vilus
Iskusan
- Poruka
- 5.145
Ivana obecala si da neces reci!!!!!!!!
Ali,nisam rekla ime,niti ista vise. samo sam sliku postavila. Izvini

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ivana obecala si da neces reci!!!!!!!!
E,kao sto vec rekoh,imala sam u zivotu mnogo,bas mnogo pasa,ali moje odrastanje je obelezio NO. Nakon sto je on uginuo,od drugarice sam dobila maltezera,ali se nisam pronasla u ulozi vlasnika takvog psa,pa sam malisu poklonila drugoj drugarici koja se o njemu brine i obozava ga evo vec 5 godina
Posto nisam navikla na zivot bez ljubimca resih da muza nagovorim da uzmemo neko kuce,bilo koje,rasa i rodovnik su mi uvek bili na zadnjem mestu. Moj muz nikad nije gajio psa u stanu pa mu je moja ideja bila totalno sumanutaAli ja sam toliko davila da je jadnicak morao da pristane
E onda smo u razmatranje uzeli mesance kao i mnogo totalno razlicitih rasa,jer ja bukvalno volim sve
E onda je moj dragi poceo da predlaze da pas bude mali rastom,da ima kratku dlaku ili barem da se sisa. E onda je iz mojih prica saznao da bih ja volela da imam i odgaivacnicu pa je poceo da insistira na rasnom psu.
I tako sam ja pocela da izmisljam i predlazem rase koje su meni bile interesantne: AST,skotski terijer,wesi,eng.buldog,dogo argentino,americki buldog,CC,erdel terijer...i mnoge druge. A bas u to vreme se prikazivao film "psi i macke".
E sve ovo je trajalo neke 2 godine
I taman kad sam izgubila svaku nadu da cu kupiti psa,moj dragi se sa kampovanja vratio pripit i pristao da kupi psa koji ce uvek biti spreman na igru i zezanje. I meni sine idejaBIGL
Naravno nikad pre ga nisam videla uzivo,niti sam cula da u Srbiji uopste i postoje
Ali sam brze bolje pozvala KSS i pitala za neku odgaivacnicu i cula divnu vest,rekose mi da jedan kin.sudija gaji biglove i dadose mi njegov broj telefona.
E bas taj covek je 4 meseca pre toga pario svog muzijaka sa jednom zenkom iz Arandjelovca i imao iz tog legla jednog slobodnog muzijaka.
Spakovasmo se u kola i put pod tockove,pravac Arandjelovac,nikad do tad nisam videla ni odraslog psa ove rase a kamoli stene.
U kontaktu sa Mikijem,vlasnikom zenke,dogovorismo se da nas saceka negde u centru Ar. Stigosmo tamo,na dogovoreno mesto,kad prekoputa stoji neki vrlo nam pozneti covek i mase obema rukama u pravcu nas. Glumac??? Skrivena kamera???? Neko nas zajebava???
Prilazi on nama i smeje se,vec vidim kako nam govori MOSHA,ali ne. Udje u kola i rece da idemo kod njega kuci,mi zblanuti krenusmo. Nisam ni sanjala da cu od jednog glumca kupiti psa,oni su mi uvek delovali nekako prepotentno i nedovoljno zainteresovani za svet oko sebe. Stigosmo mi kod njega i u dvoristu ugeledasmo divnu dvobojnu debeljucu koja je silno skakala kad ga je videla,tu po avliji je trckaralo jos par epanjel bretona,ali malih biglica nigde,negde na dnu dvorista videh 2 boxa i u njima 11 malih bretoncica,ali opet ni traga biglicima. Udjosmo u dvoriste i on otvori vrata neke garaze i iz nje izadjose 2 mala cudna bica,toliko slatka i naborana da mi srce umalo ne stade od te lepote. Mrtav ladan rece ovaj ce mozda biti vas,a ja se umalo ne strovalih u nesvestBoze nista lepse u zivotu nisam videla od tog malog Tugomira,kako ga je moj tata kasnije zvao.
Naravno odmah smo ga kupili i poneli kuci i tu pocinje nas mali pakao
Ovo je prica o nasem prvom biglu Biliju
Sad se setih da sam jos na pocetku traganja za nasim psom,dok sam jos bila u fazi skotskih terijera cak kupila i gace koje su po sebi imale mnogo malih terijercica
![]()
Ma ok, ne vidi se na toj slici dobro...., nema veze
Nidzo,taj glumac uopste nije bitan u celoj prici,pomenut je jer mi nije delovao kao neko ko se bavi psima,uvek mi je delovao prepotentno,ali se kasnije ispostavilo da je covek skroz ok i da je normalan,cak sta vise ne bi ni znala da je glumac da ga predhodno nisam videla na TV-u i pozoristu,jer je sa nama uvek pricao o psima,sa puno ljubavi.
Ali evo jedne nase slike,pa ako ga neko prepozna ok
![]()