče bgrađanke
danas sam bio u vašem malom lepom gradu![]()

Dobro vece Beograde...ajde svi da pozelimo u mislima srecu Noletu,mada mislim da se nece puno namuciti sa Vavrinkom...
NAPRED NOLE
NAPRED NOLE
NAPRED NOLE 
NAPRED NOLE
NAPRED NOLE
NAPRED NOLE
![]()

...bravoooo za naseg Noleta....