Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.252
Ne bih rekao.Увек се ради о томе кад је по среди одсуство нечије стручности.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bih rekao.Увек се ради о томе кад је по среди одсуство нечије стручности.
Јелена Малешевић (моја стара познаница и пријатељ) је као студент археологије са још једном њеном колегиницом Александром Радовановић која је на жалост од недавно покојна (имао сам срећу познавати је, била је супруга мог доброг пријатеља из детињства Горана Кнежевића), заједно су са њиховим професором и ментором покојним Ђорђем Јанковићем, учествовале су на два рекао бих у то време али и данас најзначајнија ископавања на првом у Далмацији (Српске громиле), и другом на Косову и Метохији.Малешевићка је имала улогу у преводу Алинеија. Има и у неким другим делима ско мислиш у писменој форми и имала је велику несрећу или срећу да присуствује најзначајнијих открића за које је наређено након анализе да буду затрпана. То је променило њен живот и окренула се некој борби са маргине али није одустала од својих ставова а велику потпору има код Алинеија и Алинеи спомиње Ђорђа Јанковића.
Малешевићка је имала улогу у преводу Алинеија. Има и у неким другим делима ско мислиш у писменој форми и имала је велику несрећу или срећу да присуствује најзначајнијих открића за које је наређено након анализе да буду затрпана. То је променило њен живот и окренула се некој борби са маргине али није одустала од својих ставова а велику потпору има код Алинеија и Алинеи спомиње Ђорђа Јанковића.
Обе су радиле на скицама самих ископавања, исте постоје у књигама и радовима Ђорђа Јанковића (мало је!?). Након 5. октобра и наводних ''демонкратских'' промена у Србији, ''промене'' су наступиле и у каријерама Јелене и Александре, док академску ''судбину'' покојног професора Ђорђа Јанковића одлично знамо.
док академску ''судбину'' покојног професора Ђорђа Јанковића одлично знамо.
Очекивано, од тебе тако ''интелегентног'' манипулатора и перфидног виртоуза обмане.Mbaahahahahahhaaaa. Znači zbog pada Miloševića žena nije mogla da se profesionalno bavi arheologijom i otišla u modni dizajn, jer joj je režim zabranio da se bavi strukom.
Ijaoj majko mila. Ova tema postaje sve bolja i bolja. Auh.
Da, znamo. Jankovićeva karijera je značajno uznapredovala posle 5. oktobra 2000. godine. Bio je izabran za predsednika Srpskog arheološkog društva, bio i urednik Glasnika Srpskog arheološkog društva, dobio poziciju na Akademiji za umetnost i konservaciju SPC, dobijao značajna sredstva iz budžeta Republike Srbije za finansiranje projekata i imao sluh ministra kulture i predsednika vlade.
Очекивано, од тебе тако ''интелегентног'' манипулатора и перфидног виртоуза обмане.
Могу ти послати све Јеленине радове, чак и завршни испит, али и рад покојне Александре Радовановић и писмене разлоге њиховог одустајања од каријера у археологији, такође и писмене доказе о академском ''смакнућу'' Ђорђа Јанковића, али мораш ми дати своју адресу и своје право име и презиме, да пошта не би лутала, него да крајње доспе у ''праве'' руке, али ипак мислим пошто је документација јако осетљиве природе, најбоље би било да ти је уручим лично.
Написах ти већ. мораш ми дати своју адресу и своје право име и презиме, да пошта не би лутала, него да крајње доспе у ''праве'' руке, али ипак мислим пошто је документација јако осетљиве природе, најбоље би било да ти је уручим лично (важи и за Милана Будимира).Aham. Ne možeš okačiti, nego mora da u 2021. godini šalješ fotokopije poštom.
I pretpostavljam kao što se evo sad skoro pune dve godine čeka na dokaze tvojih (epohalno najavljenih) tvrdnji vezano za Milana Budimira?![]()
важи и за Милана Будимира
Након мојих 25-26 година искуства (у међувремену плаћао сам данак неискуству) учења, читања, истраживања, трагањем за архивском живом грађом знам да вреди ''злата''. У међувремену кроз неискуства много сам докумената ''окачио'', послао, уручио лично. Већина тога ушло је у туђе објављене књиге од којих су исти зарадили добре и лепе новце. Зато ти предлажем да ти одређена документа уручим лично уз потпис да их нећеш прослеђивати даље или злоупотребити у личну корист било које врсте.Nisi to meni najavljivao da ćeš poslati, već da ćeš okačiti na forum javno.
Ako (se ne praviš samo da) si zaboravio.![]()
Након мојих 25-26 година искуства (у међувремену плаћао сам данак неискуству) учења, читања, истраживања, трагањем за архивском живом грађом знам да вреди ''злата''. У међувремену кроз неискуства много сам докумената ''окачио'', послао, уручио лично. Већина тога ушло је у туђе објављене књиге од којих су исти зарадили добре и лепе новце. Зато ти предлажем да ти одређена документа уручим лично уз потпис да их нећеш прослеђивати даље или злоупотребити у личну корист било које врсте.
Веруј ми, чини ми се да ми ништа не би било радосније него да видим твоје ''ишчуђено'' лице након увида у дату документацију, и потом наравно, моје вербалне аргументације, и разлога за личним виђењем.
Најављујем да нећу ''качити'' документа осетљиве природе, која би некима донела корист, поготову због тебе који је перфидни виртоуз обмане, и који је способан да оно што је лаику анапода, преокренеш у личну корист и сатисфакцију.
Упоран си у ''обмањивању'' читаоца на Форуму. Ако их поседујеш, зашто их сам не објавиш!?A šta je u navodno originalnim verzijama Budimirovih članaka, nefalsifikovanim, osetljivo toliko da nije za forum, da si doneo odluku da odustaneš od prvobitne namere?
Упоран си у ''обмањивању'' читаоца на Форуму. Ако их поседујеш, зашто их сам не објавиш!?
Ако је одустала са добрим разлозима од каријере у археологији, који мој се сад трти где јој није место и глуми археолога?писмене разлоге њиховог одустајања од каријера у археологији
Ако је одустала са добрим разлозима од каријере у археологији, који мој се сад трти где јој није место и глуми археолога?![]()
Kaže gospođica Malešević, Harman i drugi tvrde da je vinčansko pismo fonetsko, alfabetsko, azbučno, azbuka.
Odakle inspiracije ovim ljudima, ali stalno, redovno, da toliko lažu...ja ne kapiram više ni najmanje.
Опет птица ругалица.Mbaahahahahahhaaaa. Znači zbog pada Miloševića žena nije mogla da se profesionalno bavi arheologijom i otišla u modni dizajn, jer joj je režim zabranio da se bavi strukom.
Ijaoj majko mila. Ova tema postaje sve bolja i bolja. Auh.
Da, znamo. Jankovićeva karijera je značajno uznapredovala posle 5. oktobra 2000. godine. Bio je izabran za predsednika Srpskog arheološkog društva, bio i urednik Glasnika Srpskog arheološkog društva, dobio poziciju na Akademiji za umetnost i konservaciju SPC, dobijao značajna sredstva iz budžeta Republike Srbije za finansiranje projekata i imao sluh ministra kulture i predsednika vlade.
Можда и најзначајније са покојним Нанијем што се тиче праисторије. Међутим њу су политички растгли као младу девојку прво са Срејовићем , па са Нанијем па је Срејовић препоручи Јанковићу.Јелена Малешевић (моја стара познаница и пријатељ) је као студент археологије са још једном њеном колегиницом Александром Радовановић која је на жалост од недавно покојна (имао сам срећу познавати је, била је супруга мог доброг пријатеља из детињства Горана Кнежевића), заједно су са њиховим професором и ментором покојним Ђорђем Јанковићем, учествовале су на два рекао бих у то време али и данас најзначајнија ископавања на првом у Далмацији (Српске громиле), и другом на Косову и Метохији.
Обе су радиле на скицама самих ископавања, исте постоје у књигама и радовима Ђорђа Јанковића (мало је!?). Након 5. октобра и наводних ''демонкратских'' промена у Србији, ''промене'' су наступиле и у каријерама Јелене и Александре, док академску ''судбину'' покојног професора Ђорђа Јанковића одлично знамо.
Опет птица ругалица.
Можда и најзначајније са покојним Нанијем што се тиче праисторије. Међутим њу су политички растгли као младу девојку прво са Срејовићем , па са Нанијем па је Срејовић препоручи Јанковићу.
Заправо видела је свашта и упала у жешћи сукоб интереса и науке и политике а да у тим годинама није ни имала појма о чему се ради али почела је са срцем и тако наставила.
O sebi u trećem licu? Počelo je.Naravno da jeste rugalica.
Дошли смо до тога да си сам открио реч ВОДА то из другосрпске перспективе звучи смешно. Она Галуси високи свештеници и Гали.Naravno da jeste rugalica. Pa jesi li ti zapravo ikada poslušao šta ona priča?
Kod PITIje dolazi se da se nešto PITA dok se jede obredna PITA? Pitanje je stoga sakralno u srpskom jeziku. Ma je li ti čuješ svojim ušima šta ona pri zdravoj svesti priča? Pa to je Slaviša Miljković škola.
Hello? Zemlja zove mozak? Ne možeš realno očekivati da je iko uopšte shvati ozbiljnom...suze mi teku od gluposti koje ume da izlupeta.
Sad ti reci da to nije pristojno kazati i da stavove treba cenzurisati jerbo živimo u PC kulturi pa mora stalno da lažemo i krijemo stavove radi političke korektnosti. Ali mene apsolutno bole dupe apsolutno za takve stvari. Kokošku ću nazvati kokoškom; ako se neko ne slaže, ne može meni svoj stav nametnuti.
Дошли смо до тога да си сам открио реч ВОДА то из другосрпске перспективе звучи смешно. Она Галуси високи свештеници и Гали.
Дошли смо до речи ПИР да није грчког порекла а има га у српском енглеском и тд.
Дошли смо и до тога да је Благојевић први српски ВамПир да је та реч из српског прешла у све светске језике.
Има много речи бићеш разочаран Алинеи-евим списком речи.
Бићеш разочаран што си Србин и да имаш у речнику толико пуно прегрчких речи које нису германског порекла нити су позајмице из латинског већ културолошко наслеђе територије и народа чији су континуитет наставили као Срби.
Ако се то докаже као тачно очекујем од тебе да прихватиш своје обећање да одеш у Албанију и предајеш историју српској деци.
Дијалог! Преведи мо молим те funeral pire ?Monolog?
Дијалог! Преведи мо молим те funeral pire ?
Можда и најзначајније са покојним Нанијем што се тиче праисторије. Међутим њу су политички растгли као младу девојку прво са Срејовићем , па са Нанијем па је Срејовић препоручи Јанковићу.
Заправо видела је свашта и упала у жешћи сукоб интереса и науке и политике а да у тим годинама није ни имала појма о чему се ради али почела је са срцем и тако наставила.
Нико ништа некритички не присваја , ја се не слажем први о тоталном континуитету и да култура урни припада Винчи да је то социолошка промена и културолошка истог друшта али без тога износи много драгоцених детаља са терена а свако према свом знању може тумачити.Ništa u citatu nema nikakve veze sa Jelenom Malešević i njenim izjavama.
Zapravo, nijedan tvoj sledeći unos nema kontinuiranu celinu sa prethodnom. Prvo kažeš da o Maleševićki iznosim stavove, a da nisam njena dela pročitao, da bismo saznali da ona nikakva dela uopšte ni nema pa ne postoji ni ništa da se pročita. A onda kada komentarišem izjave njene za YouTube, onda se priča o Blagojeviću, o mojoj nacionalnoj pripadnosti, o nekakvim vampirima i nastavi u Albaniji.
Da bismo sad došli ni manje ni više do časa engleskog jezika. Nema apsolutno nikakve diskusione linije. Zato sam i napisao monolog.
A to znamo tako što je to ispričala i sve smo joj, slepo, naivno i nekritički, poverovali?![]()
Нико ништа некритички не присваја , ја се не слажем први о тоталном континуитету и да култура урни припада Винчи да је то социолошка промена и културолошка истог друшта али без тога износи много драгоцених детаља са терена а свако према свом знању може тумачити.
Али рећи за једну жену да кокошка због неког лапсуса је јако неџентлменски , некултурно , ружно...фујјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј
Обзиром да немаш ово овдашње кућно васпитање због сличних ставри су често летели зуби некултурним људима који вређају достојанство жена због неких ситних лапсуса сасвим небитних за суштину и фабулу радње.
Даље тема Беч-Берлин је широка тема и не морам се нужно држати дијалога или монолога које ти започињеш јер си таквим некултурним понашањем већ убио могућност дијалога на ту тему.
Naravno da jeste rugalica. Pa jesi li ti zapravo ikada poslušao šta ona priča?
Kod PITIje dolazi se da se nešto PITA dok se jede obredna PITA? Pitanje je stoga sakralno u srpskom jeziku. Ma je li ti čuješ svojim ušima šta ona pri zdravoj svesti priča? Pa to je Slaviša Miljković škola.
Hello? Zemlja zove mozak? Ne možeš realno očekivati da je iko uopšte shvati ozbiljnom...suze mi teku od gluposti koje ume da izlupeta.
Sad ti reci da to nije pristojno kazati i da stavove treba cenzurisati jerbo živimo u PC kulturi pa mora stalno da lažemo i krijemo stavove radi političke korektnosti. Ali mene apsolutno bole dupe apsolutno za takve stvari. Kokošku ću nazvati kokoškom; ako se neko ne slaže, ne može meni svoj stav nametnuti.