Ti si rekao sve o sebi svom "znanju" na pretjodnim temama. I nije "elan vital" nego "vis vitalis" i prevazidjeno je jos krajem 19-og veka.
Sa druge strane, ja sam imao uciteljicu...
Pokazi mi jedan "zabodajz" ili "parazabu" i ja cu da ti poverujem..
Znate, muka sa vama svrsenim youtubeovcima je sto ste ubedjeni da je ono sto raznorazni likovi iz raznoraznih pobuda (najcesce materijalnih) postavljaju na net, jedina istina kojoj se treba verovati...uprkos tome sto za to nemate nikakvih dokaza.
Sta hocete da kazete? Da vas cetvoro-petoro sa Krste znate vise nego vekovi naucnih dostignuca kolosalnih umova???? Bez da pominjem da i to malo jada sto mislite da znate, ne bi znali da nije bilo tih koje osporavate....
Koji ste vi likovi!
Hajde navedite jedno svoje dostignuce na polju nauke, i ja cu da priznam sve sto kazete za istinu.
Naravno, to "dostignuce" mora biti verifikovano od nekog univerziteta svetskog glasa.
Cvrc!,,,,vecina vas ni sijalicu ne zna da promeni kod kuce, a ovamo otkrivate svetske zavere i rusite nacea kosmosa...
Probudite se i pocnite da zivite.
Nemam sada vremena da caskam sa vama (zena trazi da bude zadovoljena, deca da ih ususkam, GMO virsle sa senfom da ih pojedem (bem li ga, valjda ih sada ukrstaju sa senfom), ali ako tema prezivi noc, pricacemo...