Beograd podržao odsecanje ruku u Iranu!?

pa kazna kamenovanjem ili bar jedna od kazni kamenovanjem je gadjanje zene koja kleci a oko nje naprave krug razulareni muskarci koji je bukvalno gadjaju do smrti, jednom sam se zeznula i odgledala u nekoj emisiji i bilo mi je lose satima.inace se primenjuje za prevaru zene, iako se cesce namesta prica da bi je se otarasili jer ne znam koliko mora zena da bude luda da bi u takvim zemljama pokusala prevaru.

Не бих да улазим у дубље у проблематику јер се ради о коренима ислама.

Радије бих се спрдао...

ТАДИЋУ КАСАПИНЕ!!!!

или ти да разумеју и европецији

BORISE BUTCHERу

tadic_1-22_lg.jpg

potez je totalno glup jer ne vidim sta ima Srbija da podzava islamisticki sljam sa kojim nema (bogu fala ) ama bas nista zajednicko ,mislim ajd da su u pitanju Rusija ili Kina od njih bar imamo neke makar i virtuelne koristi , a od majmunolikog Ahmadinedje i njegove zaostale dzamahirije nikakve ,tim pre sto i sa Izraelom imamo dobre odnose pa nam ovo glupiranje ne treba , mogli su bar biti uzdrzani ako vec nisu glasali za .

mogao bi ja da kazem prljavo cifutska potreba da vladaju svetom na tudjoj krvi sto je istorija pokazala nebrojeno puta... lobistichki zidovski olosh vashingtona koji je bombardovao miroljubive gradjane srbije koji su se suprostavili teroru milosevica.... islam pa i onaj ekstremni je za njih malo dete....
pa mogao bi ne kazem , naravno da su Jevreji krivi za sva zla ovog sveta

potez je totalno glup jer ne vidim sta ima Srbija da podzava islamisticki sljam sa kojim nema (bogu fala ) ama bas nista zajednicko ,mislim ajd da su u pitanju Rusija ili Kina od njih bar imamo neke makar i virtuelne koristi , a od majmunolikog Ahmadinedje i njegove zaostale dzamahirije nikakve ,tim pre sto i sa Izraelom imamo dobre odnose pa nam ovo glupiranje ne treba , mogli su bar biti uzdrzani ako vec nisu glasali za .

Tako je. Upravo tako.

Dakle, Srbija je jedina evropska zemlja, uz Rusiju i Belorusiju, koja je praktično glasala za to da u Iranu nastave da kamenuju žene, odsecaju ljudima ruke, izvršavaju smrtne kazne nad decom i javno bičuju osobe na trgovima.

Svako onaj ko nije protiv ovakvih kaznenih mera mora biti podvrgnut specijalističkom pregledu u ustanovi za psihijatrijsko lečenje, gde će sigurno biti ustanovljena dijagnoza, s obzirom na to da normalna osoba ni u snu ne može podržavati ovakve načine kažnjavanja.

Cela ova priča nema veze sa politikom EU ili bilo koje organizacije ili države prema državi Srbiji, ovde je u pitanju zdrav razum, odnosno mentalno zdravlje onih koji zagovaraju smrtnu kaznu nad decom ili kamenovanje do smrti.

e pa vidi ortak bilo koje prestrojavanje na stranu amerike pa makar to bile i ove bezazlene un teme stavljaju te na tablo drzavnog neprijatelja srbije jer podrzavas ono sto i amerika podrzava.
a amerika je agresor na srbiju i najveci neprijatelj srpskog naroda od bodina pa do tadica

Svako onaj ko nije protiv ovakvih kaznenih mera mora biti podvrgnut specijalističkom pregledu u ustanovi za psihijatrijsko lečenje, gde će sigurno biti ustanovljena dijagnoza, s obzirom na to da normalna osoba ni u snu ne može podržavati ovakve načine kažnjavanja.

Cela ova priča nema veze sa politikom EU ili bilo koje organizacije ili države prema državi Srbiji, ovde je u pitanju zdrav razum, odnosno mentalno zdravlje onih koji zagovaraju smrtnu kaznu nad decom ili kamenovanje do smrti.

... :ok: ...

Nisu ni EU glasala za našu stvar. Jedino iz tog razloga me apsolutno zabole šta mlati taj 'visoki diplomata'.

A Al Bundy je u pravu, fino smo se zahvalili Iranu za Bosnu...

како се сада одједном мисли на Босну, кад је у питању Америка и увођење ,,демократије"...:roll:цццц

Иран можда јесте подржавао потурице из БиХ, па и Косова...ал` да они знају какви су то дегенерици, који везе са исламом немају, не знам да би им пружали било какву помоћ...:think::neutral:

pa ako si rekao da bi yebo modove a ne opominju te i josh dodajes da je ljubav u vazduhu to govori svakom normalnom coveku dve stvari...pod jedan das pederchina jer ovde nema zenskih modova.... a posto te ne banuju i oni nisu dalje od toga to sto ti izrazavas svojom pobudjenom zeljom iz mrduse donje... sad kad mene opomenu ili paz banuju sto jedva cekaju pokazace da je uparvo tako....

Registra :ok:

da nisi malcice preterala. 5 milijardi ljudi u svet ne mos tek tako strpati u dilkarnicu
a sto se tice ubijanja dece i kamenovanje do smrti smrti izricito sam protiv tog.
i ne zaboravi da su upravo zemlje koje se q.urce da su demokratske i humane amerika i evropa naprimer pobili iljadu puta vise dece i zena po svetu od svih takozvanih nedemokratskih zemalja di se deca lopovi osudjuju na smrt i zene nevernice na kamenovanje cak sta vise blagim kaznama za kriminal te zapadne zemlje podsticu kriminal svake vrste koji godisnje donese visestruko vise zrtava upravo dece i zena nego sto je broj dece i zena zrtava i iranu.
smrt je smrt i nema razlike izmedju zrtava heroina i kamenovanja.

Back