BEOGRADE DOBRO JUTRO,DOBAR DAN I DOBRO VECE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nose svakojake cipelke, potvrdjujem... ali ima i mnogo onih koje nose one cizmice, kao krznene ili sta je to vec. Kazu da je iz Australije doslo u modu. Jes' da je hladno, al nesto mi se to ne cini da treba tako da bude, ima drugih stvari koje sigurno bolje izgledaju. Ovo izgleda kao materijal za papuce :think:

....aahaa...mislis na Ugg-ce....:)
....njih nose svi, i ako su prave mogu se nositi i na +40....iako izgledaju debele i tople, one zimi greju, leti hlade...:D

a ovo je za Grebu..kada dodje..

-vidite kako sam lep i sladak.imam plave okice i cupavko sam
i treba mi mama..ili bar cance sa mlekom..:)

41bymarlatprd3eqzxf.jpg

Pošto stvarno ne znam odakle da počnem sa piskaranjem nakon današnje registracije na forumu, ja bih, evo, ovako diskretno da se uvučem u vaše redove pa kud puklo da puklo :super:
Života mi, ne kontam zašto nema nigde mesta na forumu za pridošlice da se predstave, al ajd' sad, nema veze...

Bas lep dan danas :D

Ma kakvi lep, jutros sam se smrzao kao da je još uvek Decembar, a sad toplo... A večeras će, naravno, opet da bude hladno... Mrzim da vucaram jaknu sa sobom ako je neću nositi non-stop...

Pošto stvarno ne znam odakle da počnem sa piskaranjem nakon današnje registracije na forumu, ja bih, evo, ovako diskretno da se uvučem u vaše redove pa kud puklo da puklo :super:
Života mi, ne kontam zašto nema nigde mesta na forumu za pridošlice da se predstave, al ajd' sad, nema veze...

Ma kakvi lep, jutros sam se smrzao kao da je još uvek Decembar, a sad toplo... A večeras će, naravno, opet da bude hladno... Mrzim da vucaram jaknu sa sobom ako je neću nositi non-stop...

Ne brini zato sto nema dela za predstavljanje. Ovaj deo foruma je vrlo pristojan :)

Vidim da umes da se snalazis po forumu, to je odlicno.

Dobro dosao ti nama..i obuci tu jaknu...nemoj posle da nam se na Negativi zalis kako si se prehladio..:)

totalno sasavo i slatko...volim zivotinje ali ne mogu da drzim psa u stanu,to mi je okrutno za njega,a macora imali, al je bio nemoguc tako da smo morali da ga odnesemo u maciju koloniju :(

Ako se odlucis za vucjaka u stanu onda jeste okrutno
ali ako se odlucis za ..maltezera..pinca..pudlu i slicno
onda nije..onda je to obostrano uzivanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back