S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.625
Pre 30. ništa ozbiljno?! Ne znam baš koliko je to dobra taktika. Ženama naglo opada popularnost kad navrše 30tu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, ja sam video mnogo hot 30-togodišnjakinja.Pre 30. ništa ozbiljno?! Ne znam baš koliko je to dobra taktika. Ženama naglo opada popularnost kad navrše 30tu.
mislio je da se ne vezujete, da imas dete od 12 godina a ti 30, ne mozes da ozenis dete - to je bajdenova poenta, a ti samo pravis odstupnicu ovom sizifu da se ne izjasni na pitanje:Pre 30. ništa ozbiljno?! Ne znam baš koliko je to dobra taktika. Ženama naglo opada popularnost kad navrše 30tu.
hvalio se da je bio sa devojcicom od 12 kada je on imao 30, sto znaci da se uklapa u ovaj njegov savet, moze pedofilija, ali ne i brak, koji je i ilegalan sa decom
Biden's 'she was 12, I was 30' remark leaves internet bemused
jel si i ti pedofil, pa ga zato uvazavas?
nadam se da imas cerku do trinest godina,da joj pustis taj edukativni videoNije joj dao los savet. Nek se prasi mala do 30e. A posle neka nade nekog dobricu koji ce da radi, tetoso i odrzava je. Hehe
Ako Rusi imaju jednu dobru osobinu, to je činjenica da Ruskinje daju na prvom dejtu.Hahaha...
Ruskinje su jedne od najslobodnijih devojaka i zena kada je seksualnost u pitanju.
znaci tamo se zarazio ?Samo pokušavam da shvatim o kakvoj nekrofiliji priča Tixoglu u uvodu.
Pogledajte prilog 1239307
Ovo smo zaboravili, Bajden je hrišćanski fundamentalista, pohađao je strogu katoličku školu koja insistira na čednosti
Non stop se hvališ kako si veliki stručnjak a rečnik ti je kao u konjušara.opet ti se mesa leva strana mozga sa desnom
ukazujes na dve potpuno suprotne stvari koje i nemaju veze sa vezom
i tako , u pravu si da je marsijaner spoznao sta je i sta je
i kao strucno lice iz oblasti mentalne higijene
kazem da bi ti itekako i trebao da se prisaberes , inace
cini mi se da ces nekom stat na kkkkurac i da ces dobiti po piiickkici.
za razliku od tebeNon stop se hvališ kako si veliki stručnjak a rečnik ti je kao u konjušara.
Šalim se, konjušari su klasa za tebe.
Čovek se sjajno oseća kada mu se suprotstavi balvan koji ima pijačarski rečnik. Onda mu nije teško da blista.za razliku od tebe
mi , strucni ljudi smo i u prilici da primenimo metode rada sa takvim kao sto si i ti.
recnik i je primerenom , sugavima i konjusarima.
i kako se sada osecas kada ti i je direktnom metodom i data ,
sta si ...?
Ne znam, ja sam video mnogo hot 30-togodišnjakinja.
Dozvoli, ali znam malo više o tome, i o dvema lezbejkama koje su sve to plasirale, i zašto se sve to desilo, i šta se stvarno desilo, i šta je bio epilog, a lično poznajem i sve "učesnike" u navodnom "incidentu".Nije vama u Petnici strano ni seksualno uznemiravanje učenica.
Beše nešto u novinama...
And then she added in a media interview that Democrats are ushering in the “normalization of pedophilia.”nadam se da imas cerku do trinest godina,da joj pustis taj edukativni video
Dozvoli, ali znam malo više o tome, i o dvema lezbejkama koje su sve to plasirale, i zašto se sve to desilo, i šta se stvarno desilo, i šta je bio epilog, a lično poznajem i sve "učesnike" u navodnom "incidentu".
Zaključak: ne veruj svemu što pročitaš u novinama. (što i nije neka mudrost, ako se slažeš)
Ako dve besne feministkinje i lezbejke predstavljaju taj dim, onda ajde.Mudra izreka kaže: Gde ima dima ima i vatre.
kazem ja da ti imas zelje da te neko dobro pojeeebeČovek se sjajno oseća kada mu se suprotstavi balvan koji ima pijačarski rečnik. Onda mu nije teško da blista.
ma joook , on ti nije tkavdaj neka pita neko ovog sisifa jel podrzava pedofiliju da se izjasni, posto mene ignorise
Tako jeDozvoli, ali znam malo više o tome, i o dvema lezbejkama koje su sve to plasirale, i zašto se sve to desilo, i šta se stvarno desilo, i šta je bio epilog, a lično poznajem i sve "učesnike" u navodnom "incidentu".
Zaključak: ne veruj svemu što pročitaš u novinama. (što i nije neka mudrost, ako se slažeš)
Količina tvoje prikrivene homoseksualnosti izbija na sve strane u ovom postu.kazem ja da ti imas zelje da te neko dobro pojeeebe
i da ga dobijes , velicinu balvana
i , veoma i je tesko dokuciti , ko bi to i bio coejek, jer kako i na koji nacin i pises , moglo bi se i pomisliti da si neka , koja i visi kod nekoga mosta.
i da , popusi jednu Cigar...bit ce ti lakse
Opsednut si mojim vršnjakom. Prestani već jednom, nismo svi pedеri. (čast pederima, ali ti im nisi baš najveća reklama)Tako je
znaci , bio si prisutan i jos masturbirao
Bajden uhvatio devojčicu za rame, mirisao joj kosu, pa rekao: "Nemoj pre tridesete"
Predsednik SAD-a, Džo Bajden je izgleda više poznat po ispadnima nego po novim akcijama i pregovorima koje je pokrenuo. Sada je opet u centru skandala i to opet sa devojčicama.
IZVOR: B92 NEDELJA, 16.10.2022. | 09:35
Naime, Bajden je posetio koledž kako bi se sastao sa starim licima i pohvalio napore njegove administracije da smanji inflaciju i troškove. Kako se poseta završavala, on je ustao da pozira sa nekima od onih koji su se okupili da čuju njegove primedbe.
Osim što je objasnio kako bi mogao da obuzda inflaciju i smanji cenu lekova na recept, Bajden je dao i savete za sastanke.
Nakon toga na koledžu Irvin Veli u Kaliforniji, u svoj toj gomili koja je hrlila da se uslika sa njim, našla se i jedna devojčica, koju je predsesnik SAD-a uhvatio za rame govoreći joj "nema ozbiljnih momaka dok ne napuniš 30 godina".
"Sad, vrlo važna stvar koju sam rekao kćerima i unukama – bez ozbiljnih momaka do 30. godine",rekao je Bajden zbunjenoj tinejdžerki.
Bajden je ustao da se fotografiše sa devojkom. Dok je to činio, deluje kao da omirisao njenu kosu pre nego što joj je dao savet o seksualnim odnosima.
Čini se da je devojci zaista neprijatno i nervozno se smeje dok se okreće da pogleda predsednika SAD, koji nastavlja da spušta ruke na njeno rame.
"Imaću to na umu", odgovorila je devojka uz osmeh.
Jezivi trenutak snimio je reporter Kejlen D’Almeida koji ga je potom objavio na Tviteru. On je primetio da je agent tajne službe pokušao da ga spreči da snima dok se desio nezgodan susret.
Novi Bajdenov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.
https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&dd=16&nav_id=2228666
To su te "demokratske vrednosti" zapadnih drustava.
Pedofilija, zoofilija, nekrofilija
To su "vrednosti" koje podrzavaju @Cosmopolite @De Sisti @MOST6 @Frtajler @Sizif @Truman
Jer NIKADA od njih nismo procitali jednu rec osude , za ovo Bajdenovo , ko zna koje po nizu pedofilsko ponasanje....
I to sve sa upaljenim kamerama. Ko zna sta ova matora satanizovana pedofilcina radi devojcicama kad se kamere ugase?
bajden devojcicu od 12 naziva zenom, a ona nije ni tinejdzer [13+] kada on ima vec 30 godinaDa da da da da.
To su te zapadne vrednosti.
To se ceni.
To se traži.
Tucanje 13togodišnjih devojčica.
Divno.
Putine.Pritisni dugme.
Z
a da sam i Gay , u smislu , znacenja ranijih godina , pa ajde da te razumemKoličina tvoje prikrivene homoseksualnosti izbija na sve strane u ovom postu.
Ne razumem zašto kriješ? Nije strašno biti gej, naročito u Kanadi. Možda nađeš nekog sličnog da delite seksualne fantazije, idi na Grinder a mene ipak zaobiđi.
prvo , govoris u svoje ime i stavljas da si peeder nad peederimaOpsednut si mojim vršnjakom. Prestani već jednom, nismo svi pedеri. (čast pederima, ali ti im nisi baš najveća reklama)
Slabo ja poznajem tu vašu gej terminologiju.i kada ga dobijes,