BEOGRADE DOBRO JUTRO,DOBAR DAN I DOBRO VECE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mada po gradu vidim da bvas zene nose jako lepe kisobrane...sta cu kad ne volem...a nove cipelke volem:mrgreen:

Nose svakojake cipelke, potvrdjujem... ali ima i mnogo onih koje nose one cizmice, kao krznene ili sta je to vec. Kazu da je iz Australije doslo u modu. Jes' da je hladno, al nesto mi se to ne cini da treba tako da bude, ima drugih stvari koje sigurno bolje izgledaju. Ovo izgleda kao materijal za papuce :think:

Nose svakojake cipelke, potvrdjujem... ali ima i mnogo onih koje nose one cizmice, kao krznene ili sta je to vec. Kazu da je iz Australije doslo u modu. Jes' da je hladno, al nesto mi se to ne cini da treba tako da bude, ima drugih stvari koje sigurno bolje izgledaju. Ovo izgleda kao materijal za papuce :think:
...pa mlad svet nosi te takve kako si ih opisao,one su u modi...e a ja nosim i gumenjake,one su bas za kisu...:mrgreen:

...pa mlad svet nosi te takve kako si ih opisao,one su u modi...e a ja nosim i gumenjake,one su bas za kisu...:mrgreen:

Ne bih ja nista specijalno naglasavo i podvlacio, nego sam u novinama procitao, neki doktor je govorio, takve cizme nisu bas zdrave (te cupave), one su napravljene za sasvim druge uslove. Ne secam se svih detalja, ali secam se kriticnog tona.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back