Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
 - 86.205

Да, теби под нос.
dobro je što priznaješ.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да, теби под нос.
Можеш да говориш шта хоћеш и можеш да се позиваш на турски, ромски или бугарски језик или говор Турака, Рома или Бугара, али не можеш на српски језик и говор Срба.
Био сам данас и по Граматику, и по Правопис и по Речник, не бој се. У Граматици српског језика нема ништа о томе, али си граматичко објашњење добио: творбени корен речи срећа и сретан је "срет", а речи срећан "срећа". Правопис српског језика и Речник Матице српске сам ти скенирао и донео... ево ти, изволи и гледај... реприза:
Легитимне речи српског језика. Дублет за који ти тврдиш да не постоји, а српски правопис, српска лексика и српски писци говоре да постоји.
А можда и ово помогне:
http://lmgtfy.com/?q=срећан+или+сретан
Домет сам показао оним што сам написао.
. Овако, када налетиш на некога са киме би и могао коју интелигентну да размениш,
Ovog skota treba poslati tamo gde mu je maternji jezik!Fuj...- To što nekad kažem sedam hiljada, alijas sedam tisuća, ili kada kažem da je moj maternji jezik hrvatski, samo što ga govorim u iskvarenoj varijanti koja se zove srpski jezik, ne znači da se nekome dodvoravam! Kada Džo Koker dođe u Beograd i kaže na srpskom: „Dobro veče", onda nam je puno srce. U Hrvatskoj nema potrebe da se „ucurujem" publici, jer ja tamo jako dobro stojim - samouveren je Balašević.
http://www.novinepress.co.rs/sr/vesti/dzet_set_svet/story/132484/Bala%C5%A1evi%C4%87%3A+Ne+udvaram+se+hrvatskoj+publici.html
Вреди ли ово коментарисати?

znam, konkretno tebi
.

drastična
primi moje iskreno saučešće.
Не, морате се по правилима упуштати у етимологију речи, а не измишљати корене који не постоје,. јер корен именице у овом случају не трпи никакву промену.
Иди више, купи граматику.
Језик увуците.
 О Граматици српског језика ти и говорим... Хоћеш ли и када је купим уместо позајмим од пријатеља као сад, понављати "купи па купи"? Разумеш ли да нема?
 А како би било да ти купиш граматику и мало погледаш поглавље "Творба речи" и "Лексикологија"? 
Има ту друга ствар, тебе буни што се у Војводини нешто аутентично војвођанско не представља као српско, него кажу "војвођанско"..
То када би умео да објасниш, а да не вуче комплексе које обично имају равничарски мозгићи, попут тебе, можда би дао поенту приче о томе: шта тебе у ствари мучи?
haha a taj neko si ti?
Рецимо да сам ја неко ко барем кад остави пост, остави у њему неки суд, неку смислену целину...
živiš u žešćim zabludama ako ti se pričinjava da si ozbiljan sagovornik za mene
baš simpatično"vidi mene, ja sam pametan, i ti si pametan, ja nisam kao neki tamo, što nećeš da se družimo" hahahah
hahhahahaahhhhahaha

Ne brate, EXIT ne postoji, postoje samo Đole i Guča.
Pitaj njegove fanove.
	Ih, Pobedonoscev mora uvek da odnese pobedu, "javnu". Makar i pirovu.![]()
A on je nesto kao Seselj na 2 programu RTS u kasne sate. Niko ga ne gleda. )