paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
Istina je da je Djole nas Vojvodjanin a to mu je izgleda neoprostiv greh.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Neki su ;ljudi jednostavno , na pogresnoj strani , kakvi god da su .
Cim ovoga vole hrvati , decoubice , mora da je nakaradni smrad .

Procitao sam i znam da ce Djole da vam zapeva nas becarac "Al me mrze al me ne voledu, al me mrzu al me ne voledu, fala bogu nista mi ne mogu, fala bogu nista mi ne mogu.![]()

Procitao sam i znam da ce Djole da vam zapeva nas becarac "Al me mrze al me ne voledu, al me mrzu al me ne voledu, fala bogu nista mi ne mogu, fala bogu nista mi ne mogu.![]()

Kako se nije mešao u politiku? Pevao je Titu i partiji, pa ih se javno odrekao. Bio uz Miloševića, pa ga napadao. Prišao DOS-u, pa prebegao, a sad to isto radi i kod Hrvata. Iskreno, zabole me šta kaže na nekom koncertu, ali je činjenica da se ponaša kao primer autonomaša iz enciklopedije (vidi pod Vojvođijanac ili elevator). Samo na pare misli i pri tome ne bira način. To je ono što ljudi prepoznaju i zato im nije drag. Druga je priča njegova muzika (da budem precizniji, njegovi tekstovi jer on i nije neki muzičar).
Balasevic
pozive za ratista a za ove druge "patriote "pevao je o Titu ..pa sta..Ko nije ? Bora corba nije...
Za Slobu ne znam da ga je podrzavao za razliku od Bore.
Dobijao jeBalasevic
pozive za ratista a za ove druge "patriote "
iz beograda ..cisto sumnjam.
I cuj misli na pare. Nema ih , pa mu je potrebno da se nekom udvara.
kazem , ono je zezanje i sprdnja na nas ovako male a toliko slicne ...u nastavku recenice kaze da se sa neke zvezde i ne vidimo..i te granice....Ali tesko je to razumeti kod ovih
ostrascenih a ne znaju ni himnu napamet a krsteni su pre par godina jer je to u trendu.
I to je kod ovih srbijanaca najveci problem da ima srba koji se ne loze na trubu i sajkacu.
Kojima je to strano i daleko.
Pa je obelezje truba , sajkaca i sljivovica..
Mislim da....to je vojvodjanima stalo kao do lanjskog snega.
I to je jos jedan razlog nezadovoljstva.
Nametanje samo onog sto je juzno od Save i Dunava a ovamo smo jedna drzava.
Ako jesmo onda postuj i druge obicaje , nosnju i plus nemoj otimati ono sto nije tvoje
i sto nisi zaradio.
I posle se cude sto su svi otisli.
i nisu se opametili i zapitali..mozda ima i mojoe krivice.
Sto kaze Djole....jedni za drugim svi otisli a sada i jedni od drugih...
ma ne mogu da verujem , ja sam zbog manjeg kategorisanja pio c1 a ovaj ovde vređa ceo jedan narod i nije popio ban a prijavljen je pre 5 satiNeki su ;ljudi jednostavno , na pogresnoj strani , kakvi god da su .
Cim ovoga vole hrvati , decoubice , mora da je nakaradni smrad .
I to je kod ovih srbijanaca najveci problem da ima srba koji se ne loze na trubu i sajkacu.
Kojima je to strano i daleko.
Pa je obelezje truba , sajkaca i sljivovica..
Mislim da....to je vojvodjanima stalo kao do lanjskog snega.
I to je jos jedan razlog nezadovoljstva.
Nametanje samo onog sto je juzno od Save i Dunava a ovamo smo jedna drzava.
pa ti znas i da se smejes ?hahahahahhh
šta lupaš bre? totalno si se pogubio
ko TEBI na bilo koji način nameće šajkaču? jesi video uopšte čoveka sa šajkačom u tvom selu? nisi, jelda? ali si ga video na televiziji pa si se pogružio zbog tog nasilja nad tvojim delikatnim vojvođijanijanskim bićem? jel tako, a?
i trube ti nameću. na uvce ti sviraju. trubači. u šajkačama.
pa šta ćeš, jadniče? kako ćeš protiv toga? jesi izvestio hansa van den bruka?
pa ti znas i da se smejes ?
Ovde kod mene nema sela vec Usorenih sela a to je ipak razlika priznaces .
I nisam je video na svu srecu ali je vidjam na teveu svaki dan
Мислиш Ђуре Даничића? Мислиш.
Купи граматику српског језика и обради лекцију промена именица и придева и то је то.
Не шетај се и не цитирај некакве глупости са некаквих форума и још присвајаш да је то тачно. Нема везе што си ти Хрват, српска граматика је мало старија од те чињенице и није се мењала.
НЕ постоји правило да је дозвољен варијетет "сретан" у српској граматици.
Кад буде промењено правило, ти ћеш моћи да кажеш "исправна су оба".
до тада![]()
![]()

hahahahahhh
šta lupaš bre? totalno si se pogubio
ko TEBI na bilo koji način nameće šajkaču? jesi video uopšte čoveka sa šajkačom u tvom selu? nisi, jelda? ali si ga video na televiziji pa si se pogružio zbog tog nasilja nad tvojim delikatnim vojvođijanijanskim bićem? jel tako, a?
i trube ti nameću. na uvce ti sviraju. trubači. u šajkačama.
pa šta ćeš, jadniče? kako ćeš protiv toga? jesi izvestio hansa van den bruka?
Пази, на свако твоје повезивање мене и мог краја са Хрватима, ја тебе на 10 бољи начин могу да повежем са Ромима или Турцима... па крени, слободно...
Ствар број 1. Да ли је "сретан" или "срећан", не тиче се српске граматике, него лексике и правописа. То није исто. Граматика се бави и творбом речи, а овде се ради о корену који гласи "срет", а то што ти ниси у свом селу чуо за то, мислим извини. Граматичко објашњење си већ добио.
Ствар број 2. Те "глупости са некаквих форума" ти пишу студенти и професори српског језика и нису "некакви форуми", него један озбиљан лингвистички форум на којем људи не долазе као ти овде, да би сpали о дневној политици, већ воде озбиљне разговоре. Веровао или не, и на овом форуму их има неколико. Зађи на пдф. Књижевност па пробај овакву неписмену и завичајну глупост да извалиш.
Ствар број 3. Цитирао сам ти званичан превод Библије у СПЦ, св. владику Николаја и неколико великих српских писаца (Караџић, Кочић, Матавуљ, Нушић) који користе реч СРЕТАН, а њу можеш срести и код Његоша, Селимовића, Андрића, Црњанског и код мноштва модерних и мање познатих српских писаца чија су дела објављена на Растку. Те књиге пролазе лектуру, ваљда то знаш.
Ствар број 4. Обећани цитати.
Важећи ПРАВОПИС СРПСКОГ ЈЕЗИКА:
Речник Матице српске:
Тако да, РАЗВИГОРЕ, немој више да сeреш и да овде људима продајеш мyда за бубреге и шириш дезинформације, и јоше се нешто ту куробецаш као петлић када те неко исправи. А за оно "Хрват" што ти се отело, пази да ти се више не понови, да ти не би "Хрват" дао мало преко пи*ке те твоје безобразне, јеси ли чуо?
Добио си овде логично објашњење и цитате људи који се у српски језик разумеју боље него што ћеш ти икада (јер познајеш само свој завичајни говор), па ти то није било доста. Ево ти сад цитати и из Правописа и из Речника, па гурни овамо нос да ти их натрљам на њега, можда боље видиш...
Ја немам шта да се траумирам шајкачом. То је обележје једног од регионалних српских идентитета и ја га као такво ценим и поштујем. Да укључиш мозак, могао би то да закључиш из онога што сам написао.
nisi napisao ništa jer nemaš kapaciteta da napišeš ništa smisleno
gomila prdeža sa tvoje strane, kao i uvek