bella makina...

DeeLite

Zaslužan član
Poruka
141.914
jel pereš sudove na ruke il metneš u mašinu...?
šta ako ti se pokvari mašina ko jednoj ovde...jel kraj sveta, ili pereš ručno...?
hvala...

edit...da li zaista mašina za sudove može tanjire da opere isto tako dobro kao ruke i sunđer kad operu...?

Poslednja izmena:
lepa tema...
da se ja pitam, samo bi se rucno pralo:aha:
al`...ko mene pita :sad2:

jednom sam negde kod nekog bio ko to ima...misim ovde kod nas je retkost ta mašina...vim gore kod vas to normalna pojava...al dobro, nebitno...
i jeo sam nešto, misim jeli smo nešto...donela gospoja tanjire, al bila fleka, misim zapekla neka hrana, ko zna otkad je to...sećam se da mi nekako pripalo muka i groza da jem...al moro sam, ne ide da ih uvredim...

jednom sam negde kod nekog bio ko to ima...misim ovde kod nas je retkost ta mašina...vim gore kod vas to normalna pojava...al dobro, nebitno...
i jeo sam nešto, misim jeli smo nešto...donela gospoja tanjire, al bila fleka, misim zapekla neka hrana, ko zna otkad je to...sećam se da mi nekako pripalo muka i groza da jem...al moro sam, ne ide da ih uvredim...

Ja moju solju za kaHvu, tanjire iz kojih jedem...perem rucno. Sto bi rekla drugarica (ona sto se danas ljutila na mene), imam brate osetljiv nos na mirise (i ono drugo) i...cuju se (nista bRez Bosanskog slenga:mrgreen:).
A to...kada bih video neku flekicu:eek: ne bih stigao do prve solje...

• Masina za sudove

besame, 09.10.2004. 17:25 12345...8

paperclip.png
    • Odgovora: 378
    • pregleda: 71.811
    Poslednja poruka: 24.07.2012. 13:50od donamileva Forum:
    Žene

• Masina za sudove

sale67, 08.02.2012. 09:47
    • Odgovora: 8
    • pregleda: 2.607
    Poslednja poruka: 07.06.2012. 12:02od Mrs.Bi Forum: