M ni ja pojma nemam, kupila Gorenje, a presudno mi je bilo što ima 5 godina garancije i što u njih imam poverenja, imam njihovu mašinu za veš i za sušenje i zadovoljna sam. Ovi u radnji pojma nemaju, kad ih nešto pitaš, iznenade se, kao dobićete uputstvo, pa pročitajte!?
Moja ima nekih 5 programa, ima za više, manje zaprljano, za ispiranje ako je ne uključuješ odmah, za čaše, neki program eko (za štednju). Te energetske klase označavaju potrošnju vode i struje. Moja je B, ali to sam ukapirala tek sad. Toliko o mojim sposobnostima kupovine. Nego, iznervirala sam se, jer sam obišla 3 radnje koje su ogromne, ali koje nisu imale baš neki izbor, nisam htela Beko, nego sam baš bila zapela za Gorenje. Ali kažu da je Beko OK, a i dizajn im je lep, imaju one inox prelepe, ali meni se ne uklapaju u kuhinju.
Inače, platila sam je oko 25.500,00. Za 12 osoba, to su mi preporučili na onoj drugoj temi o mašinama. Kažu da u te manje ne mogu da stanu plehovi i veće šerpe. Nisam merila, ali jesu dosta manje. Videćemo, sutra ćemo da je priključimo, pa ću da te obavestim kako pere.