Minotuaur:
Kraljica je htjela da napravi sibiozu Boga i covjeka, i ponudila se nekom Bogu, napravljeno joj je dijete
medjutim, ono se ne rodi 9tog mjeseca ka sva djeca, nego nastavi stomak idalje da joj raste
toliko da je to postalo bolno za nju,
i nastavilo se toliko dugo preko 9 mjeseci da joj raste bol jer utroba ne moze da podnese toliko veliku bebu da je ona odlucila da pocini samoubitstvo, a mozda i da se izvuce,
tako sto je uzela noz i izbola sebe tamo dje je dijete bas onako zestoko i vise puta
ne prezivje ona, a dijete ostade da rano i prije vremena izvadjeno iz utrobe zivi, samo na racun toga sto, iako nije bilo dovoljno razvijeno da sisa, nekim sistemom fizioloskim hranilo krvlju izbodene mu majke...
kasnije postade sposobno da se samo nekako hrani
i odraste nesto sa rogovima, polu-bog, kome izgradise lavirint
i, posto su mislili da je to dijete previse patilo, i da su dobri, ti koji su ga stavili u lavirint napravili su vojsku po cijeloj grckoj zastupljenu koja bi spalila citav grad i pobila sve u gradu ako iz njega ne dovedu na svakih ne znam koliko dana, posto je previse patilo (hranilo se krvlju, jedva disalo) da mu sad pruze zadovoljstva, po 9 djevica, da ih iz.**** i pojede...
Zna li ko koje je tumacenje mita, i koliko je u pitanju mit, posto se u djelima ozbiljnih ljudi iz grcke pominje da je Minotaur i njegov Lavirint zaista postojao
i da li postoji sansa da su na pusenju opijuma (postoje dokazi da su grci to radili) oni stvarno mogli, posto on ubrzava inteligenciju, izmisliti neki kalem/hibrid/simbiozu/oplodnju da se rodi covjek bik, covjek konj, itd.? Poznato da je bi volio da u opijumu postoji noskapin [noscapine], koji se u pocetku zvao narkotin [narcotine], i za koji na internetu postoje tvrdnje i da je psihoaktivan, gdje se kaze da izaziva halucinacije, a i tvrdnje da nema aktivnost. Noskapin se nalazi u ulicnom heroinu, posto se on pravi od Maka (u kome je opijum), a ne preciscava se dovoljno od noskapina, i danas se pokusava da se nadje njegova primjena u lijecenju raka, jer je poznato da ubija mutirane celije. Ali pozato je i da izaziva deformaciju tkiva, i najvjerovatnije je on odgovoran sto svi korisnici heroina ili opijuma imaju skoro isto nesto na licu, ne isto lice, ali nesto sto je isto... Medjutim, noskapin bi mogao mozda ne izazivati halucinacije, nego fenomene o kojima govori teozofija (natrpirodno, telepatija, i nesto o cemu govri pjesma "mazo" od Lune, koja je ustvari (sto je ocigledno i po stajlingu na spotu) pjesma o heroinu ili opijumu ili drugom agonisti mu-opioid receptora: "zbog tvog oka, (kad je to) bez svedoka, u sred leta (misli se na let) zvezde padaju, sirim ruke: nebo molim, daj mi snagu da ga ja prebolim" - fenomen da se ostvaruje telekineza onda kada niko ne vidi da je izvodis, sto mi se desavalo samo kada primijenim heroin na IV nacin, i to doze koje su skoro LD-50 (LD-50 je "smrtonosno u 50% slucajeva). Da li je moguce da su oni tada, kombinacijom obicnog maka opijumskog koji ne sadrzi stvar 7 puta jacu od morfijuma (a time i heroina), a to je opripavin, i maka koji sadrzi oripavin, sa sve noskapinom, dostizali stanja u kojima su moguce teozofske pojave, i pravili takva bica kakva se pominju u mitovima, ako dodamo da su na raspolaganju imali biljke koje djeluju (vjerovatno zbog jednocelijskih organizama u njima koje ubijau bakterije a ne same) kao antibiotici, sto omogucava hirurske prepravke i estetsku hirurgiju, opijum koji izaziva anagleziju (nemanje bolova) sto omogucava da se pacijent operise, i miorelaksanse koji omogucuju hirurgiju tako sto izazivaju da se misici pacijenta ne grce pri rezovima pa se ne otkine vise tkiva nego sto treba ili tkivo koje ne treba, i da su imali RADIOAKTIVNE biljke, dakle, mogli da rade hirurgiju, i mogli da noskapin koji mijenja (priznaju svi naucnici) oblik tijela onoga ko ga unosi u sebe da daju, recimo, robovima ili zivotinjama, u ogromnim kolicinama, pa ih nekako preoblikuju, i da iskoriste to sto pusenje opijuma (slikano na grckim cupovima) ubrzava intelekt (to se zaista moze provjeriti) i do 40 puta ja mislim po slobodnoj procjeni, pa stvore mitoloska cudovista?