- Poruka
- 18.989
To je on "čovek mator s motokultivator" pa misli da je 30 balavicaPre 30. ništa ozbiljno?! Ne znam baš koliko je to dobra taktika. Ženama naglo opada popularnost kad navrše 30tu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je on "čovek mator s motokultivator" pa misli da je 30 balavicaPre 30. ništa ozbiljno?! Ne znam baš koliko je to dobra taktika. Ženama naglo opada popularnost kad navrše 30tu.
Čekaj, zar motokultivator ne voze samo rusobuljašini?To je on "čovek mator s motokultivator" pa misli da je 30 balavica
Šalim se to je sintagma s kasete Ljube Moljca iz mog vremenaČekaj, zar motokultivator ne voze samo rusobuljašini?
bajden je rekao da je on imao 30, a ona samo 12To je on "čovek mator s motokultivator" pa misli da je 30 balavica
Ne, on je rekao da treba gajiti kulturu apstinencijepedobajden je rekao da je on imao 30, a ona samo 12
ali vi se svi pravite blesavi, kada se on na tu svoju nadovezuje, kao [samo seks] nista izbiljno pre 30
on uopšte nije pričao o seksu. Je li moguće da imaš toliki IQpedobajden je rekao da je on imao 30, a ona samo 12
ali vi se svi pravite blesavi, kada se on na tu svoju nadovezuje, kao [samo seks] nista izbiljno pre 30
pa nije legalno ozeniti 12 godina devojcicu, ili jeste kod vas?
kaem ja bradonje, bivse musterje odu u dzenet, a ti se preobracas u hriscanku, ucis ruski itdNe, on je rekao da treba gajiti kulturu apstinencije
U ime Hrista Spasitelja, onoga ko vodi predsednika
a o cemu je pricao? sta je on sa njom radio, ona 12 a on 30?on uopšte nije pričao o seksu. Je li moguće da imaš toliki IQ
Pa pročitaj ceo tekst majku mu.a o cemu je pricao? sta je on sa njom radio, ona 12 a on 30?
ciji tekst, pa on je to javno govorio, sta ima da citam, dovoljno je da pogledam video? izgleda da je tvoj iq problematicanPa pročitaj ceo tekst majku mu.
o tome se i radi, o nedostajucem kontekstu, naravno da nije pricao da je imao seks sa 12 godisnjakinjom, ali zasto se auditorijum smejao objasni mion uopšte nije pričao o seksu. Je li moguće da imaš toliki IQ
Pa lupaš ko dupe po samarusta ima da citam
o cemu je pricao ako nije o keksuon uopšte nije pričao o seksu. Je li moguće da imaš toliki IQ
Ali nisu uspeli da nađu vakcinu protiv pedofilije i alchajmera.Ovo je samo ruska propaganda, a predsednik Bajden je spasao svet rusko-kineskog virusa
Em vakcina protiv kovida, em vakcina protiv russoguzzije
o tome se i radi, namerno je nedorecen praveci aluzije: she was, ... and i was, a publika se smeje, STRASNO!o cemu je pricao ako nije o keksu
Pokusaj da se dovede u vezu sa njegovom zenom da ju je eventualno od ranije poznavao je nemoguc, zbog neslaganja godina.One user commented, "And they thought his comment was hilarious.. that’s the creepy part." Another wrote, "Disgusting." A third user commented, "And they cheer." "What was the context?" a netizen asked. Check out some more reactions here:
za njega drkotinu osusenu, jesteSamo u vašoj ruskoj lobanji je 31 godina maloletnica
ako on bude rekao da je normalna stvar, TRPANJE U CMAR, i to ces kao dokazana ISILOVKA i cestita MUSLIMANKA DA PRIHVATIS?Podržavamo sve što lider slobodnog sveta kaže
Ako je njegov savet: "Odložite ljubav za posle studija," to je nama očenaš
Kod vas u Srbiji je legalni uzrast 14 a u Americi 18za njega drkotinu osusenu, jeste
pedofil
i sta cemo ako lider slobodnog sveta kaze da je sirenje analnog otvora NORMALNA STVAR?Kod vas u Srbiji je legalni uzrast 14 a u Americi 18
Tako da jedini zoofil ovde je Čipuljićka Ispičutura
Pa ja sam Shari'ah sudija, ne mogu da stavim bibliju u počasnu pozicijui sta cemo ako lider slobofnog sveta kaze da je sirenje analnog otvora NORMALNA STVAR?
zanemarices stroga uputstva islamista da guranje u zadnju rupu nije po pravilu sluzbe?
dakle utom slucaju ZANEMARICES sta brboce ovaj matori bolesnik?Pa ja sam Shari'ah sudija, ne mogu da stavim bibliju u počasnu poziciju
Ne znam, stavljaš me na slatke muke.dakle utom slucaju ZANEMARICES sta brboce ovaj matori bolesnik?
kao BIN LADEN?Ne znam, stavljaš me na slatke muke.
Da se nađemo na zajedničkoj izjavi da će Bashar da završi kao Al-Kadafi