Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 78.630
Baš to o Slovenkama je beznadežna mitologija.To su sve mitovi...najlepše na svetu. Balablabla...
Nego, kakve su žene u Ljubljani i Sloveniji generalno? Planiram tamo za naredni odmor.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baš to o Slovenkama je beznadežna mitologija.To su sve mitovi...najlepše na svetu. Balablabla...
Nego, kakve su žene u Ljubljani i Sloveniji generalno? Planiram tamo za naredni odmor.
Ne znam šta se priča o njima. Ako su ružnjikave još bolje, fokusiraću se na istorijske znamenitosti i prirodne lepote.Baš to o Slovenkama je beznadežna mitologija.
Imaju savršene sise.To su sve mitovi...najlepše na svetu. Balablabla...
Ko bi rek'o!Imaju savršene sise.
Ako voliš sise, Slovenija je obećana zemlja.
Ja jesam. I još zgodne.ima finih u bl, dok npr. u sarajevu nisam vidio ni jednu lijepu djevojku. stilizovane su, fino se nose, ali skrndelji brate
da, ima zgodnih i stilizovanih, lijepih nemaJa jesam. I još zgodne.
a tis rodom iz slovenije jel?Par puta sam bila u Banja Luci i stvarno su žene prelijepe.Baš su sređene ali bez onih odvratnih silikona i pačijih usta.
А што се домаћини из Шумадије не жене по Параћину и Ћуприји, него доводе младе из Албаније?ako oce se zenis sa lepu zensku, bolje prosetaj do Arandjelovac, Paracin...........kako ne bi naseo na neku beogradsku nakazu.
Pola Slovenki je iz BiH, Srbije..Imaju savršene sise.
Ako voliš sise, Slovenija je obećana zemlja.
Te famozne "Mlade iz Albanije" su na nivou statističke greške.А што се домаћини из Шумадије не жене по Параћину и Ћуприји, него доводе младе из Албаније?
Čistu glupost si napisao.Sve o Banjaluci je mit.
Ja sam totalno razocarana ljudima tamo.
Vecih skrtica od njih nema.Takodje umisljeni,puni sebe,kao da zive u Parizu,a ne u Banjaluci.
Sve se gleda kroz to sta si obukao i koliku vrijednost imas na sebi.Zadnju paru bi dali na skupe krpice.
Hladni,negostoljubivi i poprilicno dosadni.
Ne mrdaju dalje od Zagreba i eventualno okoline Banjaluke.
Imaju mentalitet Hrvata,a i vole ih vise nego druge Srbe.
Cast izuzecima!
Govorim iz licnog iskustva.Ti mozda imas drugacije.Nismo svi isti.Čistu glupost si napisao.
Ništa ama ništa što si napisao nije tačno.
Nije, postavljač je u uvodnom postu objasnio da je tema tu zato što ne postoji PDF Republika Srpska, Bosna ili kako već.Usput, sad videh koji je pdf. Od kada je to Banjaluka deo Srbije?
Voleo bih da skoknem i do Banjaluke ali ipak prvo Slovenija za naredni odmor.Čistu glupost si napisao.
Ništa ama ništa što si napisao nije tačno.
Takvo iskustvo je nemoguće i to što si naveo.Govorim iz licnog iskustva.Ti mozda imas drugacije.Nismo svi isti.
Svako iskustvo je moguce.To sto si ti rodjen u Banjaluci,ne cini te objektivnim posmatracem.Ja govorim o svom iskustvu,a ne o tvom.Takvo iskustvo je nemoguće i to što si naveo.
Ja sam rođen u Banjaluci.
pa nema ih, povatali ih beogradjani pa sumadinci moraju da ih vataju po albaniju.А што се домаћини из Шумадије не жене по Параћину и Ћуприји, него доводе младе из Албаније?
Nema banjalučanki na forumu.Ima neka dama da me turistički provede kroz BL?
Ustvari ima.Nema banjalučanki na forumu.
Koja ima?Ustvari ima.![]()