Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
alal , nije to ništa što domestos ne moze da resi![]()
Volim ga , obozavam ga , i zbog njega ima da se ubijem jer dasa ima gliste !
Danas sam nasla jednu na sred dnevne sobe :mad: mrtvu istina al ima da se ubijem sve jedno !
Evo jedne zanimljivosti. Predsednik kinoloskog saveza Srbije je kupio BIGLA![]()
alal , nije to ništa što domestos ne moze da resi![]()
Ništa, izmeri dasu pa kupi Drontal ili Cestal (moj glas ide Cestalu) i tretiraj ga na svakih 15 dana prema kilaži sve dok kaki gliste.
Pa u ponedeljak je dobio Drontal zbog vakcinacije i od tad ih izbacuje.
Drugacije ne bi ni provalila.
Istina nije bilo puno, al je fuj.
I nikako da shvatim odakle mu, kad je redovno ciscen i kod mene i kod Ivane ...
Ma provuku se one. Čak sam negde naletela na podatak da ih do godinu dana treba konstantno čistiti, na 15 dana. Posle toga postaju manje-više imuni. Objašnjavala sam ti da se kod njih infekcija dešava još od majke, preko krvnih sudova pupčane vrpce. Intrauterino.
Jel vidite sta je iskustvo..
Jel da razmuti i dam mu da popije dr alal???
Ma provuku se one. Čak sam negde naletela na podatak da ih do godinu dana treba konstantno čistiti, na 15 dana. Posle toga postaju manje-više imuni. Objašnjavala sam ti da se kod njih infekcija dešava još od majke, preko krvnih sudova pupčane vrpce. Intrauterino.
Oooo,Mahmud sad ima bigla
A zna li se nekim slucajem gde ga je kupio![]()
E nemam pojma ali mislim da je negde preko. On hteo Dogu a zena valjda pudlu pa se nasli negde kao izmedju.hahha