- Poruka
- 18.989
Ne znam ko ti je taj.kao BIN LADEN?
i tu likvidaciju zdusno podrzavas?
Ja znam samo da Belgorod uskoro neće imati električne energije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam ko ti je taj.kao BIN LADEN?
Ne znam ko ti je taj.
Ja znam samo da Belgorod uskoro neće imati električne energije
Dobro ubedio si me da si ti veliki američki patriota
i povinovaces se bludnim zeljama SLOBODARSKOG SVETA?Dobro ubedio si me da si ti veliki američki patriota
pokusavas sisici da nesto i objasnis a on ti je u fazonu da sve zna i stavise , sve ama sve sto i stize iz usra , bez da razmisljao tome se i radi, namerno je nedorecen praveci aluzije: she was, ... and i was, a publika se smeje, STRASNO!
Pokusaj da se dovede u vezu sa njegovom zenom da ju je eventualno od ranije poznavao je nemoguc, zbog neslaganja godina.
Da se radi o nekoj sada zeni iz publike, je vrlo moguce, ali je problem aluzija SHE WAS,... I WAS, jer nikada pre njega u popularnoj kulturi, mislim prevashodno na soul, blues, rock muziku se nije navodila devojka mladja od sweet 16 - Bajden je probio i ovu barijeru, zato se publika smejala, jasno joj je bilo da se radi o "mladoj piletini", najbolje uvoznoj, zato su nam granice i porozne, nemamo nikakvu evidenciju o hiljade dece koja udju u usa. Bajden probija ideju pedofilije na najlukaviji nacin, zato mazi devojcice, mirise ih.
“no serious guys till your 30” - to znaci da se ne udaje, a ne da nema seks pre 30; u naslovu nije dobro prevedeno: nemoj-pre-tridesete - sta?
Bajden je glumio i Hitlera na onom govoru... tada smo mu zalepili hashtag pedohitler, ali je net cenzor ubrzo pocistio vecinu etiketa.
on je umro jadan od bubrega, sve je izmisljeno... pa juce sam ostavio link, sve je objasnjeno, evo opet, o njemu pri kraju opsirnog teksta A Small Tapestry of Lieskao BIN LADEN?
Jah, nemam druga posla nego da komentarišem fake news udarenih Trampovaca i njihove bolesne izmišljotine...daj neka pita neko ovog sisifa jel podrzava pedofiliju da se izjasni, posto mene ignorise, da znamo jel zato ceni bajdena
znaci da se prasi do tridesete ?Kada to dodje od jedne matore drtine upuceno maloletnoj osobi to je vama okili dokili?Shvatio sam da joj je to rekao u smislu da se ne treba vezivati za jednog čoveka pre tridesete. I u pravu je stari.
znaci da se prasi do tridesete ?Kada to dodje od jedne matore drtine upuceno maloletnoj osobi to je vama okili dokili?
Normalno je da stari ljudi savetuju decu.znaci da se prasi do tridesete ?Kada to dodje od jedne matore drtine upuceno maloletnoj osobi to je vama okili dokili?
On je rekao da ozbiljne veze sačuva za posle 30, što je sasvim Ok.
Pa naravno da je ok. Mnoge Amerikanke suviše mlade ulaze u brak, pa se onda razvode. Bolje je za svaku promeniti više partnera do tridesete da se stekne iskustvo, a ne da se psihički nezrela zaleti za prvog.On je rekao da ozbiljne veze sačuva za posle 30, što je sasvim Ok.
On govori o vezama, a ne o seksu.говори детету о сексу , док родитељи на то не реагују .
mogu li ja da posavetujem tvoju cerku ,sestricinu ili bratanicu?Isto pitanje za Sizif@, vidim dao mu je "prst"Normalno je da stari ljudi savetuju decu.
On govori o vezama, a ne o seksu.
Samo bolesni Trampovci učitavaju seks, i hvataju se za slamku.
Ne lupaj.а то што јој прилази као манијак и шапуће док је додирује ..фуј ..искрнео да неко мом детету то уради убила би га , али родитељи очигледно све дају ради интереса , подовде дете педофилу
Ne znam ko je bolesniji, Tramp ili njegove pristalice.Tramp svakojake sasvim otkačene izjave ovih dana daje, jer je poludeo što će morati svedočiti pred Odborom za 6. januar i zbog zaplenjenih dokumenata iz Mar-a-Laga, pa sada njegovi sektaši pokušavaju predstaviti ovaj sjajan savet Bajdena jednoj devojčici kao da je to nešto pedofilski. O tempora, o mores!