Bajden uhvatio devojčicu za rame, mirisao joj kosu, pa rekao: "Nemoj pre tridesete"

Vi imate istoriju lupanja gluposti.

Recimo, prethodnih 30 godina naglašavate da je uranijum Osiromašen, iako osiromašenje od radijacije uopšte ne doprinosi vašim tvrdnjama protiv belog čoveka
Sa kretenima ne vredi pričati, nego aj do parkića pa nekoj devojčici od 12 godina reci " bez ozbiljnih likova do tridesete", pa javi koliko je bilo šavova.

Vi imate istoriju lupanja gluposti.

Recimo, prethodnih 30 godina naglašavate da je uranijum Osiromašen, iako osiromašenje od radijacije uopšte ne doprinosi vašim tvrdnjama protiv belog čoveka
Лепо је блокирате као што ћу ја да урадим и онда кад сви то урадите расправљаће сама са собом

Sa kretenima ne vredi pričati, nego aj do parkića pa nekoj devojčici od 12 godina reci " bez ozbiljnih likova do tridesete", pa javi koliko je bilo šavova.
Možda mogu tebe da snimim kako se ponašaš, a onda da napišem na mediju TANJUG da si miriskao tipove u kosu

Da li sad razumeš moć medija i kako su od vas rusofila napravili zombeta

Trebalo bi da se oglasi neko društvo za zaštitu dece od pedofila, ako ima nečeg takvog u Americi
Mislim da je on toliko izgubljen da više ne zna ni ko je, ni s kim priča. Možda je u svojoj glavi dečak ili tinejdžer. Moja pokojna baka je u njegovim godinama pričala sa svojom pokojnom majkom i ponašala se kao dete. Razgovarala sam s njom kao sa detetom koje ide u zabavište. Ništa više nije shvatala. Ne stare svi ljudi isto... Neki su dugo prisebni i vitalni, a neki baš propadnu. Bajden bi trebalo da se povuče sa položaja "zbog zdravstvenih razloga".

Mislim da je on toliko izgubljen da više ne zna ni ko je, ni s kim priča. Možda je u svojoj glavi dečak ili tinejdžer. Moja pokojna baka je u njegovim godinama pričala sa svojom pokojnom majkom i ponašala se kao dete. Razgovarala sam s njom kao sa detetom koje ide u zabavište. Ništa više nije shvatala. Ne stare svi ljudi isto... Neki su dugo prisebni i vitalni, a neki baš propadnu. Bajden bi trebalo da se povuče sa položaja "zbog zdravstvenih razloga".
Biti predsednik najmoćnije države sveta sobom nosi i neobavezno ćaskanje s narodom

To što ste vi Rusi dementni, uskoro neće biti problem pošto nestaje Rusjia

Slažem se da bi trebalo da se povuče, ali ovaj oduvek miriše i pipka decu.

Samo u vašoj ruskoj lobanji je 31 godina maloletnica

31 ?!

2C725EBC-EFA5-419A-8C31-E7A72AF4FC3A.gif.dae26d005ae15d465eec969ab480e244.gif

Bajden uhvatio devojčicu za rame, mirisao joj kosu, pa rekao: "Nemoj pre tridesete"​

Predsednik SAD-a, Džo Bajden je izgleda više poznat po ispadnima nego po novim akcijama i pregovorima koje je pokrenuo. Sada je opet u centru skandala i to opet sa devojčicama.
IZVOR: B92 NEDELJA, 16.10.2022. | 09:35

Naime, Bajden je posetio koledž kako bi se sastao sa starim licima i pohvalio napore njegove administracije da smanji inflaciju i troškove. Kako se poseta završavala, on je ustao da pozira sa nekima od onih koji su se okupili da čuju njegove primedbe.

Osim što je objasnio kako bi mogao da obuzda inflaciju i smanji cenu lekova na recept, Bajden je dao i savete za sastanke.

Nakon toga na koledžu Irvin Veli u Kaliforniji, u svoj toj gomili koja je hrlila da se uslika sa njim, našla se i jedna devojčica, koju je predsesnik SAD-a uhvatio za rame govoreći joj "nema ozbiljnih momaka dok ne napuniš 30 godina".

"Sad, vrlo važna stvar koju sam rekao kćerima i unukama – bez ozbiljnih momaka do 30. godine",rekao je Bajden zbunjenoj tinejdžerki.

Bajden je ustao da se fotografiše sa devojkom. Dok je to činio, deluje kao da omirisao njenu kosu pre nego što joj je dao savet o seksualnim odnosima.

Čini se da je devojci zaista neprijatno i nervozno se smeje dok se okreće da pogleda predsednika SAD, koji nastavlja da spušta ruke na njeno rame.

"Imaću to na umu", odgovorila je devojka uz osmeh.

Jezivi trenutak snimio je reporter Kejlen D’Almeida koji ga je potom objavio na Tviteru. On je primetio da je agent tajne službe pokušao da ga spreči da snima dok se desio nezgodan susret.

Novi Bajdenov potez izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama.

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=10&dd=16&nav_id=2228666

To su te "demokratske vrednosti" zapadnih drustava.

Pedofilija, zoofilija, nekrofilija

To su "vrednosti" koje podrzavaju @Cosmopolite @De Sisti @MOST6 @Frtajler @Sizif @Truman

Jer NIKADA od njih nismo procitali jednu rec osude , za ovo Bajdenovo , ko zna koje po nizu pedofilsko ponasanje....

I to sve sa upaljenim kamerama. Ko zna sta ova matora satanizovana pedofilcina radi devojcicama kad se kamere ugase?
Šta da je Bajden los pedos? To zna čitav svet.
Ja da sam roditelj od te devojčice patosirao bih ga i neka idem posle na par meseci u zatvor ne bi mi bilo žao.
Ali roditelji od tih deovojčica su u fazonu neka ih njuška i neka ih pipka dete će posle da mi napreduje u karijeri i ja sa njim.
Ne bih bio iznenađen da ti roditelji namerno podvode svoju decu Bajdenu kako bi napredovali u svojim političkim karijerama.

Samo pokušavam da shvatim o kakvoj nekrofiliji priča Tixoglu u uvodu.

Pogledajte prilog 1239307

Ovo smo zaboravili, Bajden je hrišćanski fundamentalista, pohađao je strogu katoličku školu koja insistira na čednosti
Jel beše tamo katolički fundamentalisti objašnjavaju dečacima šta je gender i da nije greh ako te siluje nastavnik?

Samo pokušavam da shvatim o kakvoj nekrofiliji priča Tixoglu u uvodu.

Pogledajte prilog 1239307

Ovo smo zaboravili, Bajden je hrišćanski fundamentalista, pohađao je strogu katoličku školu koja insistira na čednosti

Crkva mu je zabranila da se ispovedi,
da ne bi Sotona progovorio iz njega.

...i sve razotkrio.

Back