Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Jućubu imaš nekoliko vrsta zaštite za audio i video materijale koji imaju vlasnika. Ako je za video korišćena tuđa muzika koju je neko klejmovao može da se desi da, taj deo klipa bude izbrisan ili kontramonetizovan, ako neko koristi tuđe video snimke, može da se desi da mu Jućub ubaci neki totalno drugačiji skremblovani snimak.Tih par njih koji su postavili nezavisno istu emisiju, na istim delovima pola sata fali ton. Nije do njih uploadera, nego je zlonamerno izbrisan ton od originalne emisije.
Zanima me istina koja se stalno unistava. Ernest Zundel je jedan od najboljih i najvecih ljudi, koji je uradio ogromno delo za istinitu istoriju.
skrajnuto i sakriveno jer se istina krije, kao i nalazi i doktorat dr. Svetozar Nani Stankovica.
Ko misli da ne postoji zavera i da nije planski smisljeno za zatrpavanje Vince, Lepenskog Vira namernih unistavanja srpskih arheoloskih lokaliteta ili namerno laze ili je ekstremno malouman. Konstantno kocenje i kradje sredstava...
@Pantelić Nebojša možemo da probamo nešto da se dogovorimo. Hajde da se nađemo negde u Beogradu, pa da ti je pokažem. Ne mogu da ti dam, jer ću nastradati, ali možemo da se nađemo negde gde nema puno očiju, npr. na obronku grada ili ako ti odgovara ispod mostarske petlje ali negde posle ponoći (samo prolaze kola tuda, nema prevoza). Ja ću ti dati da je čitaš, ali ne smeš nikome da kažeš da sam ti dao, niti da je kod mene.
I to pripazi i porazmisli dobro, ako ikome zucneš da je kod mene ili postaviš sadržaj negde, moraću da te ubijem, bukvalno.
Posle svih onih izrečenih stavova, ne bih se ja sa njim nalazio. Posebno ne na takvom mestu
Ako je on ubeđen u sve one zavere pa još veruje Pešiću, Deretiću i ostalim šarlatanima onda možda neće biti kadar da prepozna tvoj sarkazam![]()
А што се тиче Пантелића просто је очигледно да је твој клон или пандан кога користиш да бити прича излгледала боље. Не иде...
Svi znaju ko su smradovi i teroristi. Srbija je okupirana. Bilo je pokusaja ubistava i teroristickih akta na Zundela, Fred Leuchtera, Robert Faurisona, Rudolf Germara...
Djordje Jankovic je proteran sa univerziteta za svoja naucna otkrica i radove.
Drago mi je da je slaven terorista otkrio svoje pravo lice.
.... možda neće biti kadar da prepozna tvoj sarkazam![]()
Naravno da znam da doktorat Nani Stankovica moze da se nadje i procita i da je dostupan.
Ovi navedeni nisu "neonacisti" vec veliki ljudi, borci za istinu koji su mnogo zrtvovali zbog istine i pravde, njihovo delo ce ziveti zauvek.
hmmm i ti voliš Hitlera kao i oni ?
https://www.goodreads.com/book/show/315288.The_Hitler_We_Loved_Why
Holokaust je prevara u koju veruju maloumnici i promovisu cionisti, 90% sveta vidi da je to cista prevara.
Da li si ti procitao Fred Leuchter Report i Rudolf Germar Report.
Procitaj ovo pazljivo i detaljno, umesto sto bacas rec hitler (dezurnu babarogu) kao neki argument.
http://ihr.org/books/kulaszka/24burg.html
http://nafcash.com/
slaven i par vas konstantno diskredituje legitimne naucnike strucnjake koji otkriju neke istine Radovan Damjanovic, Djordje Jankovic... slaven je vincansko pismo proglasavao urezima sve dok nije pod uticajem neoborivih dokaza prestao da negira vincansko pismo...
njegove (vasi) komentari konstrukcije podmetanja, spinovi i lazi govore samo o njemu (vama).
Istorija je kompletno falsifikovana, ja sam dao jedan primer kako se u jednom drugom delu istorije isto najlegitimniji strucnjaci unistvaju, blate, melju medijskom propagandom da se odrze zvanicne lazi.
Mogu da nadjem jos 100 tema i istih slucajeva unistavanja reputacije naucnika.
Tvoj problem je sto ti teras ko mutav konstantno, koliko puta sam postavljao tekstove.
Imas navedenu literaturu knjige (i tamo sve objasnjeno) Harmana i Wina (koji je bio na terenu), i nisu "znaci" vec alfabet.
Ne mogu ja ovde da pisem, ima sve napisano od Harmana.
Haarmann H., Early Civilization and Literacy in Europe. An Inquiry Into Cultural Continuity in the Mediterranean World, Berlino, New York, 1995.;
Haarmann, H., On the Nature of Old European Civilization and its Script, in “Studia Indogermanica Lodziensia” vol II, Lódz, 1998.
https://www.srpskadijaspora.info/vincansko-pismo-i-znaci-vremena-civilizacije-i-deo/
U vincanskom pismu imamo ista slova u danasnjoj "cirilici" azbuci, ako to nije alfabet, ne znam sta je onda alfabet, onda po tvom pisanju alfabet ni danas uopste i ne postoji.