Begonia - sve vrste

Znate kako se naprave takve ( za katalog i slikanje ) : Skidaju se pupoljci i cvetovi,.. do određenog momenta .. i svakog minuta stigne u saksiju kap "eliksira". , ali može i lakše,... malo foto-šopa... no dobro Benary to (još) ne radi :) .
па добро, не мора да буде баш таква.
задовољићу се и са мање раскоша. ;)

треба ми нешто жутоооо да разбије црвено, роза, наранџасто, а да му годи мање сунца.:think:
Impatije,.. kaj ne ? Ima ih u tim bojama ( i običnih i N. G. ) i naravno begonije Elatior :) .

Realno...do kada one cvetaju? Evo najiskrenije nesto mi se ne bakce sa njima ako ce mi biti u zivotu nesto malo...
Do kraja oktobra, i malko u novembu ,.. kod mene, :whistling:

Impatije,.. kaj ne ? Ima ih u tim bojama ( i običnih i N. G. ) i naravno begonije Elatior
е па неееемааа. вала' су ми се смркле бегоније. :lol:
на залихама има само оне падајуће које ни у лудилу нећу.
неки мих, и за њега ми се јавља да сам имала, и да се нисам усрећила.

ценим да ни лик са пијаце неће сутра донети, а алтернатива су чокотићи, и ћао здраво.
купила сам још два паковања мих драгољуба, и има да се жути и наранџасти, ако не лажуцкају.
( фотка седам језика говори). :fdlan:семенке су из дежеле...

Nije do mene... Napolju, nema ukrasne saksije...
Screenshot_20230617_075232_com.huawei.photos_edit_803689939462477.jpg

Nije do mene... Napolju, nema ukrasne saksije...
Pogledajte prilog 1361787
Nije do tebe, do kiše je,..
biljka je u osnovi zdrava, nije imala dovoljno propuha (provetravanja) -
ali je zdrava, listovi izgledaju sasvim ok,.. poskidaj te satrule cvetove ( a i ne moraš, jedino zbog estetike), sa lepim vremenom koje sada dolazi, stvari će se popraviti - imaš kultivar koji je osetljiv na vlagu - takve treba da su pod strehom, kad je ovakvo vreme,.. ali biće sve ok,.. neće ni kiše do-veka.

U hladovini je, ili sa malo sunca ?

Nije do tebe, do kiše je,..
biljka je u osnovi zdrava, nije imala dovoljno propuha (provetravanja) -
ali je zdrava, listovi izgledaju sasvim ok,.. poskidaj te satrule cvetove ( a i ne moraš, jedino zbog estetike), sa lepim vremenom koje sada dolazi, stvari će se popraviti - imaš kultivar koji je osetljiv na vlagu - takve treba da su pod strehom, kad je ovakvo vreme,.. ali biće sve ok,.. neće ni kiše do-veka.

U hladovini je, ili sa malo sunca ?
Sa malo sunca, I ne pada kisa na nju, jedino kada jako duva vetar dobaci posto je na natkrivenoj terasi

Back