- Poruka
- 195.013
Ne smem odavati privatne podatke korisnika. Raspitaj se malo, jedna koju znam ima preko 40k poruka, druga preko 20 i tako dalje. Znači nisu neaktivne.Koja ima?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne smem odavati privatne podatke korisnika. Raspitaj se malo, jedna koju znam ima preko 40k poruka, druga preko 20 i tako dalje. Znači nisu neaktivne.Koja ima?
Nema ih na LjiS-u.Ne smem odavati privatne podatke korisnika. Raspitaj se malo, jedna koju znam ima preko 40k poruka, druga preko 20 i tako dalje. Znači nisu neaktivne.
Nisam primjetio.Ima ih.
Da, dok ne progovore. Onaj purgerski govor, izazivanisam bio u BL ali odi do zagreba da vidiš šta su žene. lijepše na balkanu nema. zagrebčanke obožavam![]()
То кажеш зато што ниси био у БЛ.nisam bio u BL ali odi do zagreba da vidiš šta su žene. lijepše na balkanu nema. zagrebčanke obožavam![]()
nisam bio ! moguče da je tako neznamТо кажеш зато што ниси био у БЛ.
meni je baš simpa taj govorDa, dok ne progovore. Onaj purgerski govor, izaziva![]()
Pa šta ćeš, sad se izgleda prvo gleda u dupe pa tek onda u lice..Najlepše žene i onda na snimku pet minuta gledam guzice..šta se s ovim svetom desilo..
Idu pre neki dan dve žene. Utegnute u farmerice i prilično zgodne, sa dugimPa šta ćeš, sad se izgleda prvo gleda u dupe pa tek onda u lice..![]()