Bajden uhvatio devojčicu za rame, mirisao joj kosu, pa rekao: "Nemoj pre tridesete"

To je on "čovek mator s motokultivator" pa misli da je 30 balavica
bajden je rekao da je on imao 30, a ona samo 12
ali vi se svi pravite blesavi, kada se on na tu svoju nadovezuje, kao [samo seks] nista izbiljno pre 30
pa nije legalno ozeniti 12 godina devojcicu, ili jeste kod vas?

Poslednja izmena od moderatora:
Pa pročitaj ceo tekst majku mu.
ciji tekst, pa on je to javno govorio, sta ima da citam, dovoljno je da pogledam video? izgleda da je tvoj iq problematican

koji je kontekst, sta je smesno ljudima?

'What was the context?' asks netizen​

One user commented, "And they thought his comment was hilarious.. that’s the creepy part." Another wrote, "Disgusting." A third user commented, "And they cheer." "What was the context?" a netizen asked. Check out some more reactions here:
https://www.republicworld.com/world...bemused-what-was-the-context-articleshow.html

on uopšte nije pričao o seksu. Je li moguće da imaš toliki IQ
o tome se i radi, o nedostajucem kontekstu, naravno da nije pricao da je imao seks sa 12 godisnjakinjom, ali zasto se auditorijum smejao objasni mi
objasni mi o cemu je onda pricao, ako nedostaje kontekst, sta je smesno ako nema konteksta, pa da se i ja smejem?
nacin na koji je slozio recenicu she was... and i was, je parafraza americke pop kulture [mogu da budu npr. the doors], samo nikad nije bilo srozavanja do 12 godina - zato se publika smeje, ne radi se o mom IQ, vec tvojoj neupucenosti

ali hajde daj mi ti nedostajuci kontekst, pametni.

Fact check: Joe Biden quote about his age was ... - USA Today

https://www.usatoday.com › factcheck › 2022/10/10 › f...

Claim: Post implies Joe Biden said, 'She was 12, I was 30,' in reference to wife
Claimed by: Social media
Fact check by USA Today: Missing Context

p.s. ja cak i ne mislim da je on #pedohitler - pedeofil i hitler, ali glumi da jeste da bi pridobio pedofile i naciste [secamo se scenografije i njegovog a la hitler mahnitanja kada je drzao govor protiv nas trampovaca] na svoju stranu, kako bi pedofilija i nacizam postale nasa ''nova stvarnost''

Poslednja izmena:
Ovo je samo ruska propaganda, a predsednik Bajden je spasao svet rusko-kineskog virusa

Em vakcina protiv kovida, em vakcina protiv russoguzzije
Ali nisu uspeli da nađu vakcinu protiv pedofilije i alchajmera.
Tako da nisu u stanju da spasu sopstvenog predsednika, hebeš takve genijalce.
Da li iko može da zamisli da bi jednu matoru babetinu, Bajdenovog vršnjaka, kao npr. tebe, izabrali za predsednika Srbije?
Ne može?
E vidiš, u americi može...

o cemu je pricao ako nije o keksu
o tome se i radi, namerno je nedorecen praveci aluzije: she was, ... and i was, a publika se smeje, STRASNO!
One user commented, "And they thought his comment was hilarious.. that’s the creepy part." Another wrote, "Disgusting." A third user commented, "And they cheer." "What was the context?" a netizen asked. Check out some more reactions here:
Pokusaj da se dovede u vezu sa njegovom zenom da ju je eventualno od ranije poznavao je nemoguc, zbog neslaganja godina.
Da se radi o nekoj sada zeni iz publike, je vrlo moguce, ali je problem aluzija SHE WAS,... I WAS, jer nikada pre njega u popularnoj kulturi, mislim prevashodno na soul, blues, rock muziku se nije navodila devojka mladja od sweet 16 - Bajden je probio i ovu barijeru, zato se publika smejala, jasno joj je bilo da se radi o "mladoj piletini", najbolje uvoznoj, zato su nam granice i porozne, nemamo nikakvu evidenciju o hiljade dece koja udju u usa. Bajden probija ideju pedofilije na najlukaviji nacin, zato mazi devojcice, mirise ih.
“no serious guys till your 30” - to znaci da se ne udaje, a ne da nema seks pre 30; u naslovu nije dobro prevedeno: nemoj-pre-tridesete - sta?
Bajden je glumio i Hitlera na onom govoru... tada smo mu zalepili hashtag pedohitler, ali je net cenzor ubrzo pocistio vecinu etiketa.

Poslednja izmena:
Podržavamo sve što lider slobodnog sveta kaže

Ako je njegov savet: "Odložite ljubav za posle studija," to je nama očenaš
ako on bude rekao da je normalna stvar, TRPANJE U CMAR, i to ces kao dokazana ISILOVKA i cestita MUSLIMANKA DA PRIHVATIS?

hocu rec, kuran se sa kundacenjem u supak bas ne slaze?

ili ce i tad biti bitno sta kaze LIDER SLOBODNOG SVETA? zrtvovaces se?

Back