Balkanska unija?

Da li bi trebali da osnujemo Balkansku Uniju?

• Da

• Ne

• Idemo u EU

• Neznam/ne zanima me

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ако би икада постојала политичка воља за тако нешто ( у шта основано сумњам ) не би требало изостављати РС а свакако ЦГ ако жели могла би да поднесе кандидатуру. Али све је то далеко од реалности, мада никад се не зна...

Ma kako ne, a da Srbi budu glavni :roll:

Mislim da je nama prioritet da zaokruzimo nas nacionalni prostor.Tu pre svega mislim na Republiku Srpsku,a i braca Crnogorci ce, cim Srbiji krene nabolje,naprasno da shvate da su Srbi i da se time ponose..:)

Kako je govorio Jasa Tomic :" Prvo srpska kosulja pa onda evropski kaput".Dakle prvo nasa nacionalna drzava..savez srpskih drzava..sjedinjene srpske drzave..kakogod..pa tek onda u neke unije.A,i to vrlo pazljivo.

Znači, kako ste krenuli, nikad :hahaha::hahaha:

Mislim da je nama prioritet da zaokruzimo nas nacionalni prostor.Tu pre svega mislim na Republiku Srpsku,a i braca Crnogorci ce, cim Srbiji krene nabolje,naprasno da shvate da su Srbi i da se time ponose..:)

Kako je govorio Jasa Tomic :" Prvo srpska kosulja pa onda evropski kaput".Dakle prvo nasa nacionalna drzava..savez srpskih drzava..sjedinjene srpske drzave..kakogod..pa tek onda u neke unije.A,i to vrlo pazljivo.

Savez srpskih socijalističkih republika, ili ti SSSR :hahaha::hahaha::hahaha:

Pa ne znam,sad mi pade napamet.........Clanovi bi bili Srbija,makedonija,bugarska i grcka.Ostali traze clanstvo(ako zele),a svako ko udje nema porez na uvoz i izvoz,nema naplacivanja na granici,ista valuta i nema papira,ko da ides u istu drzavu.

a sta bi ti rekao da to predloze grcka i hrvatska na primer, da li bi srbija trebala da trazi da je prime u clanstvo?? hrvatska i grcka glavni

Са ким да правимо унију?

Хрвати и ми се увек на крају кољемо, а и Босанци, поготово је овај последњи рат распламсао мржњу, чак и тамо где је није било.Бугари нам увек завуку онако покварено у сваком рату, 1 и 2 балкански, као и 2...Онда Македнија је друго Косово, шта ће нам још Албанци и онако их имамо за извоз, што се тиче Грчке, она се вечито нешто нећка, ко сељачка млада...:confused:

За Црну гору не могу ништа да кажем док је Мило на власти...

Ma kako ne, a da Srbi budu glavni :roll:
Пази вама то нико не би предлагао већ бисте сами могли да поднесете кандидатуру уколико желите. То ко би био главни, договором би решили.

Боже, шта ја говорим, кад је вероватноћа стварања Балканског савета једнака вероватноћи да откупим јахту од Парис Хилтон. :roll:

Back