Oranz
Elita
- Poruka
- 24.257
Dobar dan...nisam skoro bila na 25.maju,jel to bila oseka...znaci Mesec se opet zahebavao sa Zemljom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar dan...nisam skoro bila na 25.maju,jel to bila oseka...znaci Mesec se opet zahebavao sa Zemljom...
aha,znaci tako ...pa de se dede sva voda iz Dunava,msm kad je nivo nizak negde je oteklaNije bila oseka... bar ja mislim da nije... Ali Nemci i Austrijanci spominju ovih dana stogodisnji nizak nivo Dunava.
aha,znaci tako ...pa de se dede sva voda iz Dunava,msm kad je nivo nizak negde je otekla![]()
Jok komso,ne se sekiras nece postati drugorazredna reka bar ne za jos mnogo vremena...pa zar lepi plavi Dunav,jok ne moze...ne damo...Nista ne razumem - svi smo videli vrlo hladnu i punu padavina zimu... Ta sva voda iz sredine Evrope nema gde da ode nego Dunavom.
Nego, pomalo sam zabrinut time sto kazu da se lednici na Alpima tope (a i ostali po svetu) koji su uglavnom rezervoar za reke... Bez lednika bi Dunav vrlo lako mogao da postane drugorazredna reka.
Dobar dan..ne prizivajte kisu..dragi moji..dosta je bilo ...sada malo da se przuckamo na sunascetu...
i poskidamo da izvinete..ostanemo samo u minimalnoj garderobi..gde cete lepse..![]()
Dobar dan...
Neka vam ovaj dan bude lep kao ove ruze
![]()
...mora da si ljubomorne prirodeMoja najomiljenija boja... zuta![]()