- Poruka
- 70.591
Jel Rajski vrt ok rasadnik? Oni imaju svasta nesto sto bih kupila...kao i Zelena Lagunanedmaju oni takve,.. tako bujne i cvetne,.. to je samo mamac,..
odlazim ja kod njih![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel Rajski vrt ok rasadnik? Oni imaju svasta nesto sto bih kupila...kao i Zelena Lagunanedmaju oni takve,.. tako bujne i cvetne,.. to je samo mamac,..
odlazim ja kod njih![]()
Znate kako se naprave takve ( za katalog i slikanje ) : Skidaju se pupoljci i cvetovi,.. do određenog momenta .. i svakog minuta stigne u saksiju kap "eliksira". , ali može i lakše,... malo foto-šopa... no dobro Benary to (još) ne radiух, мени би ова легла.![]()
ne znam ih,.. u Mali Vrt, idemo dosta često,.. Doca tamo kupuje,.. ja neJel Rajski vrt ok rasadnik? Oni imaju svasta nesto sto bih kupila...kao i Zelena Laguna
па добро, не мора да буде баш таква.Znate kako se naprave takve ( za katalog i slikanje ) : Skidaju se pupoljci i cvetovi,.. do određenog momenta .. i svakog minuta stigne u saksiju kap "eliksira". , ali može i lakše,... malo foto-šopa... no dobro Benary to (još) ne radi.
Impatije,.. kaj ne ? Ima ih u tim bojama ( i običnih i N. G. ) i naravno begonije Elatiorтреба ми нешто жутоооо да разбије црвено, роза, наранџасто, а да му годи мање сунца.![]()
Do kraja oktobra, i malko u novembu ,.. kod mene,Realno...do kada one cvetaju? Evo najiskrenije nesto mi se ne bakce sa njima ako ce mi biti u zivotu nesto malo...
е па неееемааа. вала' су ми се смркле бегоније.Impatije,.. kaj ne ? Ima ih u tim bojama ( i običnih i N. G. ) i naravno begonije Elatior
Nije do tebe, do kiše je,..Nije do mene... Napolju, nema ukrasne saksije...
Pogledajte prilog 1361787
Sa malo sunca, I ne pada kisa na nju, jedino kada jako duva vetar dobaci posto je na natkrivenoj terasiNije do tebe, do kiše je,..
biljka je u osnovi zdrava, nije imala dovoljno propuha (provetravanja) -
ali je zdrava, listovi izgledaju sasvim ok,.. poskidaj te satrule cvetove ( a i ne moraš, jedino zbog estetike), sa lepim vremenom koje sada dolazi, stvari će se popraviti - imaš kultivar koji je osetljiv na vlagu - takve treba da su pod strehom, kad je ovakvo vreme,.. ali biće sve ok,.. neće ni kiše do-veka.
U hladovini je, ili sa malo sunca ?
бегонија ти је изгледала здрави са све новим цветићима,Skinula sam te cvetove, sve je kako si rekao, biljka za sada izgleda zdravo, cak ima I novih pupoljaka![]()