...dobra ti noc Beograde....i ajde ova bez grmljavine, ako moze...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dobro vece Beograde...opet je padala kisa,bas bez veza mora covek da vuce kisobran sa sobom...volim Beograd okupan suncem![]()

...ha,ha,ma sta kazes...pre ce biti da je dobro za kondiciju mozga[/Bpošto stalno moram da mislim gde je...nekoliko zaboravila u busu i restoranu...otad me nervira,hebem ti kisobran,još i o njemu da se brinem...]Teglenje kisobrana je dobro za kondiciju![]()

Dobar dan Beograde...komsija pa de nadje ovu pesmu,el ima neka toplija...mada cenim da se neki dobro zagreju gledajuci Sladjanu...![]()

Jeste danas je bilo hladnjikavo,mada cim se pojavi sunce malcice se covek ugreje...a sto se jakne tice ja danima nosim neku nepromocivu,msm ako padne kisa...znas da mrzim kisobran...![]()

Jeste... zeMske mrze da nose kisobran, a vole i da kupe nove cipele kad stare pokisnu![]()
aha

mada po gradu vidim da bvas zene nose jako lepe kisobrane...sta cu kad ne volem...a nove cipelke volem![]()

...pa mlad svet nosi te takve kako si ih opisao,one su u modi...e a ja nosim i gumenjake,one su bas za kisu...Nose svakojake cipelke, potvrdjujem... ali ima i mnogo onih koje nose one cizmice, kao krznene ili sta je to vec. Kazu da je iz Australije doslo u modu. Jes' da je hladno, al nesto mi se to ne cini da treba tako da bude, ima drugih stvari koje sigurno bolje izgledaju. Ovo izgleda kao materijal za papuce![]()

...pa mlad svet nosi te takve kako si ih opisao,one su u modi...e a ja nosim i gumenjake,one su bas za kisu...![]()
Ne bih ja nista specijalno naglasavo i podvlacio, nego sam u novinama procitao, neki doktor je govorio, takve cizme nisu bas zdrave (te cupave), one su napravljene za sasvim druge uslove. Ne secam se svih detalja, ali secam se kriticnog tona.
ko te pita za zdravlje,omladinci i omladinke imaju druge brige
a mi u nekim godinama mislimo prvo na zdravlje...